julia

morgon bilder utan smink !

nu ska jag snart dra till skolan, ni får ha det gött.
plus: ska till tandläkaren idag, wiiiieeeee :(

my heart will go on

pluggar

söta bilder utan smink
nu är det så att jag sitter och gör min svensk läxa, och gör jag inte den så kan jag riskera ig i svenska. Så de är bara att jobba på. Torsdag idag ju innebär att de är fredag imorgon, wwwiiihooo :D VALBORG!!! Jag ska först med mamma och familjen till mina kära kusiner äta där och lite sånt mys, sen ska jag ut och träffa louise och niklas och kanske några till "sen dra runt lite" får vel se om man drar upp och kollar brasan eller vad man ska kalla det? Sen ska vi alla tre sova hos mig i hofterup så vi får cykla ända hem till mig för vi ska ju vara i lödde. Tar vel enkvart eller tjugo min, inte vet jag ;P många kompisar som hade planer att dra in till lund "stadsparken" men nej palla .. blir lilla härliga lödde. nu ska jag inte pausa min läxa längre nu ska jag fortsätta med den. puss ;)
men en till sak vad ska ni göra imorgon?

niklas och lollo här

Hellu :)
Idag har de varit en äckel dag i skolan, stört sig på allt och alla inget man kan hjälpa. Hade inget smink idag i heller men ni fick bild på det med. Men efter skolan så fäljde niklas och louise med mig hem och nu ska vi ut lite i hoffan. pussheejj

njuuuuuuuuuuuuuuuuut av videorna

 

 

 

musica


stamp on the ground-max farenthide radio edit


stereo love-edward maya


starstukk-3OH!3


tinchy stryder-take me back


turn the lighst off- kato feat .jon

alla finns på youtube och spotify, hoppas ni gillar :)

nu får ni hjälpa mig

hur tycker ni jag ska färga det, asså nu mitt blonda.. jag får damp på det, det ser inte bra ut .. gult känns det och slitet och blää, vill ha lite mer normal färg och ingen ultra blond fjortis färg :( känner mig så blää i det. men dem här färgerna på bilderna är ju ganska snygga så funderar lite.. men vilken tycker ni mellan 1-4 ? kanske ngn som tycker jag ska ha kvar det jag har nu! men de vill jag inte. försöker ju med allt för att håret ska se hyffsat bra ut men kan ju säga att jag inte lyckas.. de blir bara "BLÖÖÖÖÖÖÖ" får lix ingen volym i de :( så svara gärna på frågan, puss.

dansk/barcelona


den danska låten har blivit en stor hits i svergie och går hela tiden på radio.
jag har börjat gilla refrängen men inget mer.. gillar inte alls danska egentligen.. låter ju som arabiska? fattar inte ett skit av det iheller men låten funkar.
vad tycker ni?
har precis kommit hem också, var ju hos louise innan efter skolan.

igår var jag ju hos pappa och hälsa på för kommer vara så att jag kommer vara i hoffan 3 veckor i sträck eller något sånt.. så har han precis kommit hem från barcelona och jag fick en pressent.
denna tröjan som också var dagens outfit.




onödigt inlägg

Molly Sandén – Det finaste någon kan få
nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och snacka med alex ....
och ska kolla aa "andra avenyn" som inte är långt kvar tills de ska sluta sändas :( 5 maj eller något sånt slutar andra avenyn för alltid  bööhööö fan, vad ska jag nu följa. blev ju att de var kim som hade våldtagit liv och dem fick behålla skolan.. men hur blir de lix med sigrid och allt.. längtar tills imorgon för då kommer nytt avsnitt :D. Men nu ska jag sluta ta upp er tid, pussheeej

vilken?

jag har ganska stor panik med klänning till konfan. Men hitta dem här godingarna och tycker ni ska säga vilken ni tycker är snygg, för jag kan typ inte bestäma mig! Kommentera nr mellan 1-9 .. gillar alla väldigt mycket men är lite tveksam på att ha en vit för mitt hår ser jätte gult ut då :( men vi får se. snälla lägg en kommentar iallafall.
tack i förhand puss

gratis skor?

Jag hittade en sida för ett tag sen som jag verkligen gillar. Där går det ut på att man ska samla poäng och när man har fått ihop tillräckligt så får man hem presentkort på en skobutik! SKIT BRA =) Är själv på 250 .. snart får man hem pressentkort (y)
Här blir du medlem =) (Alla som blir medlemar nu får en present)
http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=19048


inget bloggande

Har inte varit aktiv på bloggen eller vad man ska säga, men har varit mycket nu de har varit påsklov sen 2 veckors prao och sen varit inne och gjort massa saker med moppen och konfan.. allt har tagit upp min tid och sånt. Men praoa på nyvång som sagt och nu är man tillbaks på 12åker. "inte nåddigt"
bilder sen dagarna !

KNARK

låtar som jag knarkar hela dagarna nu

ItaloBrothers – So Small - Dave Ramone Radio Edit

KNA Connected – Lies [Fibs]

Frispråkarn – Åldernsnoja

ItaloBrothers – Stamp On The Ground - Max Farenthide Radio Edit

BLOGG PAUS

ni ser rubriken

KONFA

dålig uppdatering. kan ju bara säga att jag har absolut inte haft något att skriva. Har praoat i två veckor på nyvång "fritids" och haft fullt upp. Varit inne och gjort moppe test och sånt. Igår var de konfa läger och de var kulkul. Har tyvärr inte usb sladden till kameran här så kan inte lägga in bilder. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig, får vel hitta på något ikväll mamma och otto är inte hemma. pusshaaj

BLOND VS BRUNETT

vad tycks ? blev själv inte så nöjd och vill ha tillbaka de blonda som fan. men men man vänjer sig vel :(

louise 15:13

Hej på er!
Idag är det Lördag, vilket är väldans skönt, får se lite vad som händer idag, vädret är ju lite si och sådär, men vi ska nog gå ut en liten runda iallfall, sen ska jag hem och äta maaaud och sedan hem till Julia igen. och då får vi se vad som händer.
Ni får ha en trevlig Lördag!
hoooooj :)

FÖRLÅT

Tyvär inga bilder just nu. Kanske kommer ikväll eller imorogn.
Men idag var det tredje praon dagen och de var ganska chill. Nu ska jag städa och packa sen duscha och sen dra hem till louise och sova där i natt. så uppdaterar mer sen, pusss

NANA KUDDEN

Nu har jag duschat och fixat klart mig för att bädda ner mig själv i sängen och kolla på aa. Sen imorgon ska man upp tidigt för att man ska praoa , wiiiiie  :( inte så kul som de låter. Och innan idag hittade min låsas pappa vår ena katt med ett stort hål rätt in i magen så han har kört runt och till slut kommit till ett djursjukhus och mamma och han åkte precis in och hämta tillbaka katten "rut" och nu har hon ett stort stygn och de så hemskt ut :( hon kan knappt röra sig och ska gå på medicin och sånt. men vi är sjukt glada att hon klara sig och att hon lever nu. men nu ska jag lägga mig i sängen, uppdaterar mer imorgon. pusshaaaj <3

FÅ LÄSARE

ett tips om ni vill ha läsare på er blogg så trycker ni här och registrerar er. Jag gjorde det nu och fick redan 10 nya läsare. Ett bra tips. :thumbup:
och kolla olika bloggar här :D

SPOTIFY

mina spotify listor :) :thumbup:
korecic bästalistan
lugna låtar
blandat skit

SÅ HÄR TYCKER JAG

Nu kommer tyvärr lite negativa saker här i detta inlägget.

  1. Jag hatar människor som springer omkring och mytar. :O
    Seriöst har dem inget bättre liv? så jävla patetiska. Asså hur moget är det att gå och säga "hon älskar han" eller "han har haft sex med henne" eller bara myta. Kanske som dem tror inte sprids men sen får hela byn reda på de. Eller gör så att man blir ovänn med såna som står en riktigt nära. Seriöst dem myatrna vill jag bara slå in huvudet på och dränka. Man håller inte på med sånt så jävla lågt. Eller om någon har sagt något och sen börjar ens kompisar tro på det. Då är dem ju inga riktiga vänner. så dem kan ju bara dra åt helvete då, man kan riktigt veta var man har sina vänner när sånt här händer. Och jag vet exakt vilka vänner jag har och vilka vänner som kan dra åt helvete. har hellre lite vänner än falska som bara äcklar en. så det är inte lönt att fjäska och hålla på för jag vet exakt var jag har mina vänner som sagt.

  2. Att kleta bajs i hela huvudet är inte okej :)
    nej men, ha överdrivet brun foundation. själv har jag märkt att jag kan få sträck men blir sjukt sur och går hellre utan foundation än med ett sträck vid halsen. Så brukar åka och köpa ny om det blir så. Men finns ju "vissa" som går runt och tror att det inte syns alls. Jag menar jo tack de kan se brunt ut i bland i mitt huvud också. men jag fösöker såfall täcka sträcket och jämna ut det, men vissa har ett sträck, och seriöst vissa ser ut som dem har kletat bajs i huvudet. inte okej alls. men tycker dem det är snyggt så visst för mig -.-

  3. Det kalla vädret!!!
    nu kommer något som inte är om människor deta handlar om sveriges väder. Seriöst detta är den jobbiga tiden, det har precis varit sjukt jävla kallt och snöat och sånt. Så har de varit riktigt varmt för någon vecka sen och nu står solen på men det är sjukt kallt ändå. Nej nu får det fan ta och bli varmt så man kan gå i lite kläder och sola och vara ute på kvällarna utan att frysa huvudet av sig. så nu får vädret fan skärpa sig.

  4. håförlängning
    jag börjar mer och mer hata dem här jävla hårförl: själv har jag ju det och jag hatar det för det ska alltid bli fel, får hålla på med det jätte länge, det sliter sig ganska snabbt, ibland är det för glansigt och ibland gör det ont och ibland syns clipsen. därför är jag mer och mer utan den, men vill ändå ha långt hår, jag får panik och vet inte vad jag ska göra.

 

PRAO




Tjoosan :)
Nu har det varit två dagar med prao på nyvång. Säger bara att dem här barnen darar och sliter i mig som jag var en docka. Jag blir helt slut och tror jag ska svimma av plus att det är svin kallt ute och jag får fan nästan köldskador. Men vissa ungar är ju lite härliga. Jag och louise skippa maten på skolan och stack till ica ist. Nu är jag och hos louise och snart kommer mamma och hämtar mig, sen ska jag hem och tråka. Och kommer blir sjukt sur för mitt rum ser ut som ett helvete idag. Får vel börja städa för imorgon ska jag till louise och sova hos henne. sen på fredag drar jag in till lödde och bor hos pappa.

PRAO

NU SKA JAG DRA PÅ PRAO, VI HÖRS PUSSHAJJ :D
så här ser jag ut idag!

SPOTIFY LÅTAR

Cheryl Cole – Fight For This Love - Cahill Radio Edit

Uncle Kracker – Follow Me - Explicit LP Version

Jay Sean – Down - Chasing Pluto Remix

 

PRAO

ingen mascara på bilderna :thumbup:
Kom hem vid halv nio. Så nu har jag varit hos nathalie, kul som vanligt och extra härligt för jag ska praoa på hennes skola så nu kommer vi ses mycket. Så imorgon börjar man då praoa 8-4 " sjukt dryga tider" vi brukar ju gå i skolan 9-3 men jaja.. det är bara att ta sig upp och tänker inte fixa mig så mycket efter som de är småbarn vi ska ta hand om och vi ska vara ute och sånt. Men sen imorgon kanske jag skulle träffa erica efter vi får se hur det blev med det. Nu ska jag nog gå och nana kudden och se en film :)
hoppas ni får en bra kväll imorgon puss

MENINGSLÖST

kände att detta var inte så nödvändigt, men ni får höra hur jag snackar :thumbup:
och erkänner "jag suger på att göra videoinlägg"

och märk till att webben suger :)

HIHI




Tjosan alla blogg läsare :)
idag har jag bara chillat och nu har jag fixat mig och snart ska man hem till nathalie :thumbup:
Ska bli sjukt kul, var ju ett tag sen vi sågs. Nu ska jag väljs min kläder och sånt. Kanske kommer lite bilder sen igen.

Och där uppe är jag och mamma på bild, hon ville vara med.
Måste bara upplysa att de är världensbästa mamma även om vi bråkar ibland, hihi.
älskar dig <3

BLOGGEN

börjar tappa greppet om bloggen. :(
För de första har jag ungefär haft 50-70 läsare varje dag innan men denna helgen har jag haft 10-25 läsare? är det för de är påsk eller vafan händer. jag får nästan panik. Sen har jag inte haft så mycket tid att uppdatera bloggen denna veckan. jaja, vi får se vad som händer. Nu ska jag hoppa in i duschen , seeeaa !
bild sen i fredags.

MALMÖ IGÅR

här var bilder från dagen igår.

som ni ser hade jag en:
grå kofta
rosa linne
svarta lack taights
svarta converse

LOVE ME

VAKNA 12.30

vakna 12.30 av att louise skulle sticka och nu har jag bara suttit vid datan hela jävla dagen. Och nu ska jag lägga in bilder på skivor så att inget försvinner och sånt. Och juste bilder komemr snart från malmö :)

MALMÖ IDAG

tjosan :)
först vill jag bara säga förlåt för dålig uppdatering med har varit i malmö hela dagen sen följde louise med mig hem och nu sover den lilla grisen här. Men i alla fall "back" till malmö. Tog bussen ca 11 och var framme ca 12. Sen har va gått runt där och vi har ätit china mat och shoppat. Jag handla nya solglasögon och css  :thumbup:
Ni får bilder från dagen imorgon för louise glömde usb-sladden. Men nu ska vi typ sova och louise ska hem klockan 12 imorgon blir vel att bara chilla för min del. puss hejjj
bild sen idag
ni får en mobil bild idag, imorgon kommer bättre !

TIDIGT KANSKE!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Tidigt kanske men ska upp halv nio / nio imorgon.. och duscha fixa mig äta frukost och sen drar jag in till byn och sen drar jag louise och niklas in till malmö. Så nu ska jag se en läskig skräckfilm för mig själv, har lix ingen annan. komemr typ inte kunna somna sen. men uppdaterar mer imorgon puss.
en bild från idag

SAKNAD

HOS MAMMI




då är man hemma hos mamma, men dock helt själv. Mamma är med hennes man hos hanns föräldrar och äter påskmiddag. Fast jag valde själv att inte följa med. Nu ska jag ta och göra en middag men problemet är att jag inte alls är hungrig, fast jag vet att om jag inte äter blir mamma inte så glad så jag värmer några pitabröd och äter dem, moahhaah vet ni hur goda dem är ? brukar värma såna och äta dem ofta. Men idag blev det min middag. Jag uppdaterar mer sen, pöösss

PHOTOSHOP/HEADER

Hej, de är många frågor om hur man gör en header på sin blogg.
glöm inte att du måste ha photoshop eller något sånt program.
Det är inte alls svårt men i början är man inte så van.
Jag gör mina själv nu utan massa hjälp från sidor och klipp och sånt men i början titta jag på massa såna saker. Och här är några tips om var man kan kolla och sånt.
Och om ni verkligen inte pallar så finns det folk som gör det åt en men de brukar kosta. Men jag har gjort två stycken och ska göra till två andra ikväll, ni kan ju alltid fråga så kan nog jag fixa det :)

Först finns det youtube klipp som man lär sig igeom, och här är en kille som jag tycker förklarar ganska bra och han gör det i photoshop:

 

här är då två av klipp han har gjort, men om ni går in på youtube och söker på dem här filmerna så får ni upp, del2, del3, del4 och så vidare.

Sen om ni vill ha massa tips om hur man fixar saker på bloggen och massa sånt. Står typ allt på denna sidan:

designadinblogg

Orkar ni inte göra en egen stilmal eller något sånt så är här sider man kan ladda ner dem på:

snyggareblogg

designabloggen

designbloggar

sen finns det folk som ger ut gratis stilmallar:

malinsofiacalmebring

 

den här kostar visa och visa är gratis:

http://bloggasnyggt.se/

 

hoppas ni lyckas med er blogg , pusshejj

DAGENS BILDER

man får bjuda lite på sig själv -.-
de var lite bilder. och idag har jag på mig:

blå tröja från gina
rosa linne från gina
svarta lack taights från new yorker.

MIN HELG

MÖSSA

hittade äntligen var man kunde köpa mössorna på denna bloggen.
så jag ska nog beställa någon av dem här tre, men vet inte vilken färg.. får beslutsångest.
men ganska härlig att ha om man inte orkar fixa håret som jag inte brukar orka längre.

vilken tycker ni att jag ska välja?
mössorna finns på http://nelly.com.

GODMORGON

hejsan :)
igår fixa jag min blogg som ni kanske ser, jag vet inte .. blir aldrig riktigt nöjd. Men nu får de faktiskt vara så här ett tag. Och nu har jag precis ätit frukost med familjen och ska börja packa. , packa och pack.. "det tråkigaste som finns" men måste göras annars får jag lix gå naken i skolan. "ALDRIG" . och syster har stökat i rummet så jag måste städa en massa också, bläää. jaja, pusshej uppdaterar mer sen :thumbup:

SPOTIFY

Få en gratis spotify premium? klicka på länken nedanför.

http://www.gratispremium.com/?ref=62653

JAG ÄR KÄR!

nej jag har gått och blivit kär i en ekorre :blush:
asså seriöst har typ knarkat denna filmen denna veckan, jag och min syster startar denna filmen hela tiden. Så sjukt jävla härlig film och helt underbar. Alltså "alvin och gänget" asså seriöst jag är helt förälskad i den.. och ännu mer förälskad i ekorren "theodor" fyfan vad underbart gullig, så jävla söt. De blir verkligen dagens sötnos eller månadens och varför inte årets sötnos. Så jävla underbar. Just nu är det den bästa filmen , hihi :blush: Och de ska komma en tvåa, wiiiiie. Asså tycker ni ska se den, jag tycker i alla fall den är sjukt bra, eller så är det bara för att theodor är med, hihi. Säkert någon som inte gillar den, fuck u såfall hihi (a)
i alla fall. jag har blivit kär i denna söta ekorren theodor :D och de är den som är in ringad.
okej så nu vet ni, puss på er.

DAGENS KLÄDSEL


blå kofta
rosa linne
svarta lack taights

 

MALMÖ

tjoosan alla bloggläsare,
idag gick jag upp klockan tio och duscha sen fixa mig och åt frukost med pappa och meja och fick faktiskt 500 kr av pappa i påskägget eller vad man ska säga. Sen kom mamma vid 12 och hämta mig och vi drog in till malmö. Vi var där till ca fyra kanske, åt på någon restaurang och sånt, mys. Fick lite kläder och sånt i påsk present som jag snart ska visa. Sen när jag kom hem så skulle vi äta igen och blev att vi beställde pizza "ja fetto" och sen fick jag påskägg av farmor massa godis och 100 kr.. snacka om att man har gått upp under lovet :( iallafall så är jag svin trött och stannar hemma idag. kollar film och sånt. ska nog fixa sara söderbergs blogg , så puss och här kommer lite bilder.
det här fick jag av mamma.
den ljus blåa blusen- gina tricot- 149 kr
mörk blåa tröjan- gina tricot- 199 kr
svarta/rosa/turkosa linnet- gina tricot- 169 kr
rosa koftan- vero moda- 359 kr  fick den för 199 kr
köpte en mascara också , för 100 kr. men fick rabatt för vi blev medlemar.. in gick också gratis smink kurs och massa prover och något annat annars var den ganska dyr. Skulle ändå ha en och hon sa att den var sjukt bra och förlängde ögonfransarna, och hon i kassan hade den och de så fint fint ut :)
köpt på the body shop.
okej denna ser väldigt äcklig och obehaglig ut kanske men vet ni hur skön den är . 
det är en sån som masserar huvudet .. de är sjukt skönt och läste på någon sida att den mjuknar upp hårbotten och gör det enklare för håret att växa .. så alltså sitter jag med den då och då.. vill att mitt hår ska bli långt långt långt. och de är bara så skönt att ha den i håret, köpte den på någon sån rolig affär i malmö kosta bara 14 kr så köpte den för skojs skull :D ni borde prova :thumbup:

jaja nu fick ni veta lite om min dag pusshaaj

madicken och patricia

trycker ni på bilderna kommer ni in på deras bloggar.
har suttit med dem här två bloggarna typ hela kvällen/natten. Kanske inte ser så komplicerat ut men tro mig det är de. Gå in och kolla där man kommenterar och sånt. Men hade inget bättre för mig och det är lite kul. Men nu ska jag nana kudden för imorgon klockan tio ska jag upp. puss på er sötnosar