you make me smile ♥


            
 
gullig bild va ? hehe lite bra självförtroende får man ju ha.
nu snart kommer pontus så får väl fixa till rummet lite.
men hoppas ni haft en bra dag, kommer inlägg sen. stay tuned!

I wanna feel the music higher


deja vu featuring bob taylor

jag hade tråkigt!



hellluuuu bloggen. skolan idag gick snabbt och bra. inga så tråkiga lektioner och dagen kändes kort. Idag fick vi våran inloggnisupgifter för att kunna söka in till gymnasium och man ska senast gjort det innan den 28. Och jag har sjukt mycket ångest, jag har två skolor jag funderar på och dem är helt olika, dem är liksom "stor liten, friskola kommunal skola, 2100 elever 300 elever" men det blir media och inrikting på film och foto. och i lund antingen på polhem eller lbs. vi får väl se vad jag kommer in på och vilket som blir vilket i första val. hmm.. svåra beslut. Tror jag drar in med tanja på öppethus i helgen. så ni fick ni veta massa ni egentligen inte behövde veta haha. Iallafall sitter jag här nu och har precis käkat lite. Ikväll blir det pontus oh det är inte så ovanligt. men stay tuned !

tvungen att kolla bloggen!

vet inte ritkigt varför jag sitter här, har inte tid. men kände mig på något sätt ganska tvungen. jaja godmorgon iallafall hoppas ni sovit gott och allt det där, för de har jag. Vakna lite sent men skit samma, lockade håret igår så har bara sminkat mig och tagit på mig kläder. snart ska jag åka med pappa t skolan. och sen är det en lång skoldag. wiiihoooo, eller inte!!!

hitta på något eget

ååh vad trött man blir när man går in på vissa bloggar och ser dem härmat en till MAX. såna små 97 eller 98 som inte kan komma på eget. Visst att man gör lite samma på vissa saker och klart jag tycker de är kul någon tycker min blogg är fin och allt de där men att typ ha samma header och samma design och gör samma inlägg är så sjukt tråkigt att se bara. stör mig sjukt mycket på det, liksom hitta på något eget vavava? man läser ju någons blogg för den inte är som alla andras? så kom igen för helvete hitta på något eget istället för och sitta och kopiera allt man gör. tack oh hej

underbart



det var nog det bästa jag gjort på länge!
man kommer hem och gör frukost,
går upp lägger täcket och kudden i soffan,
startar en film och sover från halv två till fem på kvällen.
Så underbart skönt, kan inte bli bättre!
nu väntar en god pizza på mig och sen blir det att bara softa♥

ojojoj ojojoj

denna låten spelade jag och louise högtHÖGT igår.
vem dansar kuduro - Lucenzo feat big ali


förlåt för dålig uppdatering

rubriken sa det mesta. ledsen att jag inte var vid datan igår så mycket. blev först hem till pappa där jag ligger nu i sängen och funderar på vad man ska hitta på. Lördag idag ju och man ska på kalas till kusinerna ikväll. Iallafall vad gjorde jag igår? jo, jag käka med föräldrarna sen drog dem, och då kom louise hit. Vi fixa oss lite och lyssna hög musik, snacka skit och sånt. Sen kom pontus och då drog vi till wallan med folk. Hade en helt okej kväll faktiskt. Kom hem lite innan ett och somna ganska snabbt efter det. pågrund av det har jag inte gjort inlägg igår. så då vet ni, nu ska jag nog ta och duscha men stay tuned!

hmm.. bjuder på denna bilden.

mässa och annat idag!

skriver när jag kommer hem till min pappi.

har ni sovit gott?




ni önska en bild och här får ni två!

 


ni önska en bild och här får ni två! fast man ser ju inte riktigt hur han ser ut men ändå. jo vad har jag gjort ikväll? inte förni bryr er men jag var men pontus, ovanligt va? så underbart att träffa han nästan varje dag. men nu ska jag locka mitt hår, för pallar inte göra det på morgonen imorgon, sen ska jag nana med min kudde. kommer säkert något inlägg imorgon, ska ju till pappa och tror jag ska träffa louise! vi får la se.
stay tuned sötisar

 

Home is wherever I'm with you

i'm lovin it

ny profilbild på facebook!



många säger vi är lika, vad tycker ni? 
själv tycker jag inte de!

mat från donken


dagens outfit

skolan slut och imorgon är det fredag, SKÖNT!!!
har städat rummet lite och softat vid datan, ska snart käka och idag blir det mat från donken, haha sån mat blir det när mamma inte är hemma. (om det äns blir mat). Men idag får jag tjocka mig med det, imorgon ska man hem till pappa så blir väl att packa ikväll om ni vill veta. Har ni haft en bra dag då? jag har haft det bra iaf förutom att man varit lite trött. Imorgon är det ju fredag och det innebär att man är på bra humör och överspeedad, eller iallafall för mig och tanja! Sen ska man ju in till lund imorgon också. men vi hörs lite senare. stay tuned hihi!

Skolan idag har bara varit dryg

Ni fick två bilder på mig och tanja från igår. hehe, finafina. Skolan idag har bara varit dryg, fast ändå kul på något sätt, men min söta tanja har feber så de har varit lite deppigt då och då! efter skolan blev det hem och städa lite och fixa, mamma är borta och kommer inte hem fråns fredag, så blir att fixa mat själv och sånt, och de lyckas jag väl sådär bra med, haha. Vid sex var pontus här och han stack lite innan halv elva och nu har jag bara duschat, ätit och nu ska jag starta min favorit serie (andra avenyn) hehe, ovanligt vavava? nej men blir mer uppdatering imorgon för jag drar och joinar min säng nu.
stay tuned babys

dagens klädsel

Macka

Julia vägrar göra mig en macka.

ny header

updatera sidan om ni inte får fram den! nu komer pontus så kommer något inlägg efter det. puss på er.

I didn't mean to hurt him

nu ska jag sova!

tanjis kommer

dagen i skolan har bara varit RIKTIGT SJUK! men så är det när båda tanja och julia är sjukt trötta och sletna. har gått i dem här fina kläderna idag och haft håret i en boll och sett sleten ut. men vad gör de, ritkigt soft ju. Just nu håller tanja på att gå hem till mig undra vad vi ska göra va? hehe, kanske bara softa, kanske baka, kanske kolla film eller gå ut? får ni vet sen hihi. men hon måste dock gå vid sex för då kommer pontus haha, det gäller att planera sina dagar! men jag skriver mer sen.

stay tuned

andra avenyn på skärmen

spelat musik ett tag, men nu tänker jag ta något gott att äta och starta andra avenyn på skärmen eller kanske fortsätta snacka med älskling.. ni fick väldigt fina bilder på mig här under utan smink (men man får ju bjuda på sig själv) haha, över dålig kamera ändå så, orkade inte ta upp systemkameran och fota. om ni nu ville veta. från en sak till en annan, visst har jag blivit duktig med uppdatering? själv tycker jag det går super. ni kanske inte märker men jag är jätte ofta på bra humör nu och åååh älskar mitt liv just nu. de bara e så! kan ju vara för jag har världens bästa vänner, världens bästa pojkvän och världens bästa familj (världens bästa louise och tanja), sjukt underbart att vara så här glad!♥
ville bara få det sagt.

blablabla..



klockan är åtta på kvällen och jag har inget att göra.
har sjukt tråkigt och sitter och kollar mobilen och
väntar på att pontus ska svara. får väl starta någon film
så länge kanske. eller kanske ta och lägga sig i ett varmt bad.
hmm.. är också väldigt trött! undra vad de kan bero på?
men vi hörs lite senare, stay tuned!

just nu -(älskar livet)

svar på kommentar



fick denna över gulliga kommentaren av någon. blev väldigt glad när jag läste de men jag kan ju säga att modell hade inte passat tycker jag. men när jag blir stor vill jag blir något som man kan vara stolt över att göra något som är kul och nu vet jag inte riktigt vad jag vill bli faktiskt. Jag har inte hunnit tänka så långt. Men jag vet nog vad jag ska läsa på gymnasiet och det är antagligen (media - foto och film) för det är något jag tycker är kul och göra. Att fota i en studio och filma och hålla på med redigering och massa sånt. Det är något jag vill under dem tre åren som kommer. Sen efter gymnasiet får jag se om jag vill fortsätta, kanske har jag andra planer då. men inget jag vet nu faktiskt, hoppas svaret blev bra på det. Riktigt kul med kommentaren. och kul du gillar bloggen!

heello

godmorgon alla pigga människor. själv är man uppe tidigt. pontus stack för ett tag sen och jag har duschat och massa sånt. så igår blev dagen med louise, vi kolla ju film och sånt sen drog hon på eftermiddagen. kvällen eller natten blev med pontus. han sov här och ja.. vem bryr sig haha. så nu ska jag ta frukost och fixa mig sen ta bussen. och så väntar en hel lång skoldag på mig. får iallafall träffa min tanja ;$ 


tar man en dag i taget så kommer man längst!

louise stack precis!



 

igår var louise här och det började med att vi färga hennes hår mörkt.
efter det lagade vi matoch det blev tacos, kollade samtidigt på
se upp för dårarna. och sen har vi bara gjort massa onödiga saker.
haha sjuk kväll som vanligt med louise, somande väll vid 3 och sen vakna vid 2.
började med att äta godis och låg oh cepa oss. sen tog vi frukost och kolla film.
dock drog hon precis och innan de kolla vi lite gammla bilder. nu ska jag städa och
duscha sen ikväll kommer pontus. vi får väl se vad som händer då! stay tuned

 

godmorgon

updatering kommer senare.
ska ta frukost och kolla film nu!

film från innan.

louise har färg i håret så därför ser hon ut spm hon gör ;)

jag, just, nu, - väntar på louise!

du gör mig hel

jag vill visa hela världen du är min
jag vill visa hela världen att du är så fin
jag vill ge dig allt jag kan, jag vill hålla din hand
och skrika ditt namn. säger stolt du är min.
för ler du ser ler jag, gråter du så gråter jag.
mår du bra så är jag glad. du gör mig hel

 

mobil bilder kan komma ibland.

fått minneskort och hörlurar till min mobil nu. ska snart byta om och hitta på något. just nu sitter jag och plattar håret och dricker ritkigt kall cola med is och lyssnar på sjukt hög musik (hemma själv idag och ikväll). intressant va? nej men ikväll kommer louise. så det ska bli kulkul. stay tuned!

just de någon anonym fråga om jag tog med pistol eller nål och jag tog med nål!

HATAR att bara sitta hemma

någon mer än jag som HATAR att bara sitta hemma och ha tråkigt en fredag? jag dör typ. först var det ganska soft men jag blir fan riktigt rastlös. har gjort massa saker ändå, har packat upp allt från pappa, legat i sängen och lyssnat musik + smsat, försökt vara social på msn. kollat fb, uppdaterat bloggen? men ändå har jag mega tråkigt och kan inte somna. ggaaah, får panik! bud på att bara dra ut och träffa någon. fast nej, det är ändå för kallt, FAN! rastlös och nu ska ni slippa höra på mitt meningslösa negetiva skit. haha vi hörs senare eller kanske imorgon!

här får ni en fråga ni som har gjort det!

smyckesmycke.

kan jag så vill jag, vill jag så SKA jag.

lovelovelove

 

ritkigt soft dag idag. skolan har varit toppen och sen
drog men t la och gjorde navelpiercing.
satt hemma med petra och meja och kolla tv.
sen drog man till mamma. och nu sitter man här stolt och nöjd.
sitter verkligen och softar just nu,
dricker cola, spelar hög musik och kollar fb!
imorgon blir det louise,
min helg är bara så bra. kan fan inte bli bättre

stjärntecken, kan man verkligen byta det?

sjuktsjukt, kollade lite och nu står de på flera sidor dem har ändrat på datumen till sjärntecken, så jag jag skulle inte vara fiskarna längre, utan vattumannen. vilket skämt, man kan vel inte bara flytta på allt så? men jo, tydligen. fast jag kommer alltid vara fiskarna vad någon än säger.

 

 

källor: http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5912226

nu är det äntligen gjort.


vågar inte ta bort det haha. nej men har tagit det nu. och jag som är så rädd för nålar, tycker det var modigt gjort haha. nej men jag tyckte inte det gjorde speciellt ont men det sved till lite bara, fast efter blev jag helt yr eller svimfärdig så fick ligga ner i 15-20 min och så fick jag dricka energidrick som jag fick dem sen mådde jag bra igen. haha bara för jag gått och varit nervös hela dagen. nej men de gick bra och nu ska jag packa för sen ska jag till mammi. puss, stay tuned

måndag, fredag blev en kedja kring min fot.

här är jag idag.



olika frågor från anonyma

har fått tre olika frågor från anonyma. så svarar lite snabbt på det här. någon sa jag tar nevelpiercing sent och att dem var 13 när dem gjorde det. jaha men jag bryr mig faktiskt inte om det är sent eller inte? är jätte rädd för nålar och sånt så detta är fan bara hemskt att jag utsätter mig själv för. men ja, sent kanske de är men bättre sent än aldrig ellerhur?

fick en fråga om jag har löshår och hur jag såfall sätter i de eller hur jag har det isatt. och ja jag har löshår. låter kankse sjukt, att man har det. men sjukt många som har det och jag är en av dem. har dock inte de på alltid. och jag har de med klämmor, sjukt lätt och härligt.

sen den sista frågan var om jag inte kunde visa hur pontus såg ut, och jo visst kan jag de haha, när jag får någon bild på han. Ska se till och fixa det så håll dig inne på min blogg så kommer nog en bild tillslut. så hoppas ni fick svar på de ni ville. ville också bara säga att jag varit med min älskling som jag tycker väldigt mycket om (pontus) och vi hade det mys. var dock väldigt trött så somnade nästan flera gånger. men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och sen får ni bättre uppdatering imorgon.

pics pics more pics


läxa klar oh nu blir det pontus.





en bild sen igår.



en bild sen igår. och fina louise sitter skrattandes i bakgrunden.
jaja, igår blev det då att dra hem till louise och sen dra bort och fota lite.. sjukt härlig dag när man tänker efter, och på kvällen träffade jag pontus. så hann med båda två sötnosarna igår! idag har skolan varit sjukt soft, inget som varit tråkigt faktiskt. och nu blir det att plugga lite och sen ikväll ska jag träffa pntus igen. typ varit varje dag eller kväll nu sen lördas? riiiiiktigt mysiiit. imorgon är inget bestämt men sen på fredag ska jag ta NAVELPIERCING. riktigt nervös. hatar nålar mest av allt, men SKA göra det. skiter i om det gör ont. nu ska jag plugga svenska och biologi. stay tuned!

lite av dagen.








nikon D300 med 18-55 mm
och ingen redigering

nu drar jag till louisan!

hmm. vad tror ni vi ska göra?
det får ni veta sen, orkade inte sitta hemma så det blir till louise nu då. skulle vara där halv tre så får snabba mig dit. och sen ikväll eller lite senare får ni se vad vi gjorde, hehe! stay tuned






upptagen så jag inte hinner med bloggen

får sluta bli så upptagen så jag inte hinner med bloggen. statistiken sjunker och kommentarer blir färre. och min blogg blir bara tråkig när den står med samma inlägg hela tiden längst upp. men nu är det skolan ju och sen blir det ofta att träffa pontus nästan varje dag. så har inte tid. men ska försöka ändå. jag orkar inte säga allt jag har gjort sen lördags men ska ta lite att äta nu sen kolla film eller något. så könt när man slutar 12. bara kunna gå och lägga sig igen. men ska komma fler inlägg. LOVAR! kyss

kärlek ♥

säger stolt du är min
ler du så ler jag
gråter du så gråter jag
mår du bra så är jag glad
du gör mig hel, du kommer aldrig vara ensam.
♥♥♥


chiddy bang



nu är jag hungrig. och vi ska äntligen käka. sitter och väntar på att pappa kommer hem med pizza. om ni ville veta. hehe stay tuned babys

dagens syskon

detta är bara dagens hemma outfit eftersom jag varit hemma hela dagen och inte gjort något. Och vad min syster har på sig vet jag inte, något av det är mitt och något annat är hennes och ja.. så kan man se ut här hemma. puss

har ni sovit gott ?

godmorgon sötisar. har ni sovit gott ? det har iallafall jag. skulle vara med folk men blev ju inte så. Så jag träffa pontus, så vi var hemma hos han. och jag gick genom hela lödde i regn både dit och hem. (tyck synd om mig). När jag kom hem stack våran gäster och jag popade popcorn och satt vid datan sen. blev inte så mycket mer att skriva om igår. somnade efter ett tag. och nu ska jag ner och käka en sen frukost med familjen. haha! stay tuned.

gammal bild

kul med syster









skrattat igenom mig hela dagen

skolan idag var på toppen. skrattat igenom mig hela dagen och jag menar verkligen skrattat 24/7. ingen kommer fatta varför om jag skriver så jag låter bli och säga saker som hänt under skolan. men sjukt kul har jag och tanja haft det. just nu har jag precis packat och städat och nu blir det hem till pappa. träffa folk och pontus ikväll! stay tuned babys.

ostädat rum och min ouitfit!

ingen att smsa med längre..

säger godnatt med denna söta bild. reste mig precis från sängen för kände jag ville lägga ut någon bild på bloggen. bara fick ett sug till det plus att ett andra avenyn avsnitt var slut så skulle ändå ändra och pontus har somnat som vanligt så har ingen att smsa med längre.. det blir att starta ett nytt avsnitt och sen somna. hoppas ni haft en bra dag som jag och hoppas alla får söta små drömmar och sover gott inatt. taggar vi fredag imorgon sötnosar!

 

svar på sak + dagens julia

rolig kommentar. men tyvärr kan inte alls hålla med om detta. jag är faktiskt nöjd med mitt hår och tycker inte det är fult. eller alla har dåliga dagar men jag tycker inte det är fult "lilla anna" stå för vem du är istället för att kommentera med ett namn som inte är du eller iallafall lägg till ditt efternamn. så tyck du att jag har fult hår men håll det för dig själv :) kyss

that don't kill me, can only make me stronger

hej bloggen. som jag sa igår blir de ingen uppdatering fråns nu. tyvärr. men här är jag och jag har ett annat inlägg på gång också haha, fast det är lite åsikter i det. om det här med bloggvärlden. men det tar vi inte nu. Skolan idag och den var tråkig fast ändå rolig ? tanja gör min dag, hehe. och pontus kom och hämta sin mobil så fick träffa han en stund idag. de gillas! men efter skolan blev det hem till louise i typ en timme sen blev det in till lund med henne och mamma. vi käkade på någon italiensk restaurang och efter åkta vi in till LBS (någon skola) som hade öppet hus. kulkul. och nu sitter jag här hemma helt själv.. jätte tråkigt. men så kan de va.

jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så


god damn you're beautiful

som sagt inget inlägg fråns efter tio. nu blev det lite överdrivet sent, men bättre det än aldrig. pontus var här som han har varit massa dagar redan och vi har väll gjort samma som varje gång innan. kollade "the strengers" idag, läskig film tycker pontus och jag. sen stack han vid tio och glömde sin mobil, tuggummi och jag saknar han redan. kan väll hoppas på att han kommer t min skola och hämtar sin mobil imorgon, så jag kan få träffa han en stund. tycker om han så mycket blir jag beroende av han undra om de är bra egentligen? aaja.. sen imorgon blir det lund med mamma så kanske inte mycket uppdatering. kan ju försöka göra något litet inlägg innan skolan om jag kan vakna i tid för en gång skull. nu ska jag borsta tänderna sen sitta uppe till sötnosen loggar ut från msn och där efter starta andra avenyn! ha det fett. sov gott.

dock gick vi till ica i onödan

kan inte säga godmorgon precis, var nära på det. men hoppas ni sov gott och allt de där. hade kul i skolan och så. hur mår ni annars? för själv är jag mega glad och inte alls på dåligt humör som igår. skolan var ganska kul faktiskt lite överspeedad men de är aldrig fel. dock gick vi till ica i onödan enligt mig, men visst en klubba funkar. sen blev de t kuratorn med tanja för vi hade tråkigt satt där och snacka om massa. och sen var skolan slut och nu sitter jag här as glad för jag hitta ett gammalt minneskort med massa videos och foton. sjukt kul att kolla på. sen eller snart vid sju kommer pontus hit. så blir väll ingen uppdatering fråns efter tio. bara så ni vet. puss babys

dagens jag!





FETT MYCKET BRE MED PE!

Hallå
Julia vart sjukt snäll och lät mig gästblogga, dock har jag fan ingen aning om vad man ska skriva om. Jag har alltid trott att det va lätt att blogga och bara sitta och snacka om absolut ingenting men det var de inte. Vad har jag gjort ikväll? Jo inte för jag tror någon skulle bry sig men jag har chillat hos Didrik "Muskelbyggarn" Ståhl med lite randoms. Skulle igentligen träffa Julia med det sket sig med bussar och mina päron kunde inte köra..fan.. ska jag va ärlig ville jag verkligen träffa henne ikväll men vi får väll ses en annan dag. fast julia är typ uppbokad hela veckan vilket suger enligt mig. När jag kom hem vart jag sjukt hungrig så jag värmde lite kyckling och pratade med sten. Nu funderar jag på att borsta tänderna och gå till sängs. Låter bra vavavavav...... Fan vad jag suger på att blogga. Påminner lite om schizofreni för man sitter och pratar med sig själv. Iallafall, jag drar nu och sakna mig inte förmycket "Bitches" Simon Åkesson känn dig träffad EHEHHE. Btw, jag tycker om Julia riktigt mycket. puss.<3

gör mig underbart glad

jag har inte mycket och säga förutom att jag har varit på ganska dåligt humör av olika anledningar. en av dem heter mensvärk. som är det värsta jag vet. pallar inte med de.. åååh förstör en hel kväll. iallafall så har jag sovit, lyssnat musik och uppdaterat facebook 24/7. och nu har jag precis käkat en macka och oboy. och börjar bli på bättre humör. eftersom EN viss person gör mig underbart glad hela tiden. skulle egentligen träffa pontus idag, men de blev inte så för bussarna fucka de. menmen, tur man har mobil. men nu ska jag borsta tänderna och fixa min säng mysig. kanske starta ett andra avenyn avsnitt ? stay tuned babys

 



Gör aldrig något för att alla anda gör det, men gör alltid något även fast ingen annan gör det.

 

blir bara på dåligt humör av de.

 

hej sötnosar! hur är de med er idag, själv är det toppen förutom att man sitter med otrolig äcklig mensvärk. men ska ta mig en alvedon. pallar inte med de längre, blir bara på dåligt humör av de. som vanlig var det skolan idag, lite roligare för tanjis är tillbaka. så skoldagen gick väl hyffsat snabbt ändå. bussen hem och nu sitter man här då. gjort lite matte osv. har inte mycket mer att berätta men ni vet vad. STAY TUNED! . kyss

 

ps. pontus kommer kanske ikväll, hihi ;$

I feel like the brightest star, 'Cos you make me shine again

jag tror jag säger godnatt nu. sen är det skola imorgon LOVE... eller inte. men vi hörs imorgon sunshines.

SKA bli bättre på det här

 

har en väldigt bildbrist på min data. och jag har inte haft tid och fixa de. men ska försöka lägga in mer bilder, vet de är roligare. men har bara min systemkamera och den har man ju inte med till skolan precis ? och min mobil har inget minnes kort för det har jag tappat bort. men SKA bli bättre på det här med bilder. pontus stack vid tio och som vanligt hade vi de mys. vill också tillägga att jag tycker om han massa, jätte underbar! men iaf när han drog så tog jag en riktigt skön dusch på några minuter mer än vad jag skulle, hehe! sen tog jag mig en macka och nu sitter jag här igen och lyssnar musik. men inte så högt. har ju föräldrar som sover. nu ska jag byta om och snart lägga mig i sängen och kolla film.

bloggen here I am.

skolan idag, och det sög. inte alls kul att komma tillbaka. och trött var jag också. har inte riktigt kunnat vända tillbaka dygnet helt. så jag sov sista lektionen idag. men de var ganska lugnt för vi kolla bara film ändå så. dock har vi fått nya tider och slutar HALV FYRA varje dag. och har redan läxa till fredag. wiiho vad jag gillar skolan.. fast neej. Efter skolan drog jag och louise hem till henne, la oss i hennes säng och krängde godis oh kolla andra avenyn. Vid fem kom min mamma och hämta mig och nu sitter jag här och lyssnar musik på hög nivå. funderar på att packa upp sakerna jag hade hos louise och sen duscha eller något sånt. stay tuned

härlig med sleten dag.

ingen bra uppdatering på grund av att pontus var hemma hos mig igår. har inte sovit så mycket under natten om man kan säga så. kanske en timme? så väldigt sleten. Mamma körde in mig till louise vid tre och vi stack och sola i en halvtimme. så man känner sig lite brunare iallafall. just nu sitter jag här som ni ser på bilderna under. utan smink och lite halt sleten. ska dra till maxi med louise nu och handla lite. sen blir det hem här igen. så vi hörs. 

så rätt så

nu ska jag tillbringa min kväll med en sötnos och de ska inte ni, lalalala!! haha vi hörs sen sötnuuuusar.

webb-bilder

iphone.

let's talk about something

lite åsikter här nu va. kör inga "dissar" oh "hissar" och sånt som alla andra. kör bara på att säga vad jag nu tycker om vissa saker. 

let's start med alla besökare. väldigt kul att ha så pass många mellan 300-400 per dag. men som louise säger (undra vem det egentligen är). de undrar jag med. hatare eller folk som gillar en? såna som bara kollar bilder eller läser också? alltid spännande. men hade tyckt de var kul och få lite kommentarer också. det skadar aldrig och veta vad ni tycker och vilka ni är. så besöker man kan man faktiskt ta och lägga en kommentar tycker jag. va inte så tråkiga. annars är ni toppen.

sen är jag riktigt trött på vädret. GE MIG SOMMAR! de var allt. haha

goooodmorgon

nu är jag i liv, och har sovit skönt! ska fixa mig snart och typ sen vet jag inte vad jag ska göra. detta blir ett litet inlägg har inte mycket att skriva faktiskt. tjoosan

så kan det gå


heeej bloggen. sent inlägg ca 2 på natten. min kväll har varit riktigt soft. pontus och tom har varit här och vi har snackat, kollat film skrattat osvosvosvosv allt man gör. vi såg (orphan)- sjuk film. kom på mig själv idag med att jag nog fortfarande hade feber. för de var kallt på rummet men jag var varm ? men skitsamma, de förstörde inte min kväll... men tooooom, har fått mig att skratta i helt fel läge. så fuuuuu! nu ska jag kolla film eller något. pusshaj

gullig bild på topp!

tröttnar aldrig.

godmorgon sunshines

Tänk att en person kan vända hela din värld, från att hata allt till ett stort leende på läpparna.

vaknade halv två idag. och febern är borta riktigt härligt dock är jag hes och det är lite halvt jobbigt. men bättre än feber. så hur mår ni ? någon mer som varit sjuk.. ? igår blev det en slapp dag hemma. först sängen hela dagen typ och sen datan hela kvällen. sen gick jag och la mig och kollade på andra avenyn och låg oh smsa, tillslut somnade jag! idag blir det att ta en frukost, hoppa in i duschen, städa rummet, fixa mig och kanske in i lödde ikväll. kanske hinner ta lite foto, tycker jag har bildbrist på datan! tråkigt. så vi hörs sen, stay tuned

vi vet hur det känns

underbar ♥

FÖRSTA LISTAN 2011

Tio frågor om dig själv

Ditt namn? - Julia
När fyller du år? - Mars

Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - Hål i öronen. Ska ta i naveln denna månaden

Vad har du på dig just nu? - Myskläder
Vilken årstid är bäst? - Absolut sommaren

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sover tills jag inte vill sova mer.

Vad tycker du mest om hos dig själv? - vet inte riktigt. 
Vad är du bra på? - att vara glad och skratta t allt.
Vem älskar du mest på denna jorden? - Min familj och mina närmaste vänner.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med någon

 

10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - Louise. och typ min familj!

Vem är roligast av dina vänner? - Ingen är rolig..... haha skoja. typ många av dem. 
Vem är snyggast av dina vänner? - Alla är snygga!
Vem är mest partynisse? - saaaaarraa
Vem är den du helst har filmkväll med? - dem vanliga. pallar inte skriva alla namn
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - vet inte haha .
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Louise.

 

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - mamma och pappa
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - japp
Vem är farligast i din familj? - Min lillasyster.........
Vem ser roligast ut i din familj? - Vet inte.
Vem är coolast? - jag och plastis 
Har ni något husdjur? - tre katter hos mamma...
Vem har du mest gemensamt med? - vet inte riktigt.
Vem står för underhållningen? - jag och pappa haha.
Vem sover du oftast med? - min katt såfall ? 
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Finns många.

 

10 frågor om idag
Vad har du gjort? - sovit, städat och åkt t mamma.
Har du varit glad idag? - Njaa.. har feber
Har du varit ledsen idag? - nepp
Har du gjort något bra idag? - SOVIT.
Vad ska du göra nu? - fortsätta sitta vid datan.
Har du gjort något dåligt idag? - naaj
Vad har du ätit idag? - en kanelbulle
Har du duschat idag? - Yes!
Är du trött nu? - lite 
Vad händer imorgon? - hoppas på att bli frisk så jag kan dra in till lödde.

 

Skolan
Går du i skolan? - Ja, fast nu är de lov.
Har du varit i skolan idag? - Nee

 

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - stenis
Vem ringde dig senast? - pontus fast de var rode i telen
Vem sms:a till dig senast? - pontus
Vem sms:a du till senast? - pontus

 

Övrigt
Är du hungrig just nu? - nej
Vad är klockan nu? - 16:37
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook, bloggen.


Familj
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - 10 min sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - igår.


Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Jaaaa
I så fall, vilken låt för tillfället? -den haha. Adam Lambert – Whataya Want From Me - Live at ENERGY Berlin 103.4
Vad gillar du för musik? -
Olika

 

Kärlek
Har du kysst någon idag? - njä
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - ja
Har du ett förhållande? - nope, men på g update: är tillsammans med ngn
När går gränsen vid otrohet? - När man gillar någon i smyg samtidigt som man är tsm med någon annan. 
Har du varit otrogen och om ja, varför? - nej.. 
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - har väl hänt för länge sen.
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? - alex. känslorna tog slut.
Är du romantisk? - vet itne jag ?
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej.
Är du svårflörtad? - haha nej typ inte.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - vet jag inte xd
Hur länge höll det? -vet inte
Har du nångång slagit någon? - Hahahaha ja.
Har du lekt med någons känslor? - kns
Länge höll ditt längsta förhållande? - ett halv år
Hur länge var ditt kortaste? - ngr dagar, haha
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Ha ett förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - haha ja typ i ettan ? 
Är du en bra pojk/flickvän? - hoppas jag.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - jag louise och stenis somnade i samma soffa. så antagligen han
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - skriver inte det här?
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nej.
Har du haft en KK? - Hahahahaha nej.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 17 år
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Neej! min syster är 4 år.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej, aldrig.
har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Vet inte, mest dumpat tror jag.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Beror på.

texten säger allt

40 graders feber! inget bloggande.

en dålig uppdatering

jajaja förlåt för inget bloggande. men har inte haft mycket tid till datan. men nu sitter jag och skriver ellerhur? jag och louise låg och kolla film hela dagen igår men sen bestämde vi oss för att åka in till lödde. så vi fixa oss och sånt sen drog vi och käka pizza, vid nio stack vi hem till didde med folk och kolla film. Blev väldigt många så jag stack när filmen var klar. men stack hem till pappa i lödde istället. satt och snacka med dem ett tag. sen kolla jag film och somna. Idag har jag inte gjort mycket eftersom jag vakna vid två av att syrran kom in och hoppa på en. Föräldrarna drog precis till göteborg så blir en hemma kväll med louise eller vi ska dra och träffa lite folk sen kanske. nu ska jag ta mig ett glas cola och fixa mig. sen ska vi laga mat också.. kommer ju lyckas! stay tuned babys ;)

2011 har en riktigt bra start

amen hallo. jag är uppe tidigt för en gång skull. men louise ligger och sover i mitt rum. funderar på att duscha och sånt snart. men tillbaka till igår, louise kom och vi fixa oss lite. Sen stack vi till tom och där var lite folk redan men hade sjukt kul igår, så tack alla som var på tompans place. sen cykla louise och jag hem till mig och käkade massa gott, somnade ritkigt sent men ändå riktigt härlig kväll.

idag får vi se vad som händer, kanske åker in till lödde ikväll. viiiiiiiiiii fåååååååååår seeeeeeeeeeeeee!

utan smink oh allt de där.

hallihallo!
just nu sitter jag här och planerar kvällens planer med louise. Blir först dra hem till en kompis med lite folk och sen dra hem vid ett och käka chips, dippa och sånt gott, visst låter det som en härlig kväll? Själv sitter jag här utan smink och ny duschat hår. Så inga lockar och vet inte om jag orkar locka de iheller. hmm.. svårt beslut. Och snart kommer mamma hem med min nya jacka... så glad jag är!!! ni får se den sen. Och nu ska jag nog resa mig och fixa mig lite smått så länge. louise kommer om 45 min och då kan man inte fixa sig för då blir man bara störd!

 

 

tog några bilder, hade tråkigt

 

ni får en nyårs bild!

godmorgon hur mår ni ? själv mår jag toppen, jag sa jag skulle gå upp tidigt men de blev absolut inte så. Vaknade vid två. Så nu får vi se hur dagen blir. Än så länge ska jag bara duscha fixa mig, och kanske åka och köpa en ny jacka. Sen ikväll får vi se om louise kommer hit. pusshheej

trött som bara den.

jag är trött och ska sova nu. ovanligt tidigt (00.08) iallafall för mig. sen imorgon ska jag försöka gå upp i tid, pallar inte sova bort min dag. kanske någon som vill göra något. det får vi se imorgon . kyss sötnosar!

whataya want from me

sitter här och väntar på att tanja ska knacka på dörren. Kan nog ta lite tid eftersom hon inte hittar så bra i hofterup. Vi kan ju hoppas på det bästa. Vet inte ritkigt vad vi ska hitta på, det återstår och se. Men hon drar vid nio igen och då blir det bara att sitta och softa vid datan för mig.

webb bilder sen nyår!

nyår med mera

blivit dålig uppdatering pågrund av nyår firande och därefter hittat på en massa. Själva nyår började med massa fail att de blev inställt på något ställe och så vidare. Men sen kom mina gäster och efter ett tag hämtade sara mig här och vi drog hem till tompan. Hade faktiskt kul där bara 4 stycken. Sen gick vi ända hem till paula och ni som inte vet hur långt de är, jag kan bara säga de är lååååååååååångt. Tog väll 30-45 minuter. Sen var vi ett par stycken hemma hos paula. Vi gick också runt lite och träffa massa andra folk. Och stannade där till halv tre ungefär. Efter det gick jag och sara hem till mig och kollade film och käka massa till klockan sex på morgonen.

Vaknade tre ungefär och starta en film. Blev en riktigt slapp dag. Vid 6 stack sara och då käkade jag pizza, och den satt inte fel. sen fixa mig för louise skulle hit. Men när hon väl kom hit gjorde vi inget speciellt, snacka, kollade roliga klipp, slogs och kolla film. Somnade nog ca 5 på morgonen. haha

idag var jag tvungen att gå upp vid tolv men blev ändå vid ett. för de var kalas hos nathalie vid två. Så louise åkte hem och jag drog dit. Så jag har varit lite med kusinen. och nästan precis kommit hem. kulkul. Ikväll har jag inga planer. kanske blir att dra hem till tom. vi får se. . stay tuned!