i'm just gonna take i minute



tänker ta en paus här på bloggen. Jag har verkligen ingen motivation eller inspiration alls. Det är mycket som händer just nu och jag känner att jag behöver den här pausen för att rädda bloggen då risken finns att jag tröttnar helt och lägger ner den om jag tvingar mig själv att fortsätta nu. Det kan bli en paus på ett dygn, en helg, en vecka eller längre. jag känner att bloggen inte är de första jag bör tänka på just nu. Med underbara vänner och pojkvän, läxor och skola så kommer inte bloggen i förstaval. Ni alla får ha det riktigt bra så länge tills vi hörs nästa gång. / julia korecic

tänka tillbaka och bara minnas de bra.



godmorgon sunshines!
hade tänkt att vara inne på bloggen lite mer igen. Idag vakna man ganska sent efter som man har studiedag. Gjorde frukost till mig och syster. Dock kunde vi inte komma överens om vad vi skulle se så jag gick upp på mitt rum och kolla skins och hon fick se playhouse disney. om ni ville veta de. Efter ett tag ville min syster baka så de har vi gjort nu, kladdkaksmuffins! hhehe. Sitter nere i köket och kollar på dem goda sakerna i ugnen nu. Sen ska jag kanske ta och springa slingan (om louise svarar och pallar) annars blir det att hoppa in i duschen och sen bara ligga hemma och softa hela kvällen. men stay tuned ? kommer säkerligen ett inlägg senare om vad som händer.

dååååålig uppdatering

min kille sa till mig att de var ett tag sen jag blogga och just då kom jag på att jag hade en blogg. Inte haft den tiden till att göra inlägg och uppdatera riktigt. men tänkte ta lite repris eftersom jag la ett blogg inlägg senast lördag morgon. så ja..

i lördags så blev hela dagen hemma och städa, fixa sig och sen drog man på kalas med släkten. Åt bara där och kollade en film sen stack jag och träffa louise, vi tog bussen in till bjärred och va med julia och alva. Snackade och allt man gör. Blev en låång stund. Sen träffa vi pontus, tom och joakim med och vi åkte hem så vi var hemma vid ett. När vi kom hem så käkade vi chips och dippa. Drack cola och kolla wallander. Efter ett tag däckade båda och sen vaknade av att höra "vad vore jag utan dina andetag" haha. Louise var här ett tag vi stack även till center syd och sen hämta jag en sak hos henne. På kvällen gick jag hem till pontus var där till lite innan elva.

Måndag eller vi säger idag så var det skola och det sög som vanligt. Dock bestämmde jag och louise för att se bio eftersom vi har studiedag imorgon. Vi fråga även stenis och pontus om dem ville med. Så efter skolan blev det hem och duscha sen fixa sig. Sen satt vi fyra på bussen in till lund. Gick ju bra att hitta till bion...... höhö. Vi käkade iallafall på donken och sen kolla vi bion. Men den var riktigt dålig. Kommer inte äns ihåg vad den heter. Så vi drog en kvart tidigare än filmen sluta och tog bussen hem. Följde med pontus hem en stund och nu ligger man här i sin varma säng och ska starta SKINS. har ju missat 2 avsnitt ! ha de fett

morgon pics

tänkte bjuda på lite morgon bilder! så här ser man ut just nu. inget smink ingenting. men nu ska jag faktiskt dra och fixa mig, så stay tuned så får ni veta mer sen.

3e bilden - en bild på någon i din familj.



blev så klart på min älskade syster♥ till höger

friday friday friday

igår blev de från hofterup till lödde. alltså är jag hos min pappa nu. käkade här hemma och var här ett tag. Jag drog hem till louise sen och där var även niklas och marcus. Vi satt där och hade inget att göra så vi ringde lite folk som vi kände och de slutade med att vi satt på bussen in till bjärred. Där träffade vi didde, klint, jasmine, julia, anna-emilia, kajsa och alva. Och hade faktiskt en underbart rolig kväll. Träffade även lite andra folk när vi var ute som var sååå länge sen man träffade. Tog bussen hem innan tolv sen satt vi hemma hos louise en stund. Var hemma vid ett och satt vid datan. Nu ligger man här och ska ta och packa upp alla saker som följt med från mamma, sen fixa sig och därefter ikväll blir det kalas hos kusinerna.

ååh, vad jag vill vara brunett igen.

skriver mer sen, ska packa nu ha de!

lalala jag älskar dig !

Älskling, jag ville bara berätta för dig och hur mycket jag älskar dig och hur otroligt stolt jag är över att ha dig som flickvän. jag är nog lyckligast i världen. det finns inte någon annan tjej som är lika vacker, perfekt och älskad som du är. fast det roliga är att du aldrig riktigt kommer förstå hur mycket du betyder för mig. kärlek för mig är att få va med personen jag älskar mest i hela denna värld och veta att hon satsar allt precis som jag det vill säga DIG. du står mig närmre än någon annan och kommer aldrig släppa taget om dig, någonsin. förlåt så hemskt mycket för det baby. jag har aldrig någonsin haft det såhär bra som jag har med dig. du gör mina dagar tusen gånger bättre och du gör mig på så bra humör. dessa 2 månaderna, snart 3 har varit dem absolut bästa i mitt liv och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går. jag hoppas defenitivt på många fler. jag vet inte vad jag hade gjort utan dig, just nu kan jag inte tänka mig ett normalt liv. du är en så ofattbart stor del av det. jag får verkligen inte fram allt älskling, hur mycket jag än försöker. min kärlek för dig är obeskrivlig!

Jag älskar dig.


work your own way to the top


blir bara att älska låten!
(klicka på bilden)

2a bilden - en bild på dig själv.


kladd kladd över munnen, höhöhö!

bilden säger allt.



wiiho underbar dag! mina dagar denna veckan blir bara bättre och bättre så förväntar mig att imrn kommer bli underbart bra. Idag är det ju ändå torsdagar som brukar suga.. men idag var helt ok. Börja med lite halvt tråkiga lektioner. På lunchen drog jag till ica med Tanja (som vanligt). Satt oss och softa vid ett ställe i solen där det är helt vindstilla. GILLAS! sen drog vi till skolan och hade tre lektioner kvar. Efter skolan följde jag med louise hem, vi köpte först dricka och bulle på ica och sen satt ute och käka i vårvädret och sen tog vi på träningskläder för att dra ner till slinga och springa två varv! härligt, härligt var de. Kom hem vid sju och nu har jag duschat, käkat och ska börja plugga på min läxa. låter mindre kul vavava?

oh my god!

idag gick skolan helt sjukt snabbt! men varit på toppen humör och de verkade alla kompisar också. Så dagen har varit underbar, härligt väder också. När jag kom hem så börja jag städa mitt rum, verkligen storstäda det. Nu är det såååå clean. gillas! Nu sitter jag här och övar på historieprovet om 1:a världskriget, kulkul. verkligen. Men det är bara att övaövaöva och sen imorgon klara det. Nu ska jag fortsätta plugga. ha de fett. Och äntligen har mina föräldrar fixat bank kort och nu blir det id-kort också! gött.

1a bilden - någon du umgås väldigt mycket med.



umgås väldigt mycket med dem här två sötnosarna! dem bästa som finns ♥
tanja och louise.

 

use somebody


(klicka på hjärtat så kommer låten)


plugga pluggade pluggat.

30 bilder, kör även jag med nu.

måste liva upp min blogg lite..

1a bilden:
Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

en helt normal dag

Då ska vi se. min dag? Jaah, den var som vanligt. Vaknade försent och sen drog till skolan. Klara mig genom ännu en skoldag, härligt väder så man blev på lite bättre humör. Stack till ica på lunchen och köpte lite gottis. Satt och stekte mot en vägg och sen tillbaka till skolan. Nu sitter man här och vädret har blivit tråkigt och man ska öva på historia, wiiiho. Absolut inga planer för ikväll. Blir nog att ladda ner någon film och käka något gott och bara softa i sängen. Kanske ska ta och träna en stund (slingan) eller bara sitta och äckla mig framför datan. Det återstår och se.

fall for you

helt såld. helt kär.



tog en bild från igår! bjuder på den JAPP. hur har eran dag varit? kanske inte för någon bryr sig men min var helt okej. Iallafall igår.. blev inte att sitta hemma och tråka, jag stack in till lödde eller så säga till louise. Vi käka och sånt och sen drog vi hem till diddeman och träffa massa härliga söta folk. bland annat min underbara kille höhö. Stack hem senare på kvällen och käkade gottis. (hade otrolig mensvärk hela natten) om ni ville veta. Så var på lite halv dåligt humör idag. Men nu är det på topp igen.

ps: min pojkvän kommer nu vid halv åtta!

 

bump and grind

hejhej hallo. en underbar natt med älskling och nu sitter man här själv.. hmm, ska ta mig lite frukost och sedan föna håret. Tänkte ta en promenad ner till affären och köpa något gott till ikväll. Och det är ju så ooootroligt fint och härligt väder. Helt sjukt!! vad har ni för väder? Hög musik på högtalarna och bra såklart! tänkte även fortsätta att lägga ut sån spotify som jag gjorde i 2 inlägg under. vad tycker ni om de? höhö. så får ni veta vad jag lyssnar på. men nu ska jag dra mig ut till köket! 

bild sen julafton 2010.

spotify.

lyssnar ihjäl denna låten just nu! ville bara dela med mig.
(klicka på bilden)

jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen.

jag är på sjukt bra humör! soligt väder, underbar dag i lund och bara så glad! haha helt sjukt, nu ska de bara hända något kul ikväll. blir nog att träffa pontus. Nu ska jag f städa upp mitt rum efter lisan har varit här. sen får vi se som händer! stay tuned
UPDATE: inte så jävla glad längre! vafan har hänt med alla.. så trååååååkigt


luuuund

sweet

ingen bra dag..

..ingen bra bild! fan orkar inte såna dagar man reser sig upp och håret inte alls är OKEJ! så blev de blev det mega fula på mig. uppsatt. lalala missnöjd hela dagen i skolan hur man såg ut. Och sen torsdagar är alltid så sjuuukt långa och tråkiga. Menmen, jag kom hem och duscha, nu har jag precis tagit en macka och ska ta och beställa hem en bikini och väskan.. vilken färg tror ni att jag har valt? ;) staaaay tuned

I love you, yes I do

 

måste bara gilla att vi har tagit en ny bild höhö. idag var skolan sjukt dryg. Börja med 3 timmars fysik prov (nationella) sen bara tråkiga lektioner. När jag kom hem så käka jag sen kom pappa hem från sjukhuset. Och sen somna jag direkt i sängen och sov till halv sex. Vid sju kom min älskade pojkvän och vi har kollat film och haft lika underbart kul som varje gång! blir väll att lägga sig snart, är ju faktiskt en ny dag imorgon man ska orka med!

En fråga bara, vad tycker ni jag borde blogga mer om? några förslag vad ni vill se i bloggen?

love the way you lie

vilken färg ska man beställa hem?

eller kanske båda? ^^


sitter här och kollar lite, för ska beställa hem en bekini till turkiet. så ser jag att dem har rea på den väskan jag har velat ha.. har bara väntat på de så länge! MEN nu när jag väl sitter här kan jag inte bestäma vilken färg jag vill ha på den. svart passar ju bäst till allt men brun är så snygg! hjääääääälp

jag vet vad jag sa..

men eftersom jag har varit så duktigt och fixat en sak idag. köpte jag hem lite saker eller så kallat "mat". höhö.. fast colan är till pizzan och festisen är till imorgon när vi har np. sen köpte jag ju också NATUR godis. höhö. Iallafall körde mamma mig hem till pappa, dock ingen hemma för petra är inne hos pappa på sjukhuset och min syster är inte hemma. (pappa får komma hem imorgon) såå braaa. nu ska jag gå och kolla min mobil för den blir bombad av sms i hallen.. vet nog redan vem det är lalala! sen ska jag käka och sen plugga och sedan får vi se. ps. förlåt för dålig uppdatering!

vi saknar vår pappa just nu .

resa, omg så skönt!





här sitter man i sängen i sin ensamhet. kollar lite sommar kläder och kollar gamla bilder. nu är det så att mamma har beställt resa till turkiet, en vecka bara hon och jag! så skönt det ska bli att komma ifrån allt här. och tro mig, JAG SKA BLIR BRUN! så den 24/4 drar jag, så då får vi ser hur det blir med bloggandet och allt de där. jaja, just nu sitter man och väntar på att ens låsasmamma ska komma hem från akuten där lilla pappi ligger :( hoppas allt är bra med han, funderar på att ringa faktiskt. nu ska jag ta och fixa till mig lite för sen kommer nog pontus en liten stund. och sen är de skooooola! fyfan.. iallafall studiedag på tisdag, looove ♥

rude girl

suddig bild

kände för att visa hur jag ser ut idag, och i SVART HÅR!

lalala dagens

babe, ditt leende är vackrare än alla stjärnor på himlen


Kärlek är när du ser på mig, och jag får den där känslan i hela kroppen. Jag skrattar för att jag är så lycklig, jag ler för att jag är så kär och jag känner en trygghet som bara finns med dig. När du rör vid mig, när du ler mot mig, när du håller om mig..  när man får glädjetårar av att höra dig säga jag älskar dig för första gången. Ett ögonblick som var så magiskt att ord inte ens kan beskriva det.. man kan ju inte få djupare känslor än det här? Joda det kan man, och det visar du varje gång du kysser mig... när orden jag älskar dig plötsligt betydde så otroligt mycket att det blev svårt att säga det. Känslan av att veta att man alltid har någon där, som man vet stöttar en i allt. Som man vet aldrig skulle svika en. när jag får mina utbrott av lycka som görs så att jag bara kastar mig på dig och pussar dig tills du inte kan andas längre, eller när jag ser besvikelsen i dina ögon när jag inte förstår hur mycket jag betyder för dig. När man känner att ens kärlek är helt oersättlig, när man inte klarar av att vara utan den andra, när man vill känna närheten hela tiden, när man blir helt hög av doften.. Då är det äkta. Kärlek är när jag sitter och skriver det här och verkligen försöker få fram mina känslor, men det går inte. För det finns inga ord som kan beskriva vad jag känner för dig älskling. 

Jag börjar med att säga tack.. Tack för alla dagar, all tid med dig har aldrig haft det såhär bra. Säger riktigt stolt du är min pojkvän. 2 månader sen de blev vi två men shit är lika kär som de vore igår. Du gör mig hel! Så älskling jag är mer än glad, att få ha dig i mitt liv känns för underbart. 9 januari baby de var dagen då du och jag blev ett och slutade vara två, jag hoppas de föralltid kommer vara så.  Pontus Petersson jag vill bara du ska veta att vad som än händer kommer jag alltid vara din. Kommer aldrig släppa dig, du är faktiskt fast jag beklagar. Mitt hjärta smällter när du ler åt mitt håll. Du är de finaste jag har sett men det vet du väll om. Sen den där första gången jag såg dig, har jag haft den dära känslan som är speciell och allt den säger mig är att jag älskar dig. Du är min livs glädje, du är min och jag är din. Du är hela mitt fkn liv. Hoppas du tycker som jag att vara vänner var bra men tillsammans är så sjukt underbart. För mig är du allting och lite mer. Pontus, att jag aldirg lämnar dig är något jag svär på ♥
du är bäst hihi

UPDATE!!! fick såklart uber gulligt svar från älskling :') :

te-te-telefonen har inga pengar på den

dagens sjukling outfit. höhö nej men hade lite mysit med min katt och druckit varm oboy de mesta av dagen. Har snart även gjort klart två läxor, känner mig väldigt awsome nu. ska bara öva in lite verb på engelska till provet imorgon och sen läsa ut en bok. Sedan blir det att färga håret och efter bara softa i sängen.

sleep in love.

Här hemma sitter man med lite feber, det håller dock på att bli bättre men känner mig inte på topp. Vaknade vid tolv och har sett andra avenyn ett tag. Får väll ta något till frukost för jag åt ingen middag igår. Där efter ska jag ta och göra mina läxor, de är ett MÅSTE! Senare ikväll ska jag färga håret, det är också ett måste. Och nu blir det mörkare, mörkbrunt typ. Sen på torsdag om jag nu är frisk ska jag dra in till malmö och handla ny hårförlägning med eller utan mamma. Faast fattar inte varför jag färgar de mörkare när jag sitter och kollar på mitt blonda hår och vill ha tillbaka de.. Gillar denna bilden otorligt mycket! hehe bara måste sakna håret, conversen och en sommar outfit. jaja, stay tuned!



och mina smala ben höhö!

that don't kill me, can only make me stronger

från och med nu - ska jag sluta käka massa onyttigt skit. som godis, chips, kakor, dricka läsk och allt de där. Och äta mer av den vanliga maten. Sen ska jag även träna med louise måndagar eller tisdagar och sen torsdagar ska vi springa slingan VARJE vecka. Ska få finfina ben till somaren och allt det där. Det är mitt högsta mål just nu! får se om jag lyckas nu bara ;) 

sen ska jag även färga mitt hår mörkare.. och ja, vi får väl se hur det blir! Och det händer någon gång imorgon tror jag.. börjar känna mig kass nu, vet inte om de är feber men mår helt konstigt! blir till att ta täcket om sig och kolla andra avenyn resten av kvällen.

försök och överträffa de, japp.



ojojoj ett inlägg? det var ju ett tag sen. vet inte riktigt vad jag ska skriva längre, för mitt liv är ju inte så intressant och mode är jag inte bra på. En fotoblogg kommer jag inte palla ha, så varför ska jag blogga!? men jag vet om jag tar bort den kommer de finnas en dag jag ångrar de. Men vi säger så här jag har lagt bloggen lite åt sidan men ska bli bättre nu igen. höhö vet ni bryr er såhääääär mycket! Så vi börjar med att ni får en bild på hur jag ser ut idag. Och sen får vi se vad som kommer upp under dagen eller så säga kvällen. stay tuned

nytt i garderoben.



* svarta jeans - cubus 199 ;-
* vit skjorta - lindex 249 ;-
* skärp - gina tricot 129 ;-
* converse - scorett 699 ;-

uppdatering på fejsbuk.

så här ser jag ut idag!

blir inte att sluta blogga! :D

funderar på att..

funderar på att sluta blogga nu!
jag har inte tid med datan längre..

U.N.D.E.R.B.A.R

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel i världen här idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar. ♥



hhmm.. bloggtorka

Jag just nu på bilden! Sitter och lyssnar gammla låtar som ger minnen som "från och med du". Hehe, ja skolan var riktigt bull idag. Hände inte ett skit, och allt var bara så sjukt lame. Hmm.. nu sitter jag här och käkat i mig massa grönsaker och dricker cola. Ska ta och börja packa och städa, för halv sex kommer mamma och hämtar mig. Sen efter ska vi handla till kalaset vi ska ha imorgon. Jaaao, vad händer ikväll? Själv tror jag att Pontus kommer hem till mig. Och sen vet jag inte vad som händer där. Mer har jag inte att säga. ELLER JO! att jag har fet bloggtorka och vet inte ritkigt vad jag ska skriva och lägga ut, plus att min sladd till systemkameran är hos louise. Så nöj er med webb och mobilbilder. Nu ska jag dra, ha de fett.

Godmorgon sunshines! Sovit gott? För det h...

mms_img48090 (MMS)

Godmorgon sunshines! Sovit gott? För det har jag och just nu ligger man här i sängen och vill absolut inte till skolan.. buuuhuu. Torsdagar suger men ska iallafall till mamma efter skolan för imorgon ska vi ha vuxenkalas hehe. vad hände igår? jo, inte för ni vill veta kanske men först var louise här och vi bara gjorde massa meningslösa saker. Sen stack hon vid sju och då kom miiiiiiiiin älskling. Fick födelsedagspressent av han, så gullig svär! Blev jätte glad hihi. Sen stack han lite innan elva och efter de somna jag typ. Men nu ska jag börja ta på mig, ska ju rill skolan. Ha de fett

1 mars

eller så säga min dag. för exakt 16 år sen kom jag till världen mer exakt (13:36) hmm.. kunde jag inte kommit en minut senare? tydligen inte. happ, nu är man 16 och alla frågar hur det är. Men borde de vara någon skillnad, jag känner inte den så fall. Imorse kom pappa, petra och syster in på rummet och sjöng. Av dem fick jag pengar och en tröja. blev nöjdnöjd, slapp även göra oboy för de fick jag av dem. Dock hann jag inte mer än att komma in i skolan och dem eller ska vi säga HAN satt två ägg i huvudet på mig. Och jag stack hem och duscha, sen kom jag tillbaka hade en lektion och därefter drog jag tanja och louise till sibylla och JAG BJÖD dem på pizza och allt de där. Menmen är man snäll så är man , hihi. Sen var skolan ganska dryg och nu sitter man här färdig fixad för att dra på resturang med pappasfamilj och LISAN. sen får vi se vad som händer efter! :) STAY TUNED