min nyårs lista..

på spotify.. klicka på bilden så får ni den också!
massa blandade låtar.

då taggar vi nyår.

 

nyårs outfit.

inte riktigt såhär. ska ha utsläppt hår och lite annat med armband och sånt. men de får ni se imrn!

dagens inköp för imorgon!

 

då åker vi, det är så det blir!

precis kommit hem från en kväll på nova/center syd/willys. så äntligen kan man INTE slå sig ner.. ska stor städa rummet halv nio på kvällen ? men så slipper jag det imorgon. sen ska jag sitta och softa vid datan hela kvällen. ska även tvätta hårförl. och prova nyårskläderna ;) 

DANSA MED VAPEN!

Situation dirty dirty dity, situation dirty dirty

15:29 : sitter här redo och klar. Mamma ska bara duscha sen drar vi till nova. För nu ska min nyårsklänning shoppas. Hoppas på den finns kvar annars blir det en annan. Fick nästan precis besök av grannen och fick kakor och sen fråga han mig om jag ville ha något från portugal (dem ska då dit en vecka oh svi ska passa deras katter) haha. + då fick man prata lite engelska. jaja, intressant va ? 

angående min nyår. Så börjar den i hofterup med familjen, ska äta och sånt här. Sen blir det att åka in till lödde och fira det lite med kompisar. Och sova hemma hos pappa. Kan tänka mig att mamma kommer ringa som en galning i telefonen så måste hämta laddaren och min plattång hos pappa idag också. Sen ska jag förbereda allt till imorgon. Blir väl att sitta hemma idag och kolla film eller sitta i skype med roliga folk? pallar inte åka in till lödde idag och träffa folk iallafall. men nu ska jag ta lite julmust och kolla andra avenyn. så hörs vi när jag kommer hem från nova! kyssen

dålig uppdatering

tar det från dagen jag åkte till sara. tog då bussen till lödde och hoppa av vid centrum. Träffa tom, oliee och sara. Sen drog jag och sara hem till henne. Påvägen mötte vi på sanne och hon följde med hem till sara en stund. Sen följde vi henne nästan enda hem. Sara och jag stack hem till henne igen och jag färgade hennes hår, de blev fiiint. Därefter vid elva kankse, så drog vi hem till diddeman oh träffa folk. Sen blev det natta mat med louise, sara och anton på shell. Vid ett var jag och sara hemma igen och då blev det film, chips och dippa. Sen somna vi. 

Vaknade dock inte från fyra på dagen nästa dag. Så det blev att ta bussen direkt hem och sen bara sitta och softa vid skype med louise, niklas, sneeeis och massa andra random folk. Satt uppe till 2 med dem. Sen kolla jag step up 2 riktigt bra om man gillar dansfilmer. Nu ska jag duscha och fixa mig sen blir det nova med mamma och massa sånt. stay tuned!


två gamla bilder med webben!

nu drar jag till saraaa

awwwwwe vad gullig bild........ fast kanske

leker med webben lite.

Can't stop, coming in hot

Right, right, turn off the lights
We gonna lose our minds tonight
What's the dealio?
Slam, slam, oh hot damn
What part of 'party' doncha understand?
Wish you'd just freak out

godmorgon..

man vaknar i lödde och hamnar i hofterup efter en timme ? låter härligt va.. nej men åkt till mamma nu för har varit hos pappa ett tag. Igår stack jag till centan med louise och niklas och shoppa lite smått. Sen stack jag hem och efter det ut och träffa kristina och sara på donken, snackade och sånt sen träffa vi fler och fler. och var ute i det kalla vädret, men ganska kul hade vi. Kom hem vid ett och somnade fyra. lite dåligt humör igår, men de är bara att glömma. 

jaja kul va ? nu sitter jag här kollar buss tider. blir ändå till att dra in till lödde senare haha, sover nog hos sara då. Nu ska jag packa upp mina saker och fixa mig lite. Och jag vet vad jag ska göra i veckan, blev inte idag som jag hade tänkt. men jag ska ta navelpiercing, får av mamma men pappa tvekar! men jag SKA! hehe. nu ska jag dra, stay tuned. / julia korecic

bild sen julafton


mellandagsrean -blev nöjd.





ooooooooooorkar inte

edtrfyghunjmk,lkmnhjbgfcdrxedtcfvgybhnjmk,l.
pallar inte nu

en bild från julafton, jag bjuder!

min kväll igår



bilden säger det mesta. jag fick besök av louise och vi drog ner till willys och handla massa godsaker. När vi kom hem så efter ett tag kom sten och vi kollade på fångarna på fortet. Haha som ni kanske såg i hans inlägg? Därefter var han inne på min msn och fb. och skrev till massa folk. Så nu vet ni de om ni fått något konstigt. Annars var kvällen toppen, följde louise hem vid halv ett och då träffa man lite annat folk. Sen var man hemma vid ett igen.

Och idag blev det att gå upp vid tolv, äta frukost, fixa mig och sen dra med familjen till lund. Dem handla ny dator något till tv:n och en plattång och jag handla ett nytt objektiv till kameran. blev väldigt nöjd med det. Sen käka vi lite och drog hem till petras pappa och fika lite där. Nu sitter man här hemma och funderar på vad som ska hända ikväll. pallar inte bara sitta hemma och tråka. vad ska ni själva göra?

Stenis bloggar hihiihihihih

Hejsan, Jag sitter hemma hos Jorre och kollar på Fångarna på Fortet och det suger dong, asså det är bara maggots som är med det programmet och lorre vill också vara med men hon är för dålig för att visas på tv.
I min åsikt är programmet helt meningslöst och det är bara massa bögar som springer runt och kör korvar i röven. Tack för mig////stenis..
btw, jag är söt, inte lorre eller jorre.............piss

santa claus is coming

vår julafton i bilder.













juldagen

Hej sötnosar! Är det bra med er idag, med mig ät det iallafall toppen. Juldagen idag själv har jag absolut inga planer för dagen. Ganska trött men vill ändå inte bara i ligga i sängen hela dagen. Ska försöka vara lite kreaktiv, haha. Vad gör ni själv dagen efter julafton? jag hoppas iallafall alla ni haft en toppen dag igår och fortsätter ha de. Snart nyår ju, tagga eller vad säger ni ? jaja, nu ska jag borsta tänderna. stay tuned :)

julens outfits

dag tjugofyra - min dag

vaknade av att syster kom upp och skrek mig i huvudet att tomten hade smutsat ner huset. Sen drog hon upp mig och direkt ner för att kolla. gulligt värre. sen åt vi god frukost och därefter städa jag mitt rum, så nu är det vääääldigt clean, duschade och fixa mig så jag var klar en timme innan alla kom. Klockan tre kolla man kalle anka som vanligt och hela släkten från pappas sida kom. Sen åt vi och sånt man brukar göra. tomten kom, man öppna julklappar och allt annat man nu gör. sen tog krafterna slut. och nu ligger man här i sängen med
datan och kolla fb och lyssnar musik med kusin. det var min dag i text. fick även ett fint halsband i strumpan i morse av "tomten"

årets nyårs klänning ?

vad tycker ni ?

Christina Grimmie

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream

I was at the top and I now it's like I'm in the basement
Number one spot and now she found her a replacement
I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby
And now you ain't around, baby I can't think
I shoulda put it down, shoulda got that ring
Cuz I can still feel it in the air
See her pretty face run my fingers through her hair

My lover, my life, my shorty, my wife
She left me, I'm tied
Cuz I knew that it just ain't right.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream

When I be ridin man I swear I see her face at every turn
Tryin to get my usher on but I can't let it burn
And I just hope she notice she the only one I yearn for
My woman, my one, I miss her when will I learn?

Didn't give her all my love, I guess now I got my payback
Now I'm in the club thinkin all about my baby
Hey, she was so easy to love
But wait, I guess that love wasn't enough

I'm goin through it every time that I'm alone
And now I'm wishin she should pick up the phone
But she made a decision that she wanted to move on
Cuz I was wrong

I was thinkin about her, thinkin about me
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream

If you ever loved somebody put your hands up (hands up)
If you ever loved somebody put your hands up
And now they're gone and you wish you could give them everything
I said, if you ever loved somebody put your hands up
If you ever loved somebody put your hands up
And now they're gone and you wish you could give them everything

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream.

godmorgon eller något..

igår stack jag hem till louise vid nio.. och därefter drog vi hem till didde med massa folk var där ett tag sen skulle dem flesta hem (så tråkiga) men jag och louise bestämde oss att gå hem med anton och kolla film hos han. så vi gick över typ hela lödde.. men de gick hyffsat snabbt. vi börja kolla film men de slutade med att alla låg och sov i soffan. så vi vakna och då var klockan lite mycket.. så vi gick hem i SNÖstorm typ. sen gick vi och la oss klockan fyra. 

idag gick jag upp 12 hos louise, tog på mig och sånt. sen drog till center syd med mamma och handla dem sista julklapparna. nu har jag precis ätit frukost och ska duscha. ikväll blir det hem till mormor med mammas släkt! xoxo

jag lever faktiskt

jag är helt frisk och det är toppen. vakna tidigt och tog frukost sen har jag bara softat vid datan och spelat hög musik. när mamma kom hem drog vi till centan och jag köpte kläder till julafton (inget speciellt) och sen ett par skor. just nu sitter jag och snackar med sara om att ta bussen till lödde. men kommer ju inte hem sen.. så mycket tvek! får se hur det blir. men nu ska jag ta lite dricka och städa mitt rum!


sjuk med feber

för det första.. VARFÖR SKREV JAG SÅ I BLOGGEN IGÅR! säkert därfär det hände. jag blev fan ta mig sjuk idag. därför jag inte bloggat på hela dagen har inte kunnat röra mig, har bara legat i soffan och tittat film hela dagen. och mått illa + feber. men nu känns det bättre så blir nog en bra dag imorgon med mamma, ska handla dem sisat julklapparna och vad jag ska ha på mig på julafton. sen får vi väl se vad som händer på kvällen. hoppas nu på att allting är bra imorgon så jag slipper vara sjuk. för resten av släkten hade bara haft det en dag.

dag tjugo - det här får mig på dåligt humör.

haha vissa som känner mig vet redan vad det kan vara jag blir dåligt humör av. Men som när folk snackar skit och sprider rykten och allt det där, blir på riktigt kasst humör då. och när jag har min speciella vecka i månaden haha då ska man akta sig.. blir riktigt nere då. Kan även bli på sjukt humör när någon skojar om något fast man själv inte tar det på skoj. och när någon dissar, eller om man typ har städat rummet så kommer man upp och så har syster stökat ner igen ? och när jag är trött har jag inget toppen humör. annars funkar det bra! :) 

| tänkte bara säga att man hoppas på att jag klarar mig för hela min pappas släkt har kräkts oh allt, men som tur är jag hos mamma och hoppas på jag klarar mig, nu ska jag starta ett andra avenyn avsnitt sen sova. stay tuned babys♥ |

dagens julia..

..som inte ville fastna på bild!

dagar jag missat..

dag 15 - i min väska. haha ja.. jag brukar ha mobil, pengar, busskort, smink, borste, tändare, oftast ligger där en godis påse, tuggummi, parfym, toffsar och i bland en tjocktröja (om de är på kvällen). det är då under sommar tid. nu har jag allt i min jacka, eller ja inte allt det jag sa men det mesta! 

dag 16 - det här får mig att må bättre. GOOODDDIIIIIIIS! haha de är faktiskt sant. dock får mina vänner mig att må bra också.. familjen är även ett stort plus (fast inte när man bråkar med någon). att bara sitta eller ligga och lyssna på musik får mig även att må bättre och att snacka ut om allt med någon. 

dag 17 - detta ångrar jag. det finns så mycket. jag ångrar alla gånger jag har betett mig otrevligt. jag ångrar att man gick på första intrycket sen hatade dem fast nu märker man dem är underbara. jag ångrar att jag sårat vänner och att jag bråkat och tappat bort vissa. jag ångrar när jag skriker och är sur på mina föräldrar när dem egentligen bara vill mig väl. jag ångrar min "fjortistid". jag ångrar att jag trott på rykten och skitsnacka och bara inte lyssnat på det som varit sant och troligt.

dag 18 - vad hade jag på mig idag. em, jag gick hemma i trosor och linne. haha!

dag 19 - vad är kärlek för mig?. Kärlek är allt. Kärlek är när man ser på varandra, och jag får den där känslan i hela kroppen. Man skrattar för att man är så lycklig, man ler för att man är så kär och man känner en trygghet som bara finns med den presonen. När den rör vid en, när den ler mot en, när den håller om en.. Det är kärlek. Det är äkta kärlek när man får glädjetårar av att höra han/hon säga jag älskar dig för första gången. Ett ögonblick som är så magiskt att ord inte ens kan beskriva det.. Kärlek är när man inte tror att det kan finnas mer, man kan ju inte få djupare känslor än det här? Joda det kan man, och det visar du varje gång du kysser honom/henne... Kärlek är när orden jag älskar dig plötsligt betydde så otroligt mycket att det blev svårt att säga det. Känslan av att veta att man alltid har någon där, som man vet stöttar en i allt. Som man vet aldrig skulle svika en. Kärlek är när man får sina utbrott av lycka som görs så att man bara kastar sig på han/hon och pussar den tills man inte kan andas längre. När man känner att ens kärlek är helt oersättlig, när man inte klarar av att vara utan den andra, när man vill känna närheten hela tiden, när man blir helt hög av doften.. Då är det äkta.


nej. NU KÖR VI!

ännu förlåt. men nu SKA jag har varit ganska mycket upptagen. men nu startar vi ny energi. julafton om 4 dagar, azome ellerhur? själv har helgen varit ritkigt lyckad. i fredags hade vi gäster där hemma. sen lördag blev först hem till faster och fira henne sen iväg till kompisar och hade riktigt kul. så tack så mycket wallan och alla andra som var där! här får ni några bilder och snart uppdaterar jag bloggen med lite mer roliga saker.

all that crazy shit we did last night, those will be the best memories

nu kommer alla dem dagarna jag missat!

förlåt, förlåt, förlåt, fffffförlåt bloggen.. jag har verkligen inte haft tid till bloggen. betygen sattes i måndags så jag har gjort sjukt massa prov. Har inte haft tid vid att sitta vid datan. Iallafall blev bloggen undanlagd. har varit med lite folk som jag inte träffat på länge också!

så let's start med dem här "dagarna jag har missat"!
dag 10 - ett videoinlägg. orkar jag inte gör nu så jag fuskar och hoppar över det.

dag 11 - onödig infermation om mig. är att jag inte kan säga nej nästan. om jag får sms så känner jag mig tvungen att svara, vem det än är! jag gillar inte mat, bara vissa saker haha. hatar när folk tvekar. jag faller lätt för någon. asså jag har inte mycket onödig infermation om mig. är inte så intressant egentligen!

dag 12 - min framtid. min framtid är man, hus och barn fast efter 25 års åldern. vill vara rik haha och ha dröm huset. fast det är nog inte bara min dröm? vill ha ett arbete jag tycker är kul då. och bara LEVA LIVET!
 
dag 13 - detta åt jag idag. sweet, vi åt pyttepanna. stavning?

dag 14 - varför jag bloggar. bra fråga. jag vet i början att jag mest gjorde det för en kompis gjorde det. min blogg var verkligen en sån typisk "fjortis blogg" innan. så jag sluta blogga på denna ett tag. sen blev jag lix bara riktigt sugen på det, att blogga, och ha en fin blogg. så jag startade upp den. visst det har kommit några pauser men jag försöker. blir själv glad av att blogga och det är riktigt, tro mig RIKTIGT kul att läsa tillbaka i bloggen. läsa vad man gjort och vad man gillade då och blablabla. så många minnen som finns instämplade här. men som vissa andra som tror dem blir kända ? haha jag tror inte jag kommer bli det och det är inget jag tänker mig bli genom en blogg iheller. men det är ju alltid kul om någon gillar vad man skriver!

dag femton kommer senare ikväll ;)

just nu har jag inte tid med bloggen!

dagens i två bilder

dag nio - vad jag önskar mig i julklapp

har alltid svårt att tänka ut det. men jag önskar mig av mamma och pappa ett nytt objectiv till kameran. och sen önskar jag mig ett par hörlurar till mobilen som man också kan ha till datan. "wesc" heter märket på dem. såna som är lite större. sen är det väl bara pengar. kanske ett pressentkort på att ta navelpiercing. de var tyvärr allt. kyss

försenat inlägg

this is it!

nu har jag precis kommit hem från skolan. och är meeega trött! varit helt överspeedad i skolan och då dör man verkligen efter. Men kan inte lägga mig och sova som vanligt för imorgon har jag. Engelsk redovisning, ett brev på engelska som ska in, no prov om (hjärtat, blodet och något mer) jävligt stort. sen har jag även matte prov och göra klart mitt svenskprov som är att skriva en analys. kul va? hmmm nej. men ska försöka uppdater mer på bloggen idag. ska även kanske till ett öppet hus på en skola, får se om jag hinner med det. men vi hörs. xoxo

they do it igen!

älskar dem här för varje år som kommer!

 

en pluggis dag

- såhär såg hela min dag ut efter skolan. och det är inte kul. Har en sjukt massa prov och inlämningar och allt man kan tänka sig. Öva och skrev till sju på kvällen sen helt plötsligt somna jag i alla papper och allt. och vakna vid åtta. sen har jag bara duschat och käkat popcorn oh kollat på tv. just nu ligger jag oh smsar haha och försöker ränga in lite extra om biologin som vi har på fredag. Imorgon kommer jag inte hinna blogga fråns på kvällen. först ska jag göra massa läxa sen ska jag till "ljud och bild" gymnasiumet. såja.. har inget att berätta mer tyvärr. men vi hörs babys hoppas ni har det bra! xoxo..

 

dag åtta - det jag har på mig

dag sju - min bästa resa

min bästa resa kan jag nog säga helt rakt ut utan att tänka att det var Thailand 2009 med louise. det var bara så sjukt kul. ingen tråkig dag, det hände alltid något som inte var väntat. Haha när vi eller (jag) tappa bort vår nyckel till vår bongalous. och när vi spelade typ vollyboll i barnpoolen.. så gjorde louise så den kom utanför hela tiden. så fick jag springa upp och hämta den bland alla Thailändare som satt bakom. Eller när vi var på bora bora (en bar/resturang/klubb) och stod och dansa med några randoms och bara stod och skratta. (det var då thailändare). haha! Varje dag ger ett minne. som när vi hade tjaffsat lite och var helt tyst så helt plötsligt kommer du ut dansande från duschen och sjunger. alla dagar mellan 9-12 vi bara la och slappa i sängen med chips, risen, M&M och cola. dem goda baugetterna vi handla till lunch. när vi dansa i poolen, de var ju bara sjukt!? när det var en liten bebis ödla i badrummet haha som louise skrek. och när jag skrämde dig hela tiden.  guuud så mycket jag kan ta upp om denna resan. allt var bara perfekt och så underbart. här får ni bilder!

finaste videoklippet i världshistorian.

dagen idag har varit uber lång och vi hade först vollybollsturnering. vi var fan bäst, kom sist på delad plats med en annan klass. det kallar jag bra. gör inte ni det? haha sen efter var jag helt slut körd och det får ni bevis på i klippet under. jag och tanja hade riktigt tråkigt så vi kom på vår egen slags humor. gilla eller inte men jag tycker vi är "jätte söta" hoooooost! jätte sletna båda två och mega trötta så då är det tillåtet att se ful ut. eller iallafall jag gör det.

Efter skolan följde louise mig hem och vi har PLUGGAT hela dagen. för vi har massa prov och inlämningar och allt vad det nu är. Men hann bara med en själv för var tvungen att hjälpa stakars louise som inte fattar ett skit! (hihi det rimma) hon stack vid ungefär halv nio och nu har jag gjort läxa klart för idag känner jag. ska nog ta en dusch och sen bara softa och kolla på paradise hotel. kanske kommer ett inlägg senare. kyss babys

plugg plugg och PLUGG!

nu ska jag duscha

skulle bara prova mitt stativ till kameran och det funka ganska bra tycker jag. men haha strumporna tog jag bara på mig för skojs skull så jag slapp vara barfotar hittade dem liggandes i min byrå, vet dock inte varför jag har köpt dem. fula men sköna. det andra är min "mysdress". nu ska jag hoppa in i duschen. kyss babys

dag sex - ett sommarminne

oj hmm.. ett sommar minne är väl svårt att välja ut. Har hänt så mycket denna sommarna så jag vet inte vad jag ska ta så ni får hära lite små minnen. Alla kvällar på stranden med alla, så himla mysigt, fast det blev bråk ibland så var det verkligen kul och bara hänga, grilla, bada och snacka på stranden. (alltså kvällar).

Lägger också stort minne till alla dagar och kvällar jag var med alex. Var ju tillsammans med alex under lovet. Så vi var en hel del. Minnen som också dycker upp är spanien med pappas familj. Så underbart kul och härligt det var. Den veckan (lilla) gjorde mitt sommarlov ännu bättre.

Det största jag har ett minne till är nog louise och niklas denna sommaren, vi var jätte ofta och enligt mig tyckte jag vi hade det så sjukt kul tillsammans. Jag faktiskt saknar dem dagarna riktigt mycket. haha när ni två sov hos mig när mitt rum inte var klart, vi satt fan och strängdes i min säng för att kolla film. och den dagen vid ån. så sjukt härlig. nej love till nästan alla sommardagar och kvällar, kan inte säga någon var kass!



dagens juliaaa

dag fem - något jag älskar

vill börja med och säga att jag hoppade över (dag4 - hur jag gör med mitt hår). Jag var inte inne på bloggen igår typ så jag han inte. kanske kommer senare. men fortsätter med dag5 istället och lovar jag inte ska missa fler.

så hmm..
vad jag älskar! finns många saker, har inte bara en sak jag älskar. till exempel min familj, vänner. Saker jag älskar är att mysa framför en film antingen med någon eller utan. (få gulliga sms). Älskar också att vara hemma själv med louise, haha det kom jag fram till idag! man har alltid lika kul. Alltid något skit vi gör. dem dagarna är bara så mycket kärlek till ♥ älskar att göra något hela tiden, inte sitta hemma helt själv en hel dag. och just nu ÄLSKAR jag att det typ bara är en termin kvar på 12åker (min skola).

men jag är jätte trött nu så detta fick vara allt för idag, vi hörs sötnosar!

love till tröjan

fick denna fina tröja i adventspressent idag av mamma. 
haft väldigt dålig uppdatering igår och idag. beror på att jag hade "fin" gäst här. louise med andra ord.. Igår softa vi mest. lite myskväll. Och idag har vi bara slappat och äcklat oss framför datan. Snart ska jag städa (egentligen gjorde jag det igår) men louise stökar ner som vanligt. Så först städa sen ska jag ta mig en lång dusch och efter blir det att ringa sebastian och kolla film eller något. sen är det ju skola igen. Hehe, men vi hörs snart igen baby's... Pussss!

vi säger godnatt missinassen

godmorgon eller något..



Vakna sent som vanligt. Ska resa mig nu och göra lite frukost. Sen blir det duschen. Eller förre det blir det nog stor städning för jag får "fin" besök ikväll. lilla louise kommer oh vi ska ha kulkul är hemma själv och allt. xoxo

vet ni gillar..

men ni får tyvärr skruva upp lite och det är dålig webb. använde min egen idag!

dag tre - min familj

 

Ja, var ska man börja! som ni alla säkert har märkt har jag skilda föräldrar så det innebär att jag har två helt olika familjer. I mammas så är det bara hon, jag och min låsas pappa. Och i pappas är det han, jag, plastis (låsas mamma) och min syster meja. Alla tänker att de är lyx med skilda föräldrar att ha två saker av allt typ. men ni vet faktiskt inte hur jobbigt det är att flytta fram och tillbaka.

Men nu ska vi inte tänka på det negativa.
Älskar båda mina familjer. Och mest av allt mamma och pappa som egentligen är dem mest störigaste, irriterande, jobbigaste, barnsligaste, tjatigaste men mest älskade. Som ställer upp för en varje dag och finns där om man behöver hjälp. Mamma är nog den man bråkar mest med men ändå skämtar och gör saker man inte kan göra med sin pappa (tjejsaker) men ändå snackar med det mesta om. Pappa är den man skämtar med och snackar skit med. Men så glad att jag har föräldrar som bryr sig om allt som händer i mitt liv. från liten till stor sak finns dem alltid där och det är jag tacksam för. Det är ju ändå dem som betalar det mesta som resor, mat, kläder och tar hand om en.

sen får jag inte glömma mina "bonus" föräldrar som är dem mest underbaraste på jorden. glad jag fick just dem. och älskar dem med. Och min syster som kommer vara en av favoriterna för evigt, jag har ju alltid velat ha en syster och sen fick jag en. Kanske lite senare än vad jag egentligen hade tänkt men bättre sent än aldrig. Och min syster, kommer göra allt för den lilla skitungen och ställa upp för henne när som. hon är verkligen världens bästa och får egentligen en alltid och skratta med sina små dumheter även om man är sur ska hon alltid få en att skratta. visst blir man sur på henne men efter tycker jag så synd om henne som man måste göra något för henne, gillar inte att se henne ledsen egentligen, men ibland kan det också vara kul att retas. love to her♥

 

plugget nästa!

dag två - detta är jag rädd för

hm.. vad är jag rädd för. jag har väl ungefär tre saker jag verkligen är rädd för. Kan ju börja med spindlar. vilken storlek eller hur dem än ser ut börjar jag gråta och skrika när jag ser en. iallafall om dem är inomhus, ser jag en ute börjar jag bara skrika. men dem är verkligen läskiga. det värsta med en spindel var nog ändå när jag duschade när jag var mindre. så gick jag in och duscha och allt. sen när jag kollar på den dusch saken satt där en orange stor spindel. så jag slängde ifrån mig den sprang ut ur duschen och sen sprang rätt ut till mamma och pappa. och skrek och grät. haha! nej ush, jag är verkligen rädd för dem!

det andra är andar. vill inte säga spöken för då tänker säkert alla sig typ "spöket labban" men asså jag tror verkligen det finns något som vi inte kan ta på. när man väl har hört alla berättelser och nej vissa tror jag ju inte på. såna som bara låter överdrivet. men som när kompisar säger något hänt. och när släkt och sånt berättar saker. det är bara läskigt. Som när man är hemma och hör saker som typ bankar eller något piper. så vet man inte vad det är, håll med om att det är läskigt? nej, jag tror på det och är ganska rädd för att jag någon dag kommer få möta på detta. att typ något flyttar sig. eller att man känner att någon annan lägger sig i sängen samtidigt som man själv ligger där. eller typ att samma sak händer samma tid varje dag. 

den tredje saken är såklart mörker. jag hatar när huset är helt släkt, när man ska gå ut helt själv i mörkt. nej ush, ibland får jag typ panik när jag vaknar mitt i natten och det är helt svart och man ser såna skuggor från saker. går nästan alltid upp och tänder en svag lampa då om jag inte har någon annan som sover hos mig. haha visst låter det messigt men alla har sina svaga delar. och min är verkligen spindlar, andra och mörker.

sen måste jag bara säga en sak om förra inlägget. jag sa inte att jag hade en frågestund. jag frågade om jag skulle ha en så svara på det istället för att skriva frågor!

arkiv X

ska man köra på en frågestund på bloggen? vad tycks!

nu blir det plugg.


godmorgon! blir det i mitt läge. var hemma idag, mådde inte riktigt bra. ont i magen ni vet! så stannade hemma idag. tyvärr "försov" jag mig. hade behövt vakna lite tidigare. tänkte göra lite skolarbete. men blir till att göra det nu. svenska och so-prov. plugga plugga plugga!

dag ett - om mig

 

Som ni alla säkert redan vet heter jag Julia Korecic. född 1995, 1 mars i en liten håla så kallad löddeköpinge. (skåne) och ni tror säkert detta är lätt, men de är så sjukt svårt att skriva om sig själv. men får väl se om jag lyckas för nu börjar jag. Jag har bott i löddeköpinge ända sen jag föddes men inte hela tiden. föräldrarna skildes tyvärr. så jag har bott i furulund och bor även i hofterup nu. mina två familjer är det bästa jag har och min syster är min andra lilla söta halva.

hmm.. jag själv är ganska positiv när det gäller saker. men visst kan man ha sina deppiga stunder ibland. men dem kommer sen går dem igen, haha. Jag är absolut inte snål ger ut saker och pengar, hit och dit. Och en sak jag inte kan är att säga NEJ. det är något jag verkligen inte kan. kanske om det gäller vissa speciella saker. men små saker kan jag inte säga nej till. Jag är mycket intresserad av att fota och musik.. dansa och fotboll faktiskt. konstig blandning va ? men det är så att jag har gått på fotboll i väldigt många år. och jag har dansat i ca 5 år sammanlagt. så jag har kvar det i blodet kan man säga? saknar väldigt mycket fotbollen och vill börja igen. sen det med foto jag kan gå och fota natur, männsikor, saker hur länge som helst, jag bara looove it. Vill gärna blir något stort när jag blir vuxen. tjäna pengar och leva bra. stora mål va , men det måste man ha för att komma någonstans. men just nu har jag ingen sport. nu är det skolan, vänner och killen (såklart familjen ockås) som gäller för mig.

Sen är jag den tjejen som vissa har kollat snett på. Oftast den det kommer rykten om och som man gick in i och putta lite extra på fast jag inte gjort något? Mest i sjuan och lite i åttan.  Och i början var det väldigt tufft och jobbigt. men man vänjer sig. och nu bryr jag mig inte ett skit om någon kollar snett. det är ju deras val om dem vill vara så snea, brukar nu mera lägga en kommentar till dem. Jag har också mycket bra självförtroende nu för tiden. (som jag inte hade innan) har också börjat säga vad jag tycker direkt till folk istället för att snacka skit. Jag tycker bara att folk som kollar snett och allt de jag tagit upp, dem visar hur tråkigt liv dem har så dem måste lägga sig i mitt. det finns ju något som heter mogna upp och sluta hålla på som en idiot. Men jag lever med det, för jag vill inte bara vara en i mängden som ni :) 

Som många andra säkert tycker så är vännerna det bästa som finns. sen finns det vänner som kommer och går. jag kallar inte det äkta vänner. som kommer, fjäskar och sen snackar skit om en?  nej ush, jag vet exakt vilka som är mina vänner och dem håller jag fast vid (alltså vilka som är falska och sanna) . man gör lixom allt för dem. jag utan mina vänner är lika med en död julia. och det finns ju favoriter såklart. som louise och får inte glömma tanja. sen har vi niklas som jag har varit jätte mycket med innan. men det blev lite bråk och så. men det är okej nu. sen finns det folk som man inte träffar jätte ofta men som finns för en alltid. och jag kan bara säga att jag älskar er allihopa. ni är det bästa som finns. 

En till sak som jag säkert inte är ensam om är att jag är väldigt "kill-galen" eller hur man ska säga. det går från förhållande till bara att ha en "sommarflört" eller någon man var på G med som det sen inte blir mer med. Och jag är väldigt bra på att förstöra och klydda till det. alltid kul när det blir lite spännande ju ellerhur? sen har jag råkat svika några, men fler som svikit mig faktiskt. men sen när jag väl är kär då finns det ju absolut ingen annan. och det är så underbart att vara tillsammans med någon. alla vet nog den känslan man har när man verkligen älskar någon och kan göra allt för den personen, love den känslan!

jag vet inte om det finns mycket mer att säga för mig. jo, att jag är nog världens lataste och jag skrattar typ åt det minsta lilla. finns inget jag inte kan skratta åt. och att jag inte gillar skolan som jag säkert inte är ensam om. Och jag älskar min blogg, mina bloggläsare, och allt annat här. det är som att ha ett annat liv på något sätt. men de var allt för mig. hoppas ni gilla det ni läste, försökte få fram det mesta.


1 december

Idag vakna man upp och mådde hur kasst som helst. inte kunnat sova inatt iheller av olika anledningar. men det blev ändå skola för jag och tanja skulle åka och kolla gymnasium (landskrona - allvar gullstrand) typ samhälle/ekonomi lyssna vi på. och nu har jag jätte svårt att välja för det verkar intressant och kul. det andra jag vill är ju estet-media- men det ligger verkligen mellan dem kan ju mer säga mellan (landskrona och lund). måste verkligen tänka ut vad jag vill läsa och vad jag kommer tycka är roligast. vad ska ni välja eller vad går ni på?

glad 1 december ? eller vad man ska säga. så här ser min chocklad kalender ut hos mamma, har en annan hos pappa också, hihi. det är ju bara ett måste på julen! och nu är det ju bara 24 eller man kan säga 23 dagar kvar till julafton. men jag har inte gjort någon önskelista eller köpt några julklappar så får väl se när det blir av. 

sen som vanligt ser man ju julkalenderna på tv ellerhur? .. haha nej, för jag hinner ändå inte på morgonen.

nu kör vi med 24-dagar på bloggen!

Dag 1: Om mig
Dag 2: Detta är jag rädd för
Dag 3: Min familj
Dag 4: Något man ljugit om
Dag 5: Något jag älskar
Dag 6: Härliga sommarminnen
Dag 7: Den bästa resan
Dag 8: Ett minne från nu
Dag 9: Vad jag önskar mig i julklapp
Dag 10: Ett videoinlägg (valfritt innehåll)
Dag 11: Något mysigt
Dag 12: Min framtid
Dag 13: Detta åt jag idag
Dag 14: Varför jag bloggar
Dag 15: I min väska
Dag 16: Det här får mig att må bättre
Dag 17: Detta ångrar jag
Dag 18: Vad hade jag på mig i dag?
Dag 19: Vad är kärlek?
Dag 20: Det här får mig på dåligt humör
Dag 21: Ett till videoinlägg fast om min dag
Dag 22: Min bästa vän
Dag 23: Något beroende
Dag 24: Min dag
Kan alla andra så kan jag ? ellerhur? nej men detta tycker jag verkar bra och kul, så har man något att skriva om så slipper man ha bloggtorka. har ju sett att många har det, men dem flesta har bara 12 dagar. men jag ska köra på ända till julafton så hoppas ni gillar det, de blir ju som en julkalender ? ;). men jag kommer ju fortsätta blogga som vanligt också . den första (om mig) kommer lite senare. nu ska jag fortsätta baka lussebullar med mammi!


Dag 1: Om mig
Dag 2: Detta är jag rädd för
Dag 3: Min familj
Dag 4: Hur jag gör med mitt hår
Dag 5: Något jag älskar
Dag 6: Härliga sommarminnen
Dag 7: Den bästa resan
Dag 8: Vad jag har på mig
Dag 9: Vad jag önskar mig i julklapp
Dag 10: Ett videoinlägg (valfritt innehåll)
Dag 11: onödig infermation om mig
Dag 12: Min framtid
Dag 13: Detta åt jag idag
Dag 14: Varför jag bloggar
Dag 15: I min väska
Dag 16: Det här får mig att må bättre
Dag 17: Detta ångrar jag
Dag 18: Vad hade jag på mig i dag?
Dag 19: Vad är kärlek för mig?
Dag 20: Det här får mig på dåligt humör
Dag 21: Ett till videoinlägg fast om min dag
Dag 22: Min första kärlek
Dag 23: Något beroende
Dag 24: Min dag (JULAFTON)

sleten dag / sletna kläder