vår skola i både svt och tv4



så kan de gå !

 

dagens webb pics

MITTBENA


SNEBENA

kanske dags att klippa luggen, eller vad säger ni! kaaaos

säger godnatt med en bild..

.. som jag dock ser lite över stor ut på . men så kan man ju se ut. hoppas nii haft en bra kväll för det har jag. Min älskling kom hit och vi kolla solsidan "hahah" nej men vi gjorde lite allt möjligt. skulle egentligen dra och träffa folk men det blev inte av. sen stack han vi nio och jag har gjort lite annat. nu blir det ill att sova för de är faN skola imorgon. xoxo

bara för jag gillar den kepsen!

dålig uppdatering.


Hejj bloggish!
nej men, jag har inte haft tid till att sitta vid datan riktigt. helgen har varit fullt upp och igår blev det och träffa massa folk, kul var det iallfall! fick även träffat älskling, hehe. men iallafall nu sitter man här en söndag och har verkligen söndagsångest eftersom lovet är slut och imorgon börjar skolan.. så trååååkigt! och så har man inget att göra idag. de suger, alla har varit helt osociala. nu ska jag ta mig något gott att äta så får vi se vad som händer sen. här får ni en bild på hur jag ser ut just nu! UTAN MITTBENA ? vad passar jag bäst i .. hmm.

ny profilbild på faaajsbooook.

Julia Kung Korecic.

 

tusen gånger starkare

godmorgon sunshines. härlig dag va, solsken ? iallafall i lödde. louise drog precis och går dagen blev sådär kul när vi bar ute. allt bara fucka sig så vi var hemma vid elva igen. vi kollade en bra film (tusen gånger starkare). en rolig svensk film. sen kollade vi (johan falk) och snackade och allt vi nu gjorde. efter däcka vi och vakna vid ett av att vi skulle passa min syster. och nu har hon som sagt stuckit och jag har precis gjort plättar till syster och tagit mig en dusch. Blir till att fixa sig, man vet ju inte vad som händer ikväll riktigt. (plus att min mobil laggar lite, så jag får inte alla sms) så dem jag känner vet de. men stay tuned!

innan utgång!

AHAHAHA rubriken ;)
nu ska jag och lisan ut. ha de fett pussssssssssssssss.

inköp.



då köpte man tröjan på bild och annat skit idag. Var på nova med mammi och snacka, käka, shoppa och sånt. sen drog vi hem och nu har jag precis flyttat hem till pappa. känns så konstigt att bara vara här helt plötsligt. men jaja, snart kommer lisan och vi ska försöka få någon och träffa oss! så stay tuned.

drar till nova nu!



tröjan från h&m
jeans från cubus

då hoppas vi jag får de innan söndag!?

Tänkte ta och säga godnatt alla fina läsare.
För nu är jag riktigt trött, pontus kom vid fyra idag och stack hem elva typ.. så vi har hunnit göra en massa saker. och haft underbart som vanligt! nu träffar jag inte han på ett tag.. blöö! menmen, har precis krängt i mig massa chips och äpplejuice och borstat tänderna. ska lägga mig och se andra avenyn och försöka somna. Imorgon blir det en mamma dag och en louise kväll. tror jag behöver en ordentlig sömn för det. stay tuned!

dagens facelook.

var precis ute! och fånga dem här sötnosarna..

..på bild asså!



genom eld

godmorgon sunshines. har ni sovit gott? det har iallafall jag, typ första dagen jag sover själv på länge känns det som. Har haft nathalie, louise och pontus här ofta eller ? haha, iallafall ska jag börja fixa mig nu för pallar inte sitta här och dega framför datan i all evighet. Kanske kan se om man fastnar på bild idag. har enorm bildbrist på datan.! stay tuned

jag är kär ♥

gammal låt I know.. men kan inte bara mer än älska den ♥

likt eller vad tycker ni?

fick detta ritat av en fantastisk tjej. Karin Mattsson. ritkigt nöjd kan jag ju säga, ska få den sen i skolan.. så kuligt! HÄR är hennes blogg, ni borde verkligen kika in på den. tycker ni inte de är likt?

här får ni det sista av frågor och svar!



vart bor du?
- i löddeköpinge (nära malmö i skåne)
har du kille?
- japp jag har kille. (pontus)
är det ditt riktiga hår?:)
-nepp jag har löshår!
förebild?=)
vet inte, har ingen ..

hur gör du med ditt hår, när du har tvättat de & hur gör du sen ? vilka produkter andvänder du ?
efter jag duschat tar jag niveas diamond gloss och sprutar på håret sen tar jag loreals värmeskydd och krämar in i håret ( eller just nu har jag inget värmeskydd, men ska köpas) sen sätter jag upp håret i handuken och låter de torka ett tag, sen fönar jag. och om jag fönar blir det platt så jag sliper platta det sen, kanske bara plattar luggen lite. sen änvänder inte jag hårspray och sånt! DET SLITER.

vad är det bästa du vet hos en kille?
- att när man ser som mest förjävlig ut så säger han att man är finast. 
hur ofta äter du sötsaker i veckan?
- föööör ofta, nästan varje dag! hehe.. inte bra. 
Vad stör du dig hos folk?
- på såna som är falska! och går bakom ryggen på en. och dem som tror sig för mycket.


när du träffar nya människor, brukar du vara blyg då?
-japp, jag är inte den som snackar på direkt när jag träffar någon ny! det tar liten stund men sen är jag hur pratglad som helst.
vilken linje ska du gå
- jag ska gå estet media (foto och film)
hur håller du dig så smal?
- smal oh smal men jag gör inte ett skit! .. tyvärr född så, behöver inte träna hehe!
Vars redigerar du dina bilder? (:
-i photoshop, och redigerar bara kontrast , ljus och skärpa!

har du ngt tips på hur man får bra självförtroende? 
du verkar ha de!
- mm, jag har jobbat upp mitt självförtroende för de var ganska dåligt innan i sjuan. men just HUR är lite svårt att förklara, tycker bara man ska vara sig själv och inte bry sig vad alla tycker.

* tillexempel om någon gnäller på hur du klär dig, sminkar dig, hur du ser ut så eller liknande så ha just de på dig nästa dag igen!
* var modig och hälsa och träffa nya folk så ofta som möjligt. le och va trevlig du vet? 
*är det någon som snackar skit om dig, gå fram till personen när den är med mest folk och fråga vad problemet är. visa liksom att du är mycket mognare och inte snackar bakom någons rygg och kan ta det face 2 face. 

underbar natt



en underbar dag en underbar natt med dem bästa två! pontus kom hit och sov här i natt.. (snackade i sömne som vanligt) hehe.. fast denna gången blev jag lack! menmen, han stack nu vid tre och jag har precis duschat och tänkte ta en macka och oboy, låter bra va? sen ska jag ta och gör del TVÅ av frågestunden. och sen ska jag länka en tjejs blogg, och hon ritar något sjukt fint! så staytuned så får ni veta mer sen.

så trött på folk och deras äckliga problem!

brukar inte lägga tid på att inte tycka om folk men blir så sjukt JÄVLA lack när vissa inte bara kan lägga ner.
åååh, dåligt humör som fan!


iallafall kommer pontus snart och gör mig på bra humör igen, han kommer sova här ikväll looooove ♥ tur man har han asså, helt sjukt underbar är han. louise stack iallafall för någon min sen och vi har fotat och bakat idag, muums med kladdkakmuffins! tumme upp på det, nu ska jag fixa lite. så får ni ha en mysig natt för de ska jag!

gott snack



min måndag spenderades med lisan på center syd. handlade denna tröjan på bilden och några öronhänge. sen käka vi och gick runt, sancka och allt. Sen fdrog vi hem till henne och hon packa och nu sitter vi här hos mig i hofterup och har precis käkat kyckling BARA kyckling. gottgott. nu ska vi göra annat , ha de fett! stay tuned

mot center syd!

svaren .. del ett.


-ni kan fortfarande ställa frågor på frågestunden till del två. sen slutar jag den.



hur lång är du ?
- jag är 1.63
vad är din naturliga hårfärg ?
- haha, vet inte vad jag ska säga.. den är lix blond/brun på något sätt.
vad är ditt besöksrekord?
-  ca 500 på en dag.
hur sminkar du dig? :) <3
- jag använder foundation, mascara, och lite puder på kinderna. inget mer, men kan vissa HUR i ett annat inlägg.
var har du köpt din hårförlängning?
- den har jag köpt i malmö, i en liten affär vid trianglen.
var din canada goose jacka äkta?
- vet jag inte, den kom från USA. så jag vet inte, men tror inte de faktiskt.
är du oskuld?
- har du inte med att göra.
super bra blogg har du :)

Vilket är ditt favorit djur?
- katt såklart!
vem är din favo artist?!
- em, jag har nog ingen favorit, jag lyssnar på allt möjligt och ändrar favoriter hela tiden.

kan inte du skriva om hur du gör med ditt hår och hur du sminkar dig?
var köper du dina kläder?
när du färgade håret blont så köpte du ju löshår, har du använt samma löshår och färgat det i de färgerna som du har färgat ditt hår eller har du köpt nytt efter varje gång du har färgat?
jätte fint blogg :-)
SVAR: jo det kan jag göra i ett annat inlägg, två som frågat det nu. och var jag köper mina kläder är helt olika, men det mesta är nog från gina tricot och H&M. nej jag har inte andvänt samma, köper nytt varje gång om jag färgar de. annars blir det bara slitet.

1.Hur gör du för att hålla din hy så fin?
2. Vars får du all din insperiation ifrån?
Julia, om inte du hade skaffat denna blogg skulle inyte vi läsare vara riktigt lika förstådda på allt och inget. Du gör oss säkrare..du leder våran väg! hejaheja JULIA, BLOGGEN ALLA ALLA ÄLSKAR! <3
SVAR : jag gör inget speciellt, många använder ju krämer och sånt, men MIN hy blir bara fettig av de så jag använder inget spc till min hy, den bara är så. och sen änvänder jag inte hela tiden sminkborttaging, vissa dagar tar jag bara tvål. så.. jag vet inte, jag gör lixom inget speciellt med den. och var jag får all insperation ifrån är väl lite andras bloggar och hemsidor och sånt. sen inspererar jag mig själv ;)

vad heter din kamera?
- nikon D3000

redigerar du några av dina bilder?
- ibland, inte alla. ändrar skärpan, kontrast och ljus på dem bara. inget mer.
är din syster din riktiga syster? :)
- nej eller, för mig är hon. men hon har en annan mamma, men samma pappa.
hur länge har du varit tsm med din pojkvän?
- ska jag vara exakt så är det 1 månad och 11 dagar.
plattar du ditt hår?
- plattar bara lugen och om ngt är lite lockigt. men inte varje dag, sliter på håret!
kan du lägga ut en bild på hur det ser ut typ efter du duschat och inte plattat det? :)
- jaå det kan jag!

hur kan du se så jäkla perfekt ut?
- finns ingen som är perfekt och absolut inte jag.
favoritbloggar?
- hmm.. isabelle strömberg är en av favoriterna men sen har jag ca 45 bloggar jag följer dagligen. så ja.. har många favoriter.. du är en av dem, hehe.

vad är roligast med att blogga?
- att kunna dela med sig av saker man skriver och att man kan va sig själv på bloggen.
framtidsplaner?
- har inget svar på den frågan.. för jag har inga just nu! mer än att gå media på gymnasiet.
hur är de att ha skilda föräldrar? mina ska skiljas snart.. ville bara veta
- helt ärligt, det suger! asså alla tycker de är så lyx med två familjer och två av allt. men det är inte lyx någonstans. som jag åker varanan vecka, tänk dig att packa ner alla saker, och sen packa upp exakt allt? och jag tar med mig alla mina kläder typ och alla saker.. asså det är så jobbigt så det är sjukt! men jag är ju van vid det, mina skildes när jag var 6 år. sen vissa dagar kan de vara skönt, men hatar att ha de!




The black Eyed Peas.



.. denna är ändå bäst ♥

dags att ta sats mot målet jag satsat.



en uber tråkig dag framför data, en sjuk mamma (yeaay) och en extremt trött julia. det går inte ihop, bara sitter och väntar på att mitt dåliga humör kommer komma. det ända som gör mig glad är att de varit strålande sol två dagar i rad, fast fortfarande för kallt! annars är allt bra med mig faktiskt, själva då? har ni haft en bra dag? hmm.. sitter och funderar på att göra om min blogg, eller iallafall byta header vad tycker ni? har ju inget bättre för mig ändå så. nu ska vi snart käka och jag ska sätta på mig något mer än en kofta ( fryyyser ).

härligt leende

hejhopp alla bloggläsare.
Jag är på super humör men är super trött. Pontus kom igår och vi kollade någon film och även andra avenyn eftersom jag har fått pontus att gilla de, hehe. Ja vi somna väl lite sent och vaknade FÖR tidigt. Han åkte hem för en timme sen typ och nu sitter jag här och skulle egentligen till center syd med lisan fast det blir så stressigt så tar det imorgon. Nu ska jag dra och göra en varm macka tror jag.. om ni ville veta de, så sjukt intressant! stay tuned

 

jag ♥ ego pics

 

har tänkt på att jag nästan bara har massa ego pics på min blogg, hehe. men de skadar väll inte? just nu har jag precis duschat så sjukt varmt och nu ska jag ta på mig lite mer än de jag har på mig nu!! och sen ska jag hämta ett stort glas cola (kallt med is) och sen bara sitta och softa här vid datan. och vänta på att pontus ska komma hit vid nio. sen stannar han ju här över natten! och jag är sååååå glad att vi har lov hela nästa vecka, yeeaaay!

 

NI FRÅGAR, JAG SVARAR!

svarar inte på omoget skit.

gårdagens JAG!

DISNEY ON ICE

DISNEY ON ICE 2011
gårdagen tillbringades med söta nathalie. riktigt kul hade vi hela tiden hos mormor och morfar på kalas. sen drog vi hem till mig, efter ett tag kom pontus och vi var till två eller halv tre. sen var det bara jag och natti kvar. vi la dock uppe till halv fem och skratta ihjäl oss. Vaknade vid halv tolv och drog oss upp för jag skulle iväg till pappas familj och kolla disney on ice,  sjukt bra är dem som åker omkring på isen. lite collt var de faktiskt! nu sitter man här och inte vet vad man ska göra. ikväll blir det antagligen pontus, sen får vi se vad som händer! stay tuned

 

ni vet han som var amir i rosa the movie?

Godmorgon alla!
Har ni sovit gott.. de har jag, fast jag somna lite sent. Är iallafall uppe nu halv tolv och ska fixa mig för sen bär det av in till lödde och träffa lisan på center syd. och bara ÄSLKAR att de är lov. vad ska ni själva göra? tycker ju lite synd om dem som har skola, hehe. lyssna på låten under, ni vet han som var amir i rosa the movie? detta är hans nya låt, ritkigt bra! replay replay säger jag bara. stay tuned kommer inlägg innan jag drar

 

tjalalalaa

GAMMAL BILD! - ostädat rum.
sitter här i lisans sällskap. efter ett långt städande och en god middag så sitter vi här och ska snart röra oss ut mot bastun. med inpckningar och ansiktsmaskar. hoppas ni haft en bra dag, kommer kanske mer sen! stay tuned

åååååh, alla dessa mobil bilder.

jag måste börja ta fram kameran! men blivit beroende av mobilkameran hehe. så ni får en nu med. och ja, dålig uppdatering på hög nivå? men ja, saker i privatlivet som gör att jag inte har tid att blogga. men ska försöka lägga lite inlägg då och då. annars då, hur är det med er? själv är det helt okej, tror kanske jag håller på och bli sjuk.. fryser hela tiden och känner mig helt nere. så idag i skolan har varit förjävlig, bara velat hem och nu passar man syster eller borde säga (datan passar min syster) hon sitter just nu och "gejmar" hehe. och jag bara sitter här.. och tycker synd om mig själv, hmm.. ska nog kolla smink som jag fick av kära louise igår! gulligt gulligt. staySTAY tunedTUNED!

happy valentines day!

hejhejhallå
kom hem från skolan för en stund sen, och nu sitter jag här med louise och firar alla hjärtans dag med henne hehe!
men uppdaterar mer sen! 
ha en trevlig dag allihop

kaos i skolan!

detta är då vår skola, la ut en annan video innan men detta var de som gick på nyheterna idag.
detta är då min skola.. hmmm!

godmorgon

igår var man ju hemma själv, så käkade pizza fixa mig och lyssna hög musik här hemma, efter ett tag kom pontus och stanna här till elva sen kom louise hit och sammanlagt denna kvällen kolla jag på 4 filmer tror jag. hehe! intressant vavava? nej men nu har jag och louise precis vaknat nere i sofforna och tänkte ta oss en smoothie (stavning). sen kolla på den nyaste saw filmen. stay tuned!

hemma själv, sköööööönt


Sitter på donken med didde, louise och sna...

mms_img41845 (MMS)

Sitter på donken med didde, louise och snart kommer erica och tom. Har dragit oss hit från ett skol lan och ska snart dra vidare t diddeman. Och vad ska vi göra där? Jo bara softa och kolla film, snacka och sånt kul. Vi får väll se om de kommer ett inlägg senare när vi kommer hem t lisaaaaan. Här får ni en ganska oseriös bild på louise. Stay tuned

drar till lisan nu!

hellluuuu bluue

har bara en sak och säga jag är TRÖTT. skolan har varit överspeedad som vanligt på fredagar och de hjälpte inte så mycket med en stor energidricka. Som jag sklrev i förra inläggetr att vi skulle ägga tom, de gjorde vi! så ägd han blev, två ägg rätt i huvudet! grattis till den lille fisen! sen har jag och tanja bara sprungit runt och gjort massa onödiga saker. När skolan var slut tog man bussen hem och nu sitter man här, ska nog sova lite och sen ta en dusch för ikväll blir det att träffa kära louise till höger här på bilden! (tagen idag i skolan, när alla tre skulle kissa) hmm.. blev lite bilder också! hehe. men hörs senare ikväll, ha de fett så länge!

när man ligger i sängen och sms:ar och tappar mobilen i ansiktet.



säger godnatt med denna vackra bilden!..

bilder från dagen!



nationella prov - mjukis kläder

jag kan inte mer än och säga att jag har haft mycket att göra. så har blivit lite bloggning och mycket fokus på skolan. I tisdags hade vi första nationella provet och idag hade vi andra. alla var så nervösa för första jag var mer nervös för det vi gjorde idag. men det blev helt okej, enligt mig iallafall. Sen käka man godis hela skoldagen för jag tog med det till provet, stack också till ica och köpte gottis där med tanja. Annars har skoldagen varit helt okej. Nu sitter jag här och ska göra engelsk arbete men pallar verkligen inte, får ta något och äta så jag får energi till att göra det sista. hur mår ni annars då? hoppas att ni haft de bra iallafall. jag kan inte må bättre, mår verkligen BÄST just nu. 2011 har bara varit bra hitils och de ska de fan fortsätta vara, vad säger ni 2011 bästa året? nu ska jag fortsätta lyssna musik och kolla fb. stay tuned!

tanjaaaaa

behöver itne skriva mer om kvällen, rubriken nämner det mesta!

jag i dag!

tonight i'm f kin' you

säg hejhej hallo

segast idag? ingan bloggning pågrund av skolan och sen hem till louise därefter utväcklingssamtal och nu kommer snart tanja, senare ikväll så kommer kanske pontus! haha, tänka man kan hinna med så mycket på en dag. de är bra, skolan idag sög. vet itne ritkigt varför men den var riktigt dryg. sen käka jag och louise kärleksmums och planera en viss sak "hemligt" hehe! utväcklingssamtalet gick bara bra. så inget mer om dagen. annars så mår jag toppen och hoppas på ni också gör de ? 


vavava bilden?

satt och lekte lite med den i photoshop. så ni får se den nu! de var väl mest allt, ska svara på lite kommentarer och sen ska jag ta och käka. vad ska ni göra ikväll? vara hemma, träffa kompisar, mysa med killen? själv ska man träffa en viss person, gissa vem? stay tuned

24/7 on my mind

onödigt inlägg

check! just nu gör jag inget, eller jo fixar mig! har precis fikat kanelbulle och oboy, hehe gottgott. OCH jag har färgat håret, säkerligen bara jag som ser skillnaden men de är lite mörkare och utväxten är borta. nu behövs de bara klippas och ska beställa tid för det. nu ska jag fortsätta fixa mig lite sen får vi se vad som händer. stay tuned

i hate college

sneat på denna låten, replay replay replay.

kollade gamla bilder



saknar det mörkblonda lite. men förblir brunett faktiskt, orkar inte slita mer på håret! även om jag gärna skulle vilja ha ljusare hår till sommaren. hmm.. just nu sitter jag och kollar gamla bilder och får massa minnen upp i huvudet, saknar sommaren och alla man va med då som man inte är med nu lika mycket. men nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen och joina kudden. får se om jag uppdaterar bättre imorgon. puss oh ha det fett!

kollakollakolla

Latife Vardari
..har också en blogg som jag tänker länka efter som sötnosen länkade min blogg.
så tryck HÄR för att komma in på hennes blogg. min kära kusin, hehe!

här har ni mig!



nej jag har inte dött och jag ska inte sega mer. förlåt för dålig uppdateringar, men tar inte upp varför här i bloggen och massa sånt. vi kör på som vanligt. idag? ja vad har jag gjort.. vaknade vid halv tio av att syster lekte på mitt rum. Käkade och sen kom tanjis, vi drog till polhem på öppet hus och just nu ser de ut som jag ska välja polhem. vi får väl se.. kan inte bestämma mig helt. sen följde tanja med mig hem till pappa, vi käka kanelbullar och drack cola. satt vid datan och jag packade. sen åkte hon hem och jag till min mamma. Ska snart packa upp allt som jag precis packa ner, kuuul? ikväll har jag inga planer än så länge får väl se vad som dyker upp. ha de fett! stay tuned

godnatt.

Tsamina mina zangalewa



You're on the front line
Everyone's watching
You know it's serious
We're getting closer
This isn't over

jag är inte en gummibjörn.

hmm.. en fredag man faktiskt bara sitter hemma. tänkte skriva och har det tråkigt men min syster som är 4 räddade min kväll. var riktigt nära på att gå och lägga mig men så kom hon in och vi starta manboy sen skaka rumpa. därefter har vi lyssnat massa låtar och nu spelas "jag är en gummibjörn" 24/7 i mina högtalare. vi får väl se när lilla fisen ska sova, sen blir det nog film med chips och dippa för mig. hahah sån tjockis. nu ska jag fortsätta och busa med syrran.

fradag fredag love fredag

hejhej hallo. nu ska jag snart dra, ska bara ner och borsta tänderna och sånt. är inte alls pigg på att GÅ till skolan i ös regn, eller typ det blåser fett mycket ute? men jaha, hoppas ni sovit gott för det har jag. vad gjorde jag igår. hmm.. jag var hemma och städa hela rummet, sen efter ett tag åkte jag och louise in till bjärred. när jag kom hem så kom pontus hit sen va vi hela kvällen, och vi kolla faktiskt mean girls. hehe! nu måste jag dra. ha det fett och stay tuned!


ville inte fastna på bild idag.

snart skolan dåja

Hello! sovit gott? för det har jag. precis fixat klart mig. eller sminkat mig och tagit på mig inte så mycket mer. ska snart resa mig härifrån och gå och möta louise. Sen till skolan. Torsdag, jag hatar TORSDAGAR i skolan. De är ritkigt drygt.. menmen ska ta mig igenom dagen som alla andra. Händer säkert något kul. Sen ska jag hem och pluggapluggaplugga och kanske blir de pontus ikväll. men stay tuned.

H & M



dem två sista är något jag vill ha. men de är ju ganska lång tid till sommarn, fast längtar sjukt mycket. Min sommar 2011 ska bli så bäst, mycket bättre än förra. neeej åååh vad jag vill ha sommar, nog snackat om de. ja, vad har jag gjort idag? varit med louise som ni såg innan , och sen kom pontus. Vi var här ett tag sen drog vi och träffa lite kompisar sen drog vi hem hit igen. säger bara VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN. tycker om han massa, hehe men nu ska jag lägga mig, skolan väntar imrn, pussheej.

fet godis påse och vars en läsk



vad gör jag och louise nu? tror fan aldrig ni kan gissa ut det. jo vi sitter och lyssnar på bland annat beethoven, mozart, tjajkovskij och alla dem där. just nu har vi väl lyssnat igenom 20 av 40. Fyfan vad vi diggar det, ritkigt mycket bas. faast nej, vi har musik prov på fredag när man ska kunna vad låten heter, vem som gjort den. intressant va?  haha nej ush, som tur har vi gottat oss med en fet godis påse och vars en läsk. och nu ska vi fortsätta lyssna på detta skitit. men stay tuned kommer kanske mer inlägg sen.

färdig fixad och klar

Hello sunshines.
Sitter här fast jag inte borde fast är färdig fixad och klar, ska snart GÅ till skolan, ganska hemskt tycker jag haha. Sen väntar en ganska soft skoldag på mig, hur är er egen dag? Iallafall efter skolan följer lilla louise med mig hem sen senare ikväll ska jag träffa pontus. om ni ville veta, sååå intressant ju. Men nu ska jag gå och ta mig lite frulle, hehe. stay tuned babys.

mean girls 2

nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, men ville ge er ett film tips mean girls 2. Inte lika bra som ettan, men den är se värld och inte alls dålig iallafall. har faktiskt sätt den två gånger redan. Men älskar såna här filmer så kanske inte så konstigt.
men ni får sova gott för det ska jag kyssen .

dagens inköp







shoppa och snacka.



heeej. jag är hemma eller har varit hemma sen åtta. Idag kom jag hem fixa lite och sånt sen drog till center syd med mamma och shoppa och snacka. Köpte hem tre tröjor och två jeans, eller mamma handla. (dem kommer upp här snart i bloggen) sen kom jag hem och har duschat och städat rummet lite. mer har jag inte gjort idag faktiskt. I morgon är det skola igen, vanliga tråkiga skolan. puuuh, snart helg eller vad säger ni. hoppas ni haft en bra dag iallafall.

time too say hello

Godmorgon sötisar.
Ville bara säga så här ser jag ut idag, har precis fixat klart mig och ska dra till skolan nu, idrott på morgonen, jiiippiiee. nej, men sen blir det lite sen uppdatering idag för jag ska åka och shoppa lite med min mamma. så ni får nöja er med denna bilden! ha en bra dag alla, för de ska jag ha!