överdriven skånska

hej bloggen!
dålig uppdatering och så är det vissa dagar. men ska försöka bättra mig, hela veckan nu är det ju höstlov så kommer nog vara inne på bloggen mer. idag, efter tre, duscha jag och fixa mig. sen vid sex drog vi till mormor på kalas. de var kul, fick träffa nathalie ju. och såklart samuel. vi åt god mat och efterrätt och såklart godis! jag nathalie och samuel satt och försökte klara ett spel "bloons" haha hade inget bättre för oss. och vi kollade på tv. men sen börjar syskon bråket mellan dem som vanligt. och denna gången var det om hur samuel snacka. nathalie tyckte då han snacka överdriven skånska. och jaa.. ni kan ju kolla videon under. man ser typ inget för ngt cp har hänt med den. men man hör vad dem säger iallafall. vi var där väl till elva kanske. och nu har jag bara suttit hemma. kollat igenom bilder och lyssnar musik. puss

utklädningsdagen med bilder

liten på besök

hej alla bloggläsare!
de har varit mycket pluggande just nu och mycket som händer inom privatlivet. inget jag tänker ta upp i bloggen och sånt. så därför är bloggen lite åt sidan. men försöker uppdatera mycket oh själv blir jag glad när jag skriver här. idag lite senare fick vi besök av kalle oh thilde , vet inte hur man stavar hundens namn. men de är mina kusiners hund. och den är mega gullig oh allt man kan tänka sig. liten som en kattunge. och väldigt speedad och på bus humör. så blev inte mycket mys med den, mer leka och bli slickad i huvudet och massa sånt. haha hunden bet mig till och med i patten när vi lekte lite. så sött. haha. nej en sån vill jag ha, så sjukt fin! nu har jag duschat i ljummet vatten, för meja tog slut på de varma haha. och snart ska jag sova. utklädningsdag i skolan imorgon ju. så måste kunna gå upp i tid. ni kommer få bilder från denna dagen. för nu har jag lånat petras objektiv så jag kan fota normalt med min systemkamera. därimot kommer jag bara ha den imorgon sen ska vi fixa ett nytt eller så till mig. men hoppas ni haft en bra kväll iallafall, godnatt ♥

- och vill bara säga att jag har hållt igång min blogg i 1år och 2dagar nu. ganska coolt för mig faktiskt!



pluggpluggplugg..




- det tar aldrig slut, bara plugga hela tiden. som tur tar man en varm o'boy i mellan. nu ska jag försöka trycka i mig 9 sidor i min lilla hjärna. :)

 

 

 

puss puss eller skaka rumpa?

skaka rumpa - sean banan


alla har ju hört "skaka rumpa" hoppas jag. blev ju nästan årets sommarplåga. men han har ju släppt en ny nu. "puss puss". jag vet inte vilken jag gillar mest men ska jag välja en tycker jag pusspuss är bättre. men egentligen är han inte äns bra. hans låtar är ganska tjatiga men ändå lyssnar man på dem. och han var ju bara bäst på malmöfestivalen. men vilken tycker ni är bäst, pusspuss eller skaka rumpa?

puss puss - sean banan


så här såg dagens julia ut

tyvärr blir det webb bilder på mig idag, för min systemkamera är urladdad. och det tar ganska lång tid att ladda den. och orkar inte vänta för nu vill jag byta om till mina mjukisbyxor och sitta och öva till so prov med varm oboy och mysa i min soffa. och lite härlig musik på lagom nivå. kan ta en liten snabbis om skolan DEN SÖG IDAG, har nog aldrig varit så trött oh på dåligt humör som idag i skolan. klagade på alla och absolut alla lärare.

- det som kankse var lite kul idag är att jag, sofia och malou tar tag i skoltröjorna och de nu. så efterlovet ska klassen få välja ut mellan 10 tryck på framsidan och välja mellan 5 tryck på baksidan. och massa. jag tror det kommer bli kaos alla vill ju olika. men vi kör röstning och den som får flest, den blir det !



inte den bästa dagen

en väldigt dålig uppdateringa och jag vill inte fasta på bild idag. - jag tog en massa men fick de inte att se bra ut. har ändå jätte tråkig outfit. (svart linne, mörk blå jeans och svart kofta). kanske blir någon webb-bild på mig senare. vi får väl se om det funkar senare. just nu pluggar jag inför so-prov och det är riiiiiiktigt tråkigt. typ dör. denna veckan har varit riktigt tråkig. hoppas lovet kommer ta igen denna veckan. ja de var ett himla tjat jag har om vårt lov. men jag är helt körd.. jag orkar inte skola mer, denna veckan har varit värst och jag vill bara slippa fängelset "12åker". iallafall vakna jag i lagom tid igår, men petra körde mig till skolan. sen själva skolan behöver vi inte prata om mer än att den suger. sen hämta petra mig för det ös regna. härligt hon var hemma idag. sen var jag hemma själv med meja ett tag och nu sitter jag här och typ dör. vill typ bara slå kudden oh skrika rätt ut. och jag fryser som en apa. måste de vara så kallt? jag vill bara bort här ifrån till typ thailand, de hade fan inte suttit fel. nej ush, hatar såna här dagar man inte är på humör och bara vill klaga på allt. får väl gå och ta mig en dusch eller bada kanske. får oftast mig på lite bättre humör. kommer kanske ett inlägg senare!


natti natti

- ett litet kvälls inlägg. har ätit chips oh dippa ikväll och lekt tjockis. haha nej, men var riktigt sugen på det. men på torsdag börjar allvar, att sluta äta massa skit oh ut och springa eller börja träna och sånt. finns ju vissa i klassen nu som sticker oh simmar innan skolan, de är fan bra. jag hade dock aldrig orkat dra mig upp. jag är alltid jätte seg på morgonen och cyklar hem ifrån 10 min innan skolan börjar. nu har jag laddat ner lite låtar som jag kan sitta oh lyssna på i skolan. vad vorde jag utan musik lix. alex den ***** apan har somnat mitt i när man smsar, det gillas inte när folk gör de. och typ alla sover nu. och de ska förstås jag också göra. men ville bara göra så ni visste att jag lever. tänkte också ni skulle få en bild från i dag i skolan. som är lite retarderad. men ändå söt. så look at it. och nu vill jag bara säga godnatt!


effektbilder


vilken gillar ni mest? - jag gillar nog den tredje på båda

ritkigt bra låt!

seg skol dag, verkligen! tisdag och trött i skolan som vanligt. och när man kommer hem blir det bara datan, fast just nu snackar jag med louise i telefon, fast just nu lyssnar hon på en inspelning så jag kunde skriva ett inlägg utan att bli störd. övar också på SO-PROV. ikväll händer inget som vanligt, så tråkigt. och just nu är jag riktigt trött på skolan. hoppas 12åker brinner upp, dem gör ju inget rätt. fast 3 dagar kvar sen är det lov.(and just know, we talk english on the phone, if you wanna know. and we talk about everything )

asso jag var åt mellan inlägget så jag han inte uppdatera det, och nu snackar jag inte med louise längre. just nu sitter jag och redigerar lite tråkiga bilder. sitter och uppdaterar på facebook. och lyssnar på grymt bra låt. som ni får här under sen. nu ska jag fortsätta göra det jag gör så hörs vi sen puss!


hey baby - pitbull ft t-pain


julia i dagensform

smakprov



dåligkvalitet?..


lyckad dag

känns dags för ett inlägg faktiskt. är jätte glad för idag har jag rekord med besökare, faktiskt väldigt kul. idah blev de sån hemma dag, vi åt inte frukost fråns klockan två. ingen orkade resa sig. jag har bara suttit i sängen hela dagen med datan typ och sånt. lite senare på kvällen kanske tre till fem, så var meja inne på mitt rum. haha satt bredvid mig i sängen och läsa böker därefter. stod hon helt plötsligt på mig, sen var hon ett spöke sen skulle jag spela död och allt, de var faktiskt lite kul att få tillbringa en dag eller två timmar med sin syster. har massa inspelningar på mobilen, hahah som jag skrattar när jag lyssnar på dem. jaja, sen är det inte mycket mer jag har att säga för denna dagen. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

fick också ngn kommentar denna : Anonym om O.M.G:

Fan vad blond du e, Onionnews gör en massa fejk-nyheter på skoj. Bara massa fjortisar och 97or som tar illa upp med de -.-

-SVAR:  men ursäkta, vem ska vi kalla blond egentligen? om du läser under videon står det att jag inte tror på det. och varför kommentera anonymt, så ful kan du ju inte vara, och varför inte stå för vem man är? men hade du inte blivit så "upphetsad" av videon oh varit tvungen att skriva en kommentar så snabbt så hade du läst det som står under. och fjortisar , 97, härligt men jag är inget av de :)


godmorning

hej alla blogg läsare
min helg har varit ganska tråkig om man ska säga det med rätt ord. eller inte hela helgen.  men i fredags är det alltid lika stressigt, följde med mamma hem efter en timme kanske, så kom pappa och hämta mig med alla saker jag packat. kom hem så började jag städa rummet och packa upp lite och sånt. sen åt vi pizza, såna tjockisar hahaa! efter det blev det att sitta vid datan typ hela kvällen. och var på så där bra humör. sen lördag vakna man vid tio med god frukost med petra och meja. sen skulle dem till lund och jag stannade hemma. så började duscha och fixa mig och allt man gör. tänkte ju att något kommer hända. men nej, satt hemma hela dagen och ruttna framför datan typ. sen kom dem hem igen och vi tog något att äta, senare kom malin. först var jag uppe på mitt rum med meja, som satt vid den andra bärbara datan. sen typ lite senare mot natten gick jag ner till petra och malin och satt och snacka, men det slutade med sing star. stod och höll på med det till 4 på natten. sen höll alla på att somna. så jag gick och la mig fast kunde inte somna för det ösregnade på mitt fönster och det låter sjukt mycket, så jag la och smsade typ en timme kanske. nu har man då vaknat varit vaken ett tag bara legat och smsat i sängen. tog upp datan precis, och funderar på vad som ska hända idag, vill inte bara ligga hemma. så ska nog hoppa in i duschen och sen ta lite frukost. (tyvärr kommer ingen bild)

mer läsare till DIN blogg?


det är en självklarhet att alla som bloggar vill ha mer besökare än vad dem redan har. Annars kan man ju lika bra skriva ner allt i en bok och aldrig låta folk röra boken. För er som inte har så många läsare, gå in på dessa hemsidor och gör det som står. Ni kan ju tacka mig när ni ser hur resultatet blir på statistiken.


TA DIG IN PÅ DESSA:
* blogstart.se
* bloggtrafik.nu
* mer-trafik.se

ett tips bli medlemmar på alla 3 sidor så får ni ännu fler läsare!

canada snow, ska inköpas



- STOR HISS! denna fina mössa ska jag köpa, så är det bara inget mer snack om det. kommer passa pefekt till min jacka, ska bara välja färg, men är mycket inne på den vita. vad tycker ni oh vilken färg hade ni valt ? ♥

 

hade lite tråkigt

orginal, utan redigeringar:


cinema scope effekt:


boost effekt:


cross prossec effekt:


-har man tråkigt sätter man säg och gör effekter på bilder. gillade mest tvåan och orginalet, vilken tyckte ni blev finast ? ♥

dagens, i en bild!


CANADA GOOSE

då har man beställt en canada goose med mamma.. tog typ ca 1 och en halv timme.. men vi fick det gjort. satt ohskratta som bara den. den kommer iallafall inom 4-7 dagar sägs det. så vi får väl se. är väldigt glad och det fick mig på toppen humör! nu ska jag duscha sen ska jag fixa lite, packa och städa för ska till pappa imorgon.

kass dag faktiskt.

hej bloggen!
idag har varit sån äcklig dag eftersom det är torsdag. skolan är bara över tråkig då, men för väl lyxa till det med att säga att de är fredag imorgon. jag är iallafall glad för en sak idag och de är för jag fick VG+ på svensk uppgift. och där med blir jag 100 kr rikare. så ganska glad för det! gjorde också matte prov idag.. får väl se vad det blir där. men som sagt annars har jag bara suttit hemma och tråkat. det är en sån dag då man stör sig på allt och verkligen alla. vill helst bara slänga något på någon. alltså dåligt humör som fan, vet inte riktigt varför. men kan nog ana vad som ska komma snart. eller är det bara det äckligt tråkiga vädret som får en så deppig. nej ush, jag oooooooooorkar inte!. och sen vissa folk i skolan som sagt onödiga kommentarer när jag fått vg eller godkänt, sånt stör jag mig på. bara för jag jobbat upp mig och kan det. sluta vara så jävla avundsjuk och fixa dina egna betyg utan att lägga dig i mina. nej så idag var det inte rätt dag att säga fel saker till mig och verkligen inte nu. ska se om mamma kan få mig på bra humör, förutom hon så får tanja och alex mig också på det idag ♥



mörkvitt - ett steg kvar

dåliga bilder! jag ville inte fastna..

 

snö i oktober ?

blev alex idag, vi kolla film snacka oh lite sånt. är tyvärr på dåligt humör idag och lätt irriterad. det gick ut mycket på honom! så kan det vara vissa dagar.. just nu har jag duschat tagit en kanelbulle och har precis nu fixat mig för att kunna sova. jag har också funderat över hur det kan SNÖA redan nu, det är inte bra. så himla tråkig att snö redan ska komma. det är redan svin kallt, det räcker. de är ju bara oktober? nej ush, stor diss på det. lite kul, jag har börjat få in en hel del mail till min e-post och faktiskt två fan-bilder. lite kul och se, så ska ni skicka det ( ett mail eller en fanbild ) så är kontakt: [email protected] |  från det till något helt annat så tänker jag bli mer nyttig, de måste få ett slut på allt tjockis ätande. så jag ska sluta med onödigt godis och sånt. förutom helg dagar! och ska börja ut och spring nästa vecka. visst låter det toppen?. nu ska jag faktiskt lägga mig oh kolla på ett andra avenyn avsnitt och sen sova. kommer uppdatering imorgon.   "tyvärr ingen musik idag"


rolig dag med louise

hej allihopa, jag vill säga att jag lever! men har haft väldigt dålig uppdatering, tyvärr. men ska försöka bättra mig. känns som vi har massa i skolan men denna veckan har vi äns inga läxor.. allt känns så stressigt. men som tur har man louise som piggar upp det lite. igår då, så efter skolan tog jag och louise hem bussen till mig. det första vi gjorde var att ta moppen köra ner till jouran och köpa chips och "jäst". sen körde vi hem, och bakade kannelbullar, dem blev super goda. ( tumme upp på det ). sen ringde vi och beställde pizza, och körde till jouran igen och hämta dem med moppen, det gick toppen. när vi kom hem åt vi pizzan i min säng och kollade på "a nightmare on elm street". söker ni efter en riktigt läskig film så ta den, riktigt bra. sen duschade vi och tog anisktmasker och massa sånt mys. sen därefter blev det cola och chips och kollade på filmen "piranha". asså den var bra och så, men ser lite datagjord ut då & då. men annars funka den att se på. därefter gick vi och la oss och kollade andra avenyn. vaknade ocg stack ut till bussen, sen skolan. onsdagar går snabbt för mig, och idag blev jag extra glad.. jag SJÖNG för musikläraren och jag fick ( VG+ ). sååå kul, han sa också att jag tog alla toner och borde sjunga mer, och borde vissa det mer. fick sjunga sån svår låt bara för han inte tyckte den låten jag sjöng var tillräckligt, han tyckte jag kunde mycket bättre. så nu fick man lite självförtroende bara för det !. men jaa.. sen nu efter skolan har jag bara kommit hem, varit vid datan och övat på svenskan som jag oh tanja ska redovisa imorgon. och ikväll kommer nog alex, vad jag vet iallafall.

louise kommer nog döda mig för bilden ^^

puffigaskor?

mmMmmm

gissa vems idrottlärare detta är ? ;$
haha jo för det är våran. men tänkte ta dagens snabbt med ett ord TRÅKIG. fram tills vi fick se draken, som jag och tanja nästan kissar på oss när vi ser. så sjukt härlig asså. haha, annars har måndagen ändå gått snabbt. men hatar våran skola, den suger totalt , så alla 98or och visare, börja inte på tolvåker sen. men nu ska jag fixa mitt rum sen äta, sen kommer alex. kommer väl något inlägg senare. kolla nu in bilden!

underbar dag ♥

här under har ni den fina bilden på louise och hennes hot-o'boy. som hon säkert kommer döda mig för jag la in. den är lite redigerad med effekt och ljusstyrka men inget mer. som ni kanske fattar så hade jag louise på "besök" först när hon kom så fixa jag mig för jag var inte klar. sen drog vi ut och tog med oss kameran, stod och fota lite och jag gillar bilderna mega mycket. vi var väl ute 2 - och en halv timme. sen drog vi hem, gjorde oss vars en varm o'boy med grädde i och startade "the human centipede" som vi egentligen har sätt innan men ville se den igen. om ni söker efter en äcklig och då menar jag ÄCKLIG film, så se den! samtidigt under den filmen åt jag in middag som louise snodde efter ett tag för jag orkade inte mer. "haha". vi såg klart filmen, snacka en stund sen drog hon hem. några minuter senare kommer alex, och vi har också kolalt film och sånt. så denna dagen har varit underbar♥ tack för den kan jag bara säga! alex stack hem vid tio och jag har duschat och sånt nu, och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla andra avenyn och somna till det. skola imorgon ju! så puss på er!

written in the stars - eric turner

photoshoots

- lite bilder från dagen.
skriver mer sen för nu ska vi se film!

blogglovin

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

om ni nu gillar min blogg och ni själva har blogg, varför inte börja följa mig via blogglovin? 
själv älskar jag sidan för jag följer alla bloggar jag gillar.
bara ett tips, tvingar er inte!
- & följer du mig så är det klart jag följer dig!

godmorgon kära läsare

vaknade vid tolv, har bara suttit och softat vid datan nu ett tag, snart tänker jag hoppa in i duschen, fixa mig och allt det där. efter ett tag ska louise komma, vi får väl la se vad vi kommer hitta på. som det ser ut genom mina gardiner så ser vädret rätt okej ut. kanske kan dra ut och fota lite. eller så sitter vi väl bara inne och göra massa skit. nu ska jag ta ett glas o'boy och sedan ska jag duscha. kommer fler inlägg sen, puss!


eric chase - love comes around

nathalie på besök

kusin vitamin var här.. och company för att fira min kära mamma som fyllt 40 år, haha. vi käka sen satt vi mycket vid datan kollade fb och youtube. sånt som vi alltid gör, sen drog vi en runda med moppen. körde runt lite i hoffan och hittade på massa, synd att de redan börjar bli så kallt ute bara.. sen kom vi hem, satt oss vid datan igen , och jag satt och fota nathalie, har en mapp som heter "nathalie" nu bara för de blev så många foton. hon drog väl lite senare med alla andra och de var inte kul hemma längre. just nu sitter man och snackar med alex på msn , haha. och typ dricker cola oh äter godis. ska snart lägga mig och kolla aa, för imorgon går jag upp vid 12 sen blir det att träffa louise. kommer nog inte fler inlägg idag, så puss på er

ny header, så länge


loca - shakria

- ja har börjat lyssna hela tiden på henne. jag ♥ shakira.
men nu var det inte det jag tänkte säga. det är att som ni ser har jag ny header, det är bara så länge. men jag tröttna på den andra och tyckte jag såg ful ut. "haha". så därför har jag abra denna så länge. det kommer komma en ny senare. kanske i slutet av veckan. men vad tycker ni om denna? .. jag gillar bilden på mig men inte bakgrunden. men shit the same. nu sitter jag med ett glas cola och väntar in gäster som ska komma.

dagens kalasoutfit!

musica ♥

godmorgon eller vad man ska säga. vaknade vid ett idag och vid sex kommer gäster. har hunnit med att duscha och sånt, nu ska jag fixa mig. ta några foto och lyssna på massa musik på hög volym. och en av låtarna som spelas 24/7 nu och som också är dagens låt. är denna:


shakira - la tortura

sugrörsbild

- vet inte riktigt vad det finns för mening med denna bilden, men jag gillar den på något sätt. alex lämna huset vid tolv, vi har kollat två filmer, mirrors 2 och altitude. den sista var inte den bästa om man letar efter skräck, men den hade mycket spänning i sig. och mirrors , har ni sätt ettan tycker jag ni ska se tvåan. jag gillade den iallafall. sitter här nu med cola och chips, klockan är över tolv så alltså är det LÖRDAG! idag eller på lördag så ska vi ha kalas för min kära mamma som fyllt år, så imorgon ska jag försöka ta mig upp i tid. så jag hinner massa. 

-  kan också säga jag har en ny header på gång!

 

love shakira

♥ så sjukt ball video.. jag kan också dansa som henne, hehe. "lalalalalalal, liar"

im all alone, and I need you now



I need you know - Lady Antebellum

dagens inköp

♥ jeans - jc - 499 kr


♥ skor -  din sko - 499kr

fullrulle

hej bloggen.
nu börjar jag med min blogg som normalt igen. jag har fått låna pappas objektiv till kameran så länge tills vi fixar mitt. igår så blev det hem efter skolan, jag somna direkt i några timmar. vaknade av två skrikande ungar. min syster och hennes kusin ska sova här till lördag. så vi har två småungar här nu, tumme upp på det "haha". sen vid sju på kvällen kom mamma och otto och hämta mig. för mamma fyllde 35 "hoooost, 40år" och vi stack till malmö på resturang "sankt markus vinkällare". sjukt god mat och världens godaste efterätt.. och trevlig personal haha. vi åkte hem vid nio ungefär, sen vid elva gick jag och la mig.

idag.. så var det sjukt segt att gå upp. ville inte till skolan, trots allt gick jag upp fixa mig och cykla till skolan. men torsdagar, skolan längsta dag känns det som, har så sjukt många lektioner och , 2 mattelektioner. det suger, eller hela 12åker suger. men till slut var dagen över, jag kom hem, och övade på fysiken och sedan somna jag mitt i allt, vakna vid fem, och sen skulle vi äta vid sex. vid halv sju stack jag och pappa till center syd. jag fick ett par stövlar "eller skor till vintern" och ett par crocker jeans. sen köpte jag pressent till mammis. hiihih. riktigt nöjd. och kom hem vid åtta tror jag, har duschat och sånt nu och nu ska jag packa och städa nio på kvällen, jiiipppie!


bild sen idag..

långa eller bara väldigt höga converse ?

HISS ELLER DISS?

-själv tycker jag diss, jag hade aldrig satt på mig dem. tycker inte de ser snyggt ut och tycker mest om dem lägsta. men vad tycker ni ?

en dålig uppdatering

dålig uppdatering, men tyvärr är inte min blogg något utan min systemkamera. men förlåt ska försöka. ser redan jag tappat lite besökare men har många kvar. och lite om helgen, .. förra inlägget såg ni ju men vi börjar lite med i..

lördags: så blev de ullared med mamma. vi stack upp vid halv sju och lämna vårt hus lite efter sju. var ungefär 2 timmars resa i bil. men höll mig vaken. när vi väl kom fram var det ca 1 och en halvtimmes kö in till ullared. och det vart värsta kaos inne i ullared. men vi klara oss och kom in klockan 11 och kom ut därifrån klockan 2. sen gick vi runt i butikerna utanför och åt god mat och körde hem ca 4. var väl hemma vid 6. efter ett tag, sen snackade jag med louise väldigt länge. och en stund efter kom alex hem till mig, vi kolla film och sånt, sen sov han hos mig.

söndag: vaknade vid 12 eller ett. ficck snabba mig in i duschen och snabba mig packa minsa saker och fixa mig. för skulle åka till pappa vid två sen ner till centan med louise och niklas. var där någon timme. sen hem och gjorde inget speciellt.

måndag: då var det skola igen, men var ganska chill i skolan, brukar det alltid vara på måndagar. efter så följde louise med mig hem, vi skulle egentligen plugga. men de blir ju aldrig så när vi väl är med varandra. men först var det inte vårat fel för vi var tvugna att cykla och hämta min syster på dagiset och sen gå ända hem med henne. därefter kom vi ju hem och då lockade jag hennes hår sen gjorde vi bara massa skit på mitt rum. alltså vi gjorde ingen läxa alls. fast provet är ju inte fråns på fredag så det är ju lugnt. sen stack hon åtta. och då gick jag in och duscha, sen tog jag chips och dippa och kolla film :D

tisdag: DRYGASTE DAGEN PÅ HELA VECKAN.. eller ja det är fredag. men idag var verkligen tråkigt i skolan. ush.. vill inte äns prata om de. sen efter stack jag hem och vid halv sex skulle vi till gymnasuim-mässa på skolan. där var över mycket folk. och fick reda på ganska mycket. så nu tvekar jag vad jag vill välja, antingen "estet-media" eller "frisör". beslutsångest. men vi får väl se. kom hem sent och åt donken. nu sitter man här på sitt rum vid datan och kollar lite på fotbollen i bakgrunden på tv:n. sverige eller holland, hmm.. vem vinner ?

lite bilder från dagarna:
bild ett.. ville visa upp mina fina nya skor

bild två.. en vanlig bild på mig i måndags

bild tre.. en bild på hur jag såg ut i skolan idag

bild fyra, fem oh sex.. jag hade tråkigt efter skolan


ULLARED, LYCKAT!

jätte dålig bild!!!

ullared hela dagen, behöver itne skriva mer än MYCKET FOLK.
de jag köpte var..
♥ ett smalt nitskärp
♥ en plattång "och locktång i samma"
♥ en borste
♥ ett par skor
♥ en kameras väska till min systemkamera
♥ ett diamantdiadem
♥ ett hårspray
♥ en parfym
♥ ett paket med 100 gummiband
♥ klämmor
♥ en body lotion
♥ en inpackning
♥ tuggummi
♥ 4 ansiktsmasker
♥ 3 par höga strumpor
♥ två bh:ar
♥ en kavaj
♥ en grå blus
♥ 2 linnen "vit och svart"
♥ ett par gråa leggins
♥ ett par jeans leggins
♥ ett par vantar

sen köpte mamma lite saker och, till oss båda, som schampo, balsam och godis och massa sånt. nu ska jag duscha och sånt. kommer ett inlägg senare

who says - daniel norberg

- daniel norberg ♥.. verkligen min favorit i idol. och JAG tycker han är jätte fin. kollar detta klippet hela tiden, så sjukt charmig. och hans miner och allt, bara loooooooove .. hihi! nej, men om han kommer till semifinal då ska jag fan ta mig åka och kolla i malmö, någon mer som blir sugen på det så hör av er. jag är verkligen kär i daniel så himla fin han är, dööör

dagens fantastiska bilder

hiss eller diss..

jag vill ha

jag tycker dem är riktigt fina, vad tycker ni ?

detta är inget för mig


shit, var ska jag börja. min dag har varit förjävlig helt rätt sagt. dagen började ju ganska bra ändå, vakna i tid, fixa mig och packa min "matsäck" stack till bussen. träffa tanja i skolan och satt och chilla vid en bänk till halv tio. sen skulle vi ut till bussarna för att åka till saxtorps skogen och ha orientering. det regna förstås och jag blir alltid på sämre humör då. men de var ganska okej idag, när vi väl var framme skulle vi orientera och det börja jätte bra, jag och tanja tog 10 kontroller på 30 min. var as glada och nöjda när vi gick förbi alla. sen kom en sak som vi inte skulle gjort. vi skulle förbi en bäck, och där var ingen bro från långt bort så var där bara jätte lite vatten i den, alltså inte alls mycket. så vi tänkte "vi går över den" skorna var ändå blöta så lite mer vatten i dem gjorde inget. men de skulle vi inte gjort det var gytja, sån man sjunker i. jag gick i och jag sjönk samtidigt som jag halka, ena mitt ben blev bajsbrunt och jag satt röven i så den blev helt blöt den med. sen tanja, hon satt båda fötterna i och sjönk som fan, hon fastna och fick inte upp ena foten och hon fick verkligen kämpa sig upp, och jag kom upp innan henne istället för att hjälpa henne stod jag och garva som ett svin , kissa fan nästan på mig. för där stod tanja och skrek och skratta samtidigt försökte hålla sig från att kissa på sig och ta sig upp. sen märkte tanja där var maskar i leran så hon kom upp så snabbt som möjligt då. när vi kom upp skratta vi och klaga som två grisar. vi orkade inte göra mer, blev på lite dåligt humör, så vi gick till lärarna som var någon km ifrån oss. sa att vi hämtar två till så vi får godkänt iallafall sen kommer vi tillbaka för vi inte kan gå i detta vi har på oss. så vi skulle bara fixa två kontroller.

när vi hade tagit den andra skulle vi gå tillbaka, tror ni inte att vi gick vilse och tanja halka och satt röven i gräset. haha.. men nej vi gick vilse och hitta inte till målet. så vi gick och gick, tillslut ser vi louise, markus och niklas. så vi frågar dem var vi är och dem var också vilse. så vi gick runt och runt till slut kom vi ut på en gata. sen gick vi åt helt fel håll när vi gick på gatan, tillslut ringde vi lärarna och dem sa vi skulle till andra hållet och de var nog fan ca 2 och en halv km dit. så där gick vi och gick och jag hade ont i mina fötter och jag frös och jag var trött. och alla bara klaga. sen kom vi fram och de var skönt, satt mig och drack min cola och vila. sen åkte man bussen hem och var hemma vid två.

hoppade in i duschen sen satt mig direkt med läxan. har båda so prov och kemiprov imorgon, och jag håller fortfarande på att plugga. men sen under tiden har jag snackat med louise i om gångar och hjälpt mamma med datan, ätit och lite sånt. oh snackat med louise = de är alltid lika sjukt när man göra det, egentligen sanckar vi inte om något vettigt, och louise fick inte övat på läxan precis, för när jag förhörde henne så kunde hon en mening.. ig barn :( men vi bestämde att när hösten är som bäst, då löven är så sjukt fina, då ska vi ut och fota såna ritkigt fina bilder på oss två, och på löven. haha .. "hundbajs" nej men, vi kom fram till lite saker, så de var ju trevligt. det sluta med att vi fick lägga på för annars hade vi båda fått ig på provet imorgon

men de värsta var nog när mamma kom hem och kalla ut mig och tvinga mig att ta upp ett "mus huvud" som kattjävlen hade dragit in i huset, seriös jag höll på att spy. fyfan vad äckligt, mamma klarar ju inte av de alls så jag fick göra de. men jag skaka så äckligt de var, ska ta reda på vilken katt de var. för fyfan , inte en mus till. men som sagt, pluggar nu och har precis slutat snacka med louise.

- och nu ska jag hämta juice och ni får kanske lite bilder från igår sen. puss


O.M.G

detta är bara riktigt pinsamt av dem och tycker han ska stäma dem så J*vla hårt, detta är ju bara sjukt och inte sant, de kan inte vara sant. och tjejen som snacka, fyfan vad mycket bullshiet, hon borde dödas. nej, detta är bara patetiskt och jag tror inte ett skit på det.

amen shoo

hej alla bloggläsare.
dagen har varit i skolan som vanligt. ganska tråkig skoldag. iallafall alla lektioner. men raster är ganska chill med tanja. blev sjukt trött på no så jag somna till. sån kan ju hända, haha.  jag har inte mycket mer att säga tyvärr. så ni får bild på dagens julia.

dagen med bilder

men i dig såg jag ljuset


gubben i lådan - daniel adams-ray

 

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

dagens lookout

lite som hänt och händer

* nunununu ska man börja ta tag i sig själv lite. jag och tanja har börjat fundera på att börja dansa på ll dance studio. själv har jag dansat i riktigt många år innan fast på zwing it. men vi eller iallafall jag vill börja röra mig. så vi tyckte de lät bra. hon ska bara snacka lite med sin "mamma" och sen ska vi kolla upp grupper till vår terminen. och söndagar ska jag med tanja på något träningspass hon börjat på. haha det låter kul när hon snackar om de. men vet inte om jag kommer kunna hålla mig från att skratta när hon ska träna, ser alltid så roligt ut, haha. och nu innan dansen ska jag nog börja springa slingan eller något. och sluta sitta vid datan så mycket.

* ska ta tag i skolan också, försöka fixa VG i det mesta iallfall och imorgon blir det matte prov, onsdag blir det orientering och på fredag är det SOprov, phhu. men en sak som gör det sämre med poäng och sånt är att jag har bytat från spanska till svensk/engelska.. kunde ingen spanska ju, oh de var inte lönt att gå på de, fick bara ig hela tiden.

* ska också försöka fixa det med moppen, antingen fixar jag körkortet eller säljer jag den och får pengarna? går i bjärred och det suger. måste göra såna deltester, har varit inne där i en vecka, oh man måste klara 4tester innan man får köra upp och sen är det de riktiga provet. så jag vet inte längre, är de lönt ?

* och på lördag, drar jag och mamma till ullared. ska bli riktigt kul, har faktiskt aldrig varit där innan, så nu blir det att handla. många kompisar har varit där och har fått hem massa saker. så vi ska upp tidigt en lördag.. ussh det kommer bli jobbigt. men kul ska det bli, men vi kommer nog inte bli ensamma.

* har fått hem sån här tidning och gjorde ett test i skolan om gymnasieskolor, vad man ska gå på och sånt, man skulle fråga på lite frågor sen skulle man se vilket man fick eller vilket dem rekomenderar. jag fick estetiska programmet och inriktning på -estetik och media . och jag har faktiskt tänkt på det innan.

*
och det här med min kamera, jag ska lämna in den och det kommer väl ta ett tag. så vi får väl se när den kommer tillbaka. men jag ska försöka hålla bloggen uppe med bilder, men de blir inte lika bra och fina bilder som innan. och kanske inte lika många. så r.i.p min kamera just nu.. hoppas dem kan fixa den utan att vi behöver betala.

glöm nu inte att det är kanelbullensdag och nu ska jag göra lite matte, ta ett glas juice och lyssna på musik ♥


börjar igen med bloggen!

Nu var det ett tag sen jag var inne på bloggen, oh det är kul att se att alla läsare är inne på den dagligen fast jag inte skriver. och nu har jag massa kommentarer som jag måste svara på. men som sagt, de har varit mycket just nu. i skola och i privatlivet. och det har inte hänt något speciellt förutom helgen, i fredags var nathalie här hemma och vi kollade film, sanckade skit och hade roligt på fb. fast under natten fick jag feber ungefär 39 grader. så jag låg hemma hela lördagen och på kvällen ganska sent stack jag hem till andrea. massa trevligt folk där. sen söndag var jag bara hemma och var sjuk. och även idag , sitter hemma kolalr andra avenyn, och har värsta hostan. jag vet inte mycket mer vad jag ska skriva. och jo, juste min kamera den har gått sönder så vi ska lämna in den nu. den bara sluta funka. så det blir inga systemkamera bilder på ett tag, tyvärr. men nu ska jag göra lite matte.