knowing somebody's got my baby

en cover på (just a dream-nelly)

jaha.. ska man fortsätta med det ?

vad tycker ni ska detta bli en vanlig sak i bloggen eller ska jag skippa det?
och jag ser ganska sleten ut. men har sovit halva dan faktiskt!

andra outfiten

ganska coolt att ha två outfits på en dag, ellerhur? :D

skoltröjorna är äntligen klara!

ingen bra dag idag! säger bara ett ord VÄRK! ni fattar nog om ni tänker efter. det blev ju skolan först såklart. för idag så hämta jag och tanja skoltröjorna. och vi värde en fet låda ända från centrum till skolan. och ni som inte vet hur långt det är så kan jag säga att de är lååååååååååångt. men vi kom fram. och jag fick bara mer och mer ont i magen men försökte inte tänka på det. så vi delade ut alla tröjor. och vissa beställde byxor (jag med) men efter som tanja heter (karagic) i efternamn och jag (korecic) så hade dem trott vi hette samma så hennes efternamn var på mina byxor också. så vi får skicka tillbaka dem så dem gör om de. vill helst ha mitt eget på mina byxor. men sen efter så kunde jag verkligen inte vara kvar i skolan. hade så fruktansvärt ont. så mamma fick hämta mig. nu har jag varit hemma sen ett. först la jag mig och sov i någon timme och nu har jag bara suttit och nördat med sims. haha! kulkul.

mamma kommer hem sex och då ska vi laga tacos. mums. min låsas pappa är inte hemma så då kan vi äta de (han gillar asso inte de då ). ni kanske får bild på koftan och mig sen. tjooohej

godmorgon..

nu blir det skola!

 

take take take it off

bruno mars - grenade

svar på kommentar

tänkte kanske fler vill veta hur man gör. jag gjorde bara så att jag sökte på youtube hur man gjorde. och jag hittade en skit bra person som hade visat hur man laddade ner sims3. om ni klickar HÄR så hittar ni de. tyvärr snackar han/hon engelska men man fattar jätte bra, plus att han/hon har filmat skärmen så man ser exakt var hon trycker och sånt. jag bara följde och gjorde som henne/honom. och nu kan jag spela. dock tar ner laddningen av spelet tid. sen det lila man måste göra efter tar inte någon stor tid. hoppas det går bra för er :)

header kommer ikväll!

skolan idag var förjävlig! punkt slut.

sen blev det att dra hem till louise. och jag har hjälpt henne att ladda ner sims 3 helt gratis. eftersom hon blev så lockad av mitt här hemma. och ja.. jag är sims galen! älskar att sitta och spela de när jag har tråkigt. men det är inget jag gör varje dag. blir ofta av när jag har tråkigt. men iallafall spendera vi någon timme till det. och nu sitter jag här. och har inte ätit än. absolut inte sugen på mat. men vet mamma kommer tvinga i mig det. så lika bra att äta snart.

och ja, min blogg ser inte bra ut just nu. jag får inte rätt på det, jag blir verkligen inte nöjd. men ska försöka fixa en header till ikväll som jag kan vara nöjd med. så får väl se hur det blir. har int ehunnit fota något för lägger all fokus på skolhelvetet. inte kul att gå dit längre. hatar skolan! menmen, tänker såklart på betygen så får kämpa. bara 3 veckor kvar till jullov. gött! puss och hej / juliakorecic

dagens dresscode

♥tröja - gina tricot - 199:-
♥halsband - gina tricot - 159:-
♥ skor - din sko - 499:-

nu säger jag godnatt.

helgen blev bra tillslut

min helg har varit ganska bra. förutom att i fredags var vi på begravning. men slapp skolan iallafall. Men annars har helgen varit på topp! I Lördags var ju louise här som ni kanske ser på ett inlägg. vi har bevisat att man kan ha kul utan att gå på såna fester och dricka ner sig själv. det börja med att vi lagade mat. sen kollade vi en svensk film (vampyrer) och den tyckte iallafall inte jag var alls bra. sen fortsatte det med bygga snögubbe, snöbollskrig, göra änglar, leka vid webben, därefter spela the sims 3 och käka chips oh dippa. slutade med att vi deckade i sängen ca 3.

vi drog oss upp vid elva för att vi skulle dra till center syd. gick väl runt där sen hem till louise. fick faktiskt handlat mer än två tröjor. handlade en kappa och ett par taights. när jag väl kom hem hade jag fått min älskade kamera. så blev ju lite foto med den. sen kom alex vid halv åtta, kollade faktiskt andra avenyn och snackade. har ju inte träffats på årtal känns det som. nu har jag duschat och sånt. så nu ska jag kolla mitt älsklings program SKINS.

och här får ni en jätte fin film på mig och louise!

dem som gissa rätt på kamera:

http://kaarriinn.blogg.se/http://nicoleepettersson.blogg.se/http://eminasmajic.blogg.se/http://claranybergs.blogg.se/

inköp under dagen

Nu är jag tillbaka från pausen

Då var man tillbaka i bloggandet. för gissa vad som kommer hämtas imorgon? den som gissar rätt får länkning i bloggen. ni kommer veta om nu läser andra inlägg under. så jag är sjukt glad för det. snart kommer louise vi skulle egentligen få huset för oss själva till imorgon men de blev ändrade planer så vi har det själva till i natt iallafall. så vi ska göra, kyckling bearnässås (staving) och potatisbollar. mums! köpt godis, chips och dippa.. allt det som behövs när louise kommer hit.

just nu snöar det mega mycket ute, oh de går knappt och vara ute för det är svin kallt. tur att jag då fick en adventspressent i förskott. en MÖSSA! skit fin. ni får bild på den imorgon.

Sen ser ni kanske också att jag gjort en helt ny design. vi får väl se vad som händer. är ju brunett nu så när jag fått (en sak) så ska jag fixa nya --- i header. så jag kanske ändrar lite. plus att i menyn ska där vara en profilbild. men nu står där bara min mail. så vet ni det. nu ska jag ta lite cola och därför bjuder jag på mina random bilder. puss

12åker suger.

what does julia i köket. - jo just nu sitter hon och ska lyssna på P3. vi blev intervjuade i skolan idag. eller en kompis blev sen var vi bakgrunden och snackade lite. och om ni inte vet vad P3 är så är det en radiokanal. det kom då en tjej till skolan som ville veta hur det ligger till just nu eftersom det finns så många artiklar om 12åker och allt som händer här. dock är det bara massa negativt.

kommit upp en del på sydsvenskan om vår skola. och om att 9A har haft 52 lärare på 3 år och 7 rektorer på 3 år. Det var bra dem tog tag i det. men det är nästan så för alla klasser. lika så vår. Vi har haft ca lika många lärare i 9B och säkert har 9D och 9C. När man väl tror man känner läraren ganska bra och den läraren vet var man ligger så ska man byta? en i vår klass la på MVG i svenska förra året och nu på G och har precis jobbat sig upp till VG. bara för vi bytade lärare? Jag menar jag börjar tänka på mina betyg nu. jag vill ju komma in på det gymnasium som jag vill. men skolan klyddar så vi kommer så sjukt mycket efter i skolplanen. Vissa tar tjänstledigt och bara skiter i eleverna och sätter in en vikare. Någon lärare har gått in i väggen flera gånger och tar sjukledigt, då kommer de in en vikarie som inte kan ett skit om de vi håller på med. Skolan lovade att vi inte skulle ha fler byten när vi började nian, men det höll dem inte länge. nej, jag blir sjukt stressad av detta och mycket orolig för betygen. Hade jag vetat det var så här skulle jag aldrig börjat på denna skolan, och just nu ångrar jag att jag inte började på en annan skola när allt redan började.

nog pratat om det nu. för mig rullar cashen in , hehe. 1400 kr på några dagar, de är bra de! ska se om jag hinner dra in till center syd imorgon eller kanske tar det på söndag. men tänkte fråga mamma om ett par nya skor till begravningen. får väl se. behöver lixom ett par svarta taights till då också. så fredag är man ledig från skolan. på något sätt skönt med inte kul för begravningen precis. ska försöka fixa så min kamera kommer hem. börjar få lite panik för den inte är här nu! men nu ska jag ta lite dricka sen kommer väl intervjun på P3. pusshej

en bästa vän

som jag gungar i min famn

just nu sitter jag och lyssnar musik, sån lite halft deppig låt. men ganska skön, fast carola sjunger den.. skulle inte varit hon. menmen. fedag idag right? ;) så härligt att veckan gått så snabbt ändå, eller vad tycker ni ? idag var skolan ganska chill faktiskt, vi hade klassråd. och vi skulle visa upp skoltröjor och allt det där. bestämma märken. DET BLEV KAOS!. men vi fick fram ett märke men såklart vill inte alla ha den. men vi rösta fram de, mer rättvist kan man inte göra de. och ja, sen hade vi elevensval men eftersom jag ska vara med i lucia saken så tränade vi till den. har bara en låt på huvudet hela tiden. haha, kan inte sluta sjunga på den! haha, och såååå ont jag har i magen! gris hungrig just nu. måste ha mat i mig. och senare ikväll får vi se vad som hittas på. finns massa påfrästande saker. hehe.

carola - himlen i min famn

godnatt

två söta bilder utan smink!

Dem waan we fi fall

efter att vi skulle äta kyckling med potatisgratäng. slutade det med mc donalds här hemma. men vi fick inte rätt saker i påsen men de var ganska lugnt. därefter duschade jag syster ( 4 år ) och sen la jag mig i badet, men musik i hörlurarna och tända ljus lite här och där. och får inte glömma inpacking i håret. just nu har jag precis tagit mig upp på rummet. och blev väldigt trött. och jag måste packa till imorgon. fan också!

standing solider - demarco




-tack gode gud det är fredag imorgon iallafall!

 

 

 

 

 

men skojar dem

 hur kan man förstöra orginalet med denna uppföljaren?

skägg SKÄGG

MIN RUBRIK ÄR BARA RANDOM!
-förlåt för mega dålig uppdatering, men har inte mycket att skriva om plus att jag har mycket att göra just nu. så de har blivit väldigt lite bloggen och väldigt mycket skolan. men kan försöka, men det är ganska tråkigt när jag inte har min kamera, eller vad tycker ni? känns som bloggen tappar allt när jag inte har den. plus att jag ska fixa ny design men denna gången ska jag be ett "proffs" göra den. det kostar ju, men whatever? så nu vet ni lite varför det är så lite inlägg här och allt de dära.

kan ju berätta lite, igår gjorde jag inget efter skolan. absolut inget och det suger. eller jo jag sov i 2 timmar sen duscha jag och sånt. sen käka jag lite glass. idag blev det skolan som är tråkigast på torsdagar. och jag skulle ju till frissan idag, men såklart blev hon sjuk så jag har ny tid på måndag så är blondii ett tag till. sen blir jag brunett. och där efter ska jag och mamma in till malmö och handla ny hårförlägning. har äntligen lyckats få ihop 1100 kr. så jag kan köpa en. sen ska jag ju sälja min jacka så får jag pengar för den. visst är jag riiiiiik, not. haha, har typ bara 120 kr kvar efter hårfölägningen. icke bra! men så är det. meenja, idag blir det att packa och städa rummet som jag alltid gör på torsdagar. för imorgon bär det av till mammi. och just nu sitter jag och tränar på min redovisning i engelskan imorgon. hoppas jag får till de när jag väl ska stå framför lärare oh allt. nu ska jag nog ner och ta ett glas juice.
 

dagens facelook

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

ååååhhhh.. daniel adams-ray har släppt nytt album! love

you must be blind

en äckligt lång dag i skolan för dem har ändrat vårt schema så vi slutar halv fyra varje dag nu. fatta inte varför, man har precis kommit in i det gammla? och sen ska vi bara ha detta fram tills jul sen ska vi få nytt igen. äsh nog pratat om de. efter skolan kom jag hem tog lite juice och räknat matte ända till pappa kom hem. blev 5 sidor typ. sen beställde vi hem mat. blev en calzone för mig och annat för dem. men den satt fint. nu ska jag städa mitt rum och sen kommer alex tror jag. här får ni en låt och dagens bilder på mig. oooh vill bara säga jag är mega trött. och jag har äntligen fått tid hos frissören på torsdag. så glad jag är.

blind - kesha

Nanny McPhee.. and the big bang

nu har jag kollat nanny mcphee 2. jag är inte som alla andra som nu har suttit eller sitter och kollar på mtv. jag orkar inte sånt. så det blev en film istället med chips och dippa och cola. sista söndagen jag ska äta det. nu ska jag faktiskt börja skärpa mig med allt onyttigt. de är icke bra. fast cola kan man få dricka bara för de är så gott. och måste sluta dricka oboy så ofta, de är som en drog för mig. när jag väl börjar kan jag inte sluta dricka det. nej, lovet var min onyttiga vecka, nu räcker det! iallafall så är filmen verkligen ett tips om ni sett ettan. jag personligen tyckte den var bra. dem är ganska roliga och kolla på. så seee tvåan om ni sett ettan! och nu är det bestämmt mamma ska beställa tid hos frissan så ska jag färga mitt hår brunt. så ingen blond julia längre. iallafall inte på ett tag. imorgon är det skola och jag vill verkligen inte dit. äckliga gris 12åker. tillbaka till alla lärare som suger. och nej, orkar inte bara! tycker vi kunde haft en vecka lov till. nej ush, nu ska jag tvätta av mitt smink och sånt. sen ska jag krypa ner i sängen och kolla tv. och försöka somna, brukar dessvärre inte funka på söndagar. men let's try it.

naive - the kooks


lägg märke till att jag fått en boende liten finläning på hakan ;$

ny och fin.. så ska de va

gjorde ett liknande inlägg innan men när jag väl skulle publicera det så stängdes internet ner i det rummet och jag orkade inte resa mig. för jag och meja övertog föräldrarnas rum. hehe. först kollade vi skönheten oh odjuret och sen har vi kollat på något med musse pigg. pappa har fotbolls och formelete kväll i soffan med hans poolare. så vi blir lite utknuffade där ifrån. men så kan de vara ibland. innan idag så stack dem oh hämta min data och vi har lämnat in min kamera och mobil. så jag har iallafall lånemobil nu. tills min älskade android mobil funkar igen.. sadface. men fick en fin sony ericsson. så de funkar. vi handlade och nya idrotts-skor. som jag kan ha på ídrotten och när jag tränar med mamma på söndagar och med petra på lördagmorgon. så de blir bra. nu ska jag ta och fixa mitt rum sen ska jag nog se en film faktiskt.

i just gonna take a minute

godmorgon sunshines. hehe! vaknade vid ett typ av att pappa ropa på mig. så dem har dragit till lund oh jag gick upp och duscha åt frukost och nu lyssnar jag hög musik. den som spelas hela tiden nu är "take a minute" älskar den. gammal men bra. när pappa kommer hem ska vi till center syd och lämna min mobil och sen köpa idrotts-skor plus att vi ska till elgiganten och lämna in min kamera eller vad vi ska göra med den. så plattar håret nu samtidigt som detta inlägg. haha går sådär! men sen ska jag hem och räkna matte, jippiie.. denna veckan. är det diagnos, precis när vi haft lov sätter dem diagnos efter, de är sjukt. sen har man en del i so-provet och engelskredovisning. ja, så det bli plugga i veckan om man säger så. jaha, senare ikväll är det något med fotboll oh göra så min pappas poolare ska hit och kolla de. så kommer man bara höra dem skrika. men jag tror jag ska träffa alex senare ikväll. sen blir de hem i bra tid och nana.. nu ska jag sätta på mig normala kläder oh ta av mjukisarna.

take a minute - k'naan

glömt mig, användt mig, fuck deg

dålig uppdaterina kan man ju säga men har anledning. tror jag haft lite oturs helg. kom till pappa i fredags. de var ju kul och så men vi hade tydligen lämnat in min data så jag har inte haft data sen nu lördag natt. men i fredags blev det bara att sitta uppe och sancka till 2-3. sen idag, vaknar man med att mobilen lägger av. och då började mitt humör gå ner. ingen kamera, ingen mobil och ingen data ? em... tråk. men sen följde jag med pappa och petra (meja) till entre och mobilia i malmö. fick handlat en inpacking iallafall. och dem fick handlat julklappar. tänkte gör bloggen lite mer med musik. så ska läggga in en låt i varje inlägg. den kan vara GAMMAL och NY! .. skit samma finns gammla låtar som är riktigt bra fortfarande? . känns som jag måste liva upp bloggen. efter som inga roliga oh härlige bilder kommer komma upp fråns min kamera är lagad så får jag försöka ersätta de med annat.

tänkte också säga att jag har bestämt mig ska färga mitt hår brunt nu. så ni vet! chockladbrunt typ.. lite mörkare. så hoppas på att de blir fint. annars får man väl lägga slingor i de eller något . hahaha. nej vi hoppas på det bästa! och idag har jag oh alex 5 månader ♥

gammal men den ända norska låten jag lyssnar på!
fuck deg - sichelle

dåliga dagar har vi alla

ursäkta för igår. var på ganska dåligt humör. så de blev ett tråkigt inlägg sist. men alla dagar kan inte vara på topp.. och absolut inte om någon i släkten har gått bort och absolut inte när man tvingas sitta hemma och räkna matte bara för att skolan fuckar till de? äsh ska inte klaga nu mer. vaknade sent idag och nu har jag värsta ångest.. det är ju bara idag och två dagar till sen ska man tillbaka till de man hatar mest av allt.  SKOLAN! .. jag satt till och med alarm att jag skulle gå upp vid 11-12. men somnar man så sent som jag gjorde, blir de väl lite svårt att gå upp i rätt tid. nu har jag iallafall duschat och ätit eller ska man säga druckit min frukost ( o'boy ). de är typ de ända jag dricker. om inte middagarna på kvällarna. så äter jag. 

- nu ska jag packa och städa. för ska till pappa lite senare. ska bli sjuukt kul att få träffa syster. saknat henne faktiskt! nu väntar jag bara på att mamma kommer hem med lite glass som jag bad henne, hehe. puss

firework - katy perry

ingen lust för detta mer

märkt att min blogg laggar jätte mycket på min data och vissa andras, gör det de på eran? skulle vara snällt om ni svara. för de börja lite när jag skaffa denna designen för någon månad sen. så får väl göra en helt ny design då. för nu laggar den otroligt mycket på min data med. och jag hatar mest av allt när saker ska lagga och bara ta över lång tid på sig. och min blogg har börjat bli tråkig, för vi åker aldrig in med min kamera så jag kan inte fota normala bilder på mig själv. dem blir bara suddiga. så.. de suuuuuuuuuger! orkar inte med blogga just nu. så vi hörs.

design

hej kära bloggare. jag fixat niklas blogg. så klicka er jätte gärna in HÄR för att se vilken fin design och allt jag gjort till han. han fick ju såklart välja själv hur han ville ha den, men jag blev fan sjukt avundsjuk på den. så kan de ju vara. men tycker ni ska kika in på hans blogg.


- vad har du för textstill på dina rubriker till inläggen :) -på rubriken har jag dem här ( century gothic, Helvetica, sans-serif; )och på texten i inläggen ha rjag dem här (tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;)

 

actionaction

nej jag har inte bajs i huvudet jag har en (chocklad ansiktskräm) gulligt va? ;)
och den luktar urgrmt gott! och användt den innan, de är ett tips om man vill ha len och fin hy. utan finnar!
sitter också och fösöker räkna ut matte tal som är sjuuukt kneppiga. jag får panik på denna skiten. även om de är ganska lätt vissa av dem så är de det tråkigaste man kan sitta och göra. så fullös på musiken samtidigt och inne på facebook då och då. annars dör jag liggande i matte boken. den får mig på kasst hunmör. nu ska jag hämta lite oboy och snart tvätta av mig "masken"

i need you too understand

godmorgon :)
just nu sitter jag oh äter min "goda" frukost. haha, såg de var äpplekaka i kylen så de blir väl nästa måltid hehe. samtidgit nu sitter jag och laddar ner sims3 för jag har inget liv :thumbup: och lyssnar hög musik. är man hemma själv så är man! ser att jag måste läsa min bloggmail. har 11 nya meddelande. har också hunnit med att duscha så känner mig riktigt fresh!!! snart ska man sätta i gång och räkna matte.. 11 sidor, jiiiippppie! juste, alex var här här igår till idag. kulkul. och idag har jag inga planer mer än att packa oh städa för imorgon bär det av till pappiii ♥

need you - travie mcCoy

nemo i tylösand

blev inget mer inlägg igår. för fick fullt upp innan de kom besök haha. det blev helt ändrade planer än vad jag tänkt mig. Louise kom hit och vi började med att bara sitta vid datan och göra massa skit, vi laddade ner en film. gjorde några videoinlägg men som inte kommer komma upp här haha. sen ganska sent, popa vi popcorn och åt godis och kollade mirrows 2 . faktiskt bra film. men ettan är bättre, den har mer handling. men denna var absolut inte dålig. sen satt vi vid datan igen och sen vid 2 kansk evar klockan, så var vi helt slut och startade andra avenyn och somna till de! haha, sen idag vakna vi, åt frukost och lite annat. och sen har vi bara legat i min säng heeeeeela dagen till kvart i sju på kvällen och kollat (kungarna i tylösand) - och den serien är gryyym, och rolig. och NEMO är så sjuukt snygg. nej gud, går inte att tänka på han. han är bara så sjukt het. tycker iallafall jag och louise. så nu ska jag fixa mitt rum lite, sen ladda ner massa bilder på han t min mobil, hehe! 

CANADA GOOSE - kom hem idag!

den är inte riktigt fin nu. den har legat ihop manglad i en litetlitet paket.. så den rättar tills sig.

update: linda om CANADA GOOSE - kom hem idag!: ser den inte fejk ut i verkligheten ?

-----------------------------------------------------------
fick denna kommentaren. och jag vet inte ? men jag bryr mig inte iheller :) jag tycker den ser super bra ut. och de är väl de som räknas? .. inga problem alls med den, den är tjock skön och passar bra!

 

min kära sötnos har kommit

äntligen har den kommit, ska hämta den när mamma kommer hem! gissa vad de kan vara? ;)

update: har hämtat de!

godmorgon alla finisar

shiet, de bara öser in kommentarer. har 3 sidor som jag måste svara på nu. men först hade jag tänkt duscha. som ni såg ändra jag header. får se om jag kanske ändrar tillbaka. är lite tveksam. men denna får de vara nu. sen ska jag också börja kolla alla bloggarna som ville vara med. och läsa igenom dem lite och sånt. men kul.. igår gick läsarna upp jätte mycket igen. alltid kul att se. nu ska jag faktiskt duscha och sen fixa till rummet lite. för sen ska jag sätta upp dem nya hyllorna. eftersom allt mitt smink och hårprodukter står på fönsterbrädan. tänkte också ta tag i och kolla lite gymnasium. och därefter ut och springa ikäll, kanske basta efter.. har man en hemma måste man ju utnyttja den!.. och sen hoppas på att någon kan vara lite social och träffas kanske. träffade ju alex igår. oh han var här hemma. och åkte nyss hem typ.


-tänkte också säga, att jag har 5 stycken adidas tröjor jag inte använder, oh typ varje av dem har blivit använd en till fem gånger bara. dem är storlek s/m. så om någon vill köpa för billigt pris så lägg en kommentar. och när jag får min (canada goose). ska jag nog sälja min bruna everest jacka i storlek S och jag har haft den ett år. men bara använd förra vintern. ser typ helt ny ut. ni kan ju lägga en kommentar om ni är intresserade. annars får jag se vad jag gör med de!  (nu ska jag faktiskt ta min frukost sen duscha) och ni får två bilder hihi!


bilden säger allt

vi kör i gång med en veckans blogg, mest för jag inte har något att göra. jag väljer ut en 1, 2 och 3. sätt igång och kommentera. ni får extra chans att vinna om ni gör ett inlägg i er blogg med en länkning om detta till min blogg. så fler kan vara med. SÄTT IGÅNG!

we R who we R

vad gör jag vaken klockan halv elva? jo jag har ooootrolig värk!!! och har haft det sen fredags. sjukt störigt. och nu kan jag inte somna om. jag har haft dålig uppdatering och säkert tråkiga inlägg. men i går gjorde jag egentligen inte ett skit. skulle egentligen träffa alex. men de blev inte av. sen fråga erica om jag ville ut oh gå buseller godis med disa och patricia. men det skippa jag, haha. så det blev chips och dippa ( cola ) och sitta och softa vid datan + kolla andra avenyn.

- sen har jag fixat lite på bloggen, bara små detaljer som ni inte ser. en sak ni ser är den "saken" längst upp. om (bröstcancer). jag funderar också på att göra en helt ny design, men vet int eom jag orkar riktigt. kan egentligen bara prova lite nya färger istället. vi får se. ska iallafall fixa mig snart. och massa sånt. för vid fyra kommer mamma hem och då ska vi handla lite saker till rummet. men vi hörs. här får ni k$has nya låt. azzzome!


k$ha - we R who we R