vem sa kärlek var lätt?



Alltså orkar inte med bloggen just nu! Kanske ni som har mig på facebook fattar varför. Detta suger.

dagens app, verkligen!

Har ni sett den nya iphone appen med blogg.se? Såfall fick ni reda på det nu. Här kan man blogga och godkänna kommentarer även massa annat inom din blogg. Ni som inte har en blogg men som följer bloggare kan ladda ner appen och följa dom via den.

Iallafall var det inte det detta inlägget skulle handla om. Ville få sagt att jag har mått riktigt kast i skolan. Började med att jag var trött och gick över till att jag var nära att svimma. Så jag åkte hem och sov från tre till halv sex. Sen käka jag en macka och drog med pappa och handla till utlfykten imrogon, som jag får se om jag ska med på! Beror helt på hur jag mår imorgon. Nu precis har jag duschat i världens varmaste dusch och hur länge som helst, märks att något är fel! Men ska nog ner och ta lite oboy och tycka synd om mig själv som redan är svin trött igen!

kusinvitamin



Hemma nu efter skolans nästan sämsta dag, måndag! Nu ska jag kalla hit Nathalie så vi kan umgås lite och kanske hinner vara lite med Pontus efter. De beror på när hon tänk och vill hem. Kör på dom tråkiga webbkamerabilderna eftersom jag inte orkade ta upp system kameran.

good life



Center Syd hela dagen med Louisan! Fick hem mycket nya fina saker. Kanske kommer upp i bloggen imorgon. När jag kom hem blev det Pontus och vi käkade mina otroligt goda kanelbullar och drack cola. Blev hem till diddeman för oss två sen och kolla film med lite gamalt lödde folk. Kul det med en söndag! Usch söndag, ångest för skolan! Iallafall sitter här ny duschad och ska ta och lägga mig. Imorgon efter skolan eller mer till kvällen blir det att träffa nathalie och sen vet jag inte mer.

Veckans plagg



G-Star jackan: 1799 ;-

Nu, kanelbullar!

tyler ward

Godmorgon eller vad man ska säga! Jag vakna ju egentligen elva men Pontus var här och orka inte riktigt göra ett blogginlägg då. Nu har jag duschat och sitter här för att tagga till en lördags kväll med Louise, som jag inte träffat på flera veckor. Jag ska snart försöka ta tag i att plocka undan lite på rummet och fixa mig själv. Gårdagen, om ni vill veta, spenderades själva i huset, jag, Meja och Pontus. Vi lagade tacos, kolla massa tv och idol balnd annat! Jag och Pontus kolla arn sen men jag somna ungefär direkt, käkade lite paprika med dippa och fick min sömn. Just nu funderar jag starkt att gå ner och baka något gott som jag och meja sen kan stoppa i oss. Men fan vad onyttigt!

and here we go again

Idioter på motorvägen



Idioter på moter vägen borde skjutas! Slutade ett idag och pappa hämta mig. På vägen hem så hamnade vi bakom en gubbe som var störd, alltså menar verkligen störd! Han tvärbromsa mitt i vägen tre gånger. Och sen blir det stopp på motorvägen för dom bygger om eller någonting så kommer pappas bil väldigt nära hans så sitter han och snurrar sitt finger mot huvudet och kollar på pappa, precis som de var pappa som var dum i huvudet. Sen när vi kommer förbi stoppet så kör pappa om hans slöa bil så räcker äcklet finger till oss. Det finns ju störda folk.. även andra viftade i bilarna mot han och sånt. Jaja, hemma nu och passar syrran och ska göra det ikväll igen med pontus. Barnvakter, fuck yeah!

facelook

Intressekoll

Vi kör intressekoll på några saker. Jag vill ha en ny jacka, en röd everest! Men eftersom mamma köpte en ny förra året tror jag att jag kan glömma hon betalar en. Så kanske tänkte sälja min VITA EVEREST jacka st 34/36 tror jag det är. Som bara var använd 1 månad förra året. Eftersom jag hade först en annan jacka. Sen har jag även fem adidas tröjor som är storlek S/M som jag inte vill ha. Jag vill bara se om någon är intresserad. Skicka såfall ett mail till [email protected]

allting börjar om

Vi säger typ sådär godmorgon!
Vet redan att hälften av er är i skolan och arbetar men det är inte jag. Bussen går kvart över tio och skolan börjar tio i elva. Älska torsdagar, tre lektioner och en av dom är media. Sen efter skolan vet jag inte vad som händer riktigt. Vet bara en sak och det är att JAG ska följa med pappa och handla inför fredag då jag, pontus och meja ska ha huset för oss själv. Fyyyy vad vi ska tjocka oss.

picture off me


Dagens julia.

Visste ni att..

Tänkte ni kunde få lära känna mig lite, haha ;)

♥ Jag har en halvsyster men har alltid varit ensambarn.
♥ Jag hatar folk som ljuger och är falska, de värsta jag vet!
♥ Jag har jätte svårt att lita på folk, men jag försöker!
♥ Mina föräldrar skildes när jag var ca 5-6 år och nu bor jag hos båda.
♥ Vissa kan få den bilden av att jag är väldigt lugn men när man lär känna mig så inser man att de inte var så.
♥ Jag är en person som bryr mig om allt och alla! Fråga själv mina närmaste.. ibland är jag för snäll.
♥ Jag är inte snål och kommer aldrig vara! Tro mig.
♥ Jag är en sån som tänker "pengar kommer, pengar går" även fast jag slösar dom har jag alltid pengar. Har inte fattat hur.. än.
♥ Jag är envis, riktigt! Och skrattar åt allt för jag har världens nog sämsta humor!

inte något kul precis

Usch vilka dagar! Måndag och tisdag förbi, snart även onsdag. Igår var jag hemma vid fem och när jag kom hem blev det läxa direkt. Sov någon timme och kollade idol. Sängen blev det ganska tidigt och sen somna jag. Därför det inte blev något inlägg här igår. Idag sluta vi två och jag var hemma vid tre. Har kollat idol och nu vet jag inte vad jag ska göra. Och har inget vidare kul att komma med till bloggen. Alltid när skolan drar igång är man inte lika sugen på att blogga och har inte lika mycket att dela med sig av.

en rund tur i mitt hus?













Någon anonym kille/tjej ville ha bilder på hur mitt hus ser ut!? Och eftersom jag hade tråkigt tog jag mig tid att springa omkring och fota lite. Här har ni vårt hus nu, efter en hel del renoveringar! Och de finns fler som ska bli av t.ex. köket, den ena toan. Allt annat som ni ser på bild är renoverat! Så här har nu mitt hus hos PAPPA. ciao

good vibe

En lång dag i skolan och ändå fick vi sluta två idag. Efter det så blev det iväg mot center syd och handla hem två tröjor. Nu sitter jag här framför datan och har hyffsat tråkigt. Ska dra igång med lite läxor och sen vid sex ska jag passa syrran, pontus kommer också hit! Även tänkt på att försöka fixa jobb till helger, lite mer pengar hade inte skadat!

en dag reser vi runt jorden.

 

när man var barn

Packa bild från media arbete.

Packaafa Packafaaac Pacfaceboo FACEBOOK! Tror hemsidan facebook börjar ta över min packning till pappi. För varje gång jag lagt ner något i väskan så drar jag mig hit till datorn igen. Icke bra! Bara en vanlig vara hemma dag och sega! Gårdagen spenderades med Pontus och vi kollade Andra Avenyn och käkade chips, dippa och godis!!! Vi var egentligen sjukt taggade på att träffa folk, men som sagt LÖDDE folk. De sket sig och glad för det nu! Ritkigt skönt att man går skolan i lund och spenderar sin vardag där istället med annat folk. Nu ska jag försöka få i det sista i väskorNA och sen vet jag inte om jag ska fixa mig eller inte (ilandsproblem?) Hörs sen.

ny profilbild på fb.

            
             

Bjuder på mina spotify listor!


som en smekning på vänstra innerlåret

som min första älskare

softar med livet

taggar fest

chill

Excuse me, I might drink a little bit more than I should tonight.

 

vi går inte på kate





Lång natt igår! Dagen startade efter skolan hemma hos ebba. Då kristina färgar håret på ebba till kvällen som väntade. Efter allt det var klart drog vi oss ner till ica och köpte oss mat. Hemma hos ebba igen så började vi fixa oss, käkade, taggade!! Vid sju/halv åtta kom alla andra och då drog de igång. Lite innan tio drog vi alla dit, var ju en bit att gå men så taggade alla var så gick de hyffsat snabbt! På insparken stanna jag till två sen drog jag hem. Pontus följde med mig och vi vaknade vid 3. Tumme upp på det! Ikväll får vi se om någon är social annars blir det väll bara att ligga och kolla en film. Nu blir det "fyllemat" på hösta nivå! PIZZA

I got a new attitude

flyger fritt

Vi kör på ett snabbt morgon inlägg medans jag sitter och käkar min frukost. Igår blev det först att gå till Jensen och inte göra ett skit? Sen stack jag med Kristina och Wallan till Nova. Skulle köpt något att ha på mig till ikväll men blev bara att vi åt (vissa åt ju mer än andra) haha! Hem till Wallan sen och låna lite kläder. Krsitna hjälpte även henne med matten och massa snack i mellan åt. Käkade as goda pannkakor och chillade. Vid åtta drog man hem och gjorde inte ett skit. Gick och la mig tio så kom upp tjugo över sex idag! Idag blir det inte mycket till blogga, för ikväll blir det party! Efter skolan blir det hem till ebba och fixa sig och allt möjligt, sen drar vi till insparken vid tio! Så ni får mer av mig på lördag!

all about tonight

Jag ska fixa en ny header! Hatar den jag har nu. Men imorgon kommer jag knappt ha tid. Vi har inspark på fredag, en fest för alla ettor! Halv tio till tre på natten, wiho? Så imorgon ska jag köpa biljett sen vidare till nova med kristina eftersom båda inte vet ett skit vad vi ska ha på oss! Sen hem och jag vet inte vad jag ska göra då! Fredag har även Polhem 50 år så de ska vara karneval på vår skola och massa annat skoj, vi i media ska fota och filma saker som händer under dagen. Så då följer min lilla bebis nikon med. Nu ska jag dra migg till sängen, tror snart jag dör så mycket jag fryser! Hörs imrn, ciao.

It's okay not to be okay.



Jessie J – Who You Are

I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.

Don't lose who you are in the blur of the stars
 Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
 Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!

Brushing my hair, do I look perfect?
I forgot what to do to fit the mold, yeah!
The more I try the less is working, yeah yeah yeah
'Cause everything aside me screams
No, no, no, no, no...

hoppas blixten träffar dig

Jag förstår inte meningen med att skaffa en fejk facebook! Att kopiera mina bilder och låtsas vara sig själv! Kan man verkligen vara så ful så man inte kan ha sina egna bilder på facebook. Eller är man bara riktigt störd och inte har ett liv! Och gränsen går när man märker att samma person eller så.. gör FEJK facebooks med mina kompisar! Lägger ut bilder på mig här från bloggen och skriver med andra killar, att jag älskar dom? Tar upp en uppmärksamhet som inte äns är din, det är mina bilder! min kropp! mitt utseende! Vad fan lägger du ut bilder på mig för? Jag blir riktigt lack, verkligen! Får man inte äns vara sig själv utan att andra ska leka en! Och ska man behöva sätta namnet på sig själv över hela huvudet så ingen kan sno ens utseende! Seriöst var är dagens samhälle påväg! Absolut inte kul att se sånt här. Ska jag sluta blogga eller? För jag vill fan inte någon snor mina bilder och absolut inte bilder på mina kompisar och familj!!! Jag lägger snart en anmälan! NEJ för just det, det kan jag inte! För det har jag redan gjort och facebook tar inte bort det??? Hoppas dom som håller på med detta fattar det inte är okej, inte okej någonstans!

moves like jagger



...

älska mig när jag minst förtjänar det, det är då jag behöver det som mest.

k.ä.r.l.e.k



Datorer, matkort/elevkort som samt går till gratis gym i bollhuset ska vi få denna vecka! Idag började jag vid åtta och slutade fyra, hemma vid halv sex! Kul va? nej.. Nu ska jag ta min middag som består av mackor eftersom mamma drog iväg på föräldrarsamtal! Kvällen har inga speciella planer. Så stay tuned.

mister cool

Nej, jag ska komma igång som vanligt med bloggen! Älskar ju att blogga? Men det ska bli en ny header, kanske en design? Kommer få data nu i skolan så kanske kommer inlägg på skoltid också. Och förhoppningsvis oftare! Fota mer, det är ett måste! Jag har ju tid, bara jag som är så himla lat. Men jag ska dra mig till sängs igen där jag kom ifrån. Somnade med Pontus vaknade utan han. Nu vill jag bara ner och mysa i sängen ensam och inte tänka på att behöva gå upp sex imorgon för att ha NATURVETENSKAP klockan åtta. Usch!

på drift

Precis kommit hem till Julia och känner att halsen fuckar.. Skulle gissat på att det är hon som smittat mig eftersom hon är så rälig och säger inte till när hon är sjuk. Vi hade 8 månader i fredags, sjukt underbart tycker jag. Vi gjorde väll inget speciellt mer än det vanliga(..julia..). Nu blir det till att krypa ner i sängen med henne i detta skit vädret, titta på AA som Julia fått mig tycka om och tatta en macka från henne.

 

call my name



Jag trodde jag kunde rita på lektionen! Nej men så gär ser det ut en 100 min historia lektion. Jag bara kladda lite så blev det såhär. Säger inte jag är bra på att rita iallafall! Ingen rolig dag i skolan, inte alls. Men som alla andra dagar tar man igenom sig den. Imorgon har vi också en sån tråkig dag med idrott! Nu ska jag snart dra mig ner och springa lite, 2 gånger i veckan! Och det börjar idag, även det här med att inte äta massa skit. Är ni också såna som går till kylskåpet när ni har tråkigt och inte vet vad ni ska göra? De är jag!!

breakeven



Tar och bjuder på en bild sen i sommras. Vad tycker ni sommar vs vinter? För hösten suger, enligt mig. Bara massa regn och oväder! Visst ett mysigt väder en hemma dag. Men inte om man ska till skolan och de öser ner regn? Bokat resa till egypten mer om den får ni veta sen. Min helg har spenderats med Pontus och min sjukdom. FÖRKYLNING! Fick även feber så han har fått vara min bitch denna helgen, men de är ju bara att gilla!

far, far away

mina nya kärlek

photography









oj, vilken inspark



Heeeej! Har haft sjukt kul idag, ville bara få sagt det! Började nio, satt mest och chillade ända fram till tolv! Sen blev det stadsparken med alla ettor. Kan ni gissa med denna bilden vad vi var? Om inte, så ska de komma ut fler bilder från systemkameran.. men jag får inte rätt på en fin effekt till dom. Så ni får vänta ett tag. Sjuka lekar, mycket skratt och skrik. Nu har man feber, ont i halsen och är sjukt hes! Skitsamma, ikväll kommer Pontus för vi har 8 månader.

Grattis sötnos



Jag har inget liv för er att följa under tiden jag går i skolan! Därför de knappt bli några inlägg på bloggen, synd tycker jag. Men Pontus sov här tisdag-onsdag-torsdag och nu sitter jag här själv! Vi börjar planera en resa just nu, sjukt härligt! Dagarna i skolan ser alltid likadana ut nästan så dom är det inte så lönt att ta upp här. Imorgon ska vi ha INSPARK i stadsparken vid tolv ungefär. Vad tror ni vår klass ska bara? Hehe, får ni se imorgon. Dock inget svårt, dom flesta brukar klä ut sig till de! Jag har precis fixat ihop lite kläder, provar det imorgon när jag är fixad och sånt. Ska nog inte vara med på tävlingarna imorgon för här sitter man med lite feber och kan knappt snacka snart, KUL! Imorgon eller ska vi säga om 2 timmar har jag och Pontus åtta månader. Känns lite kontsigt, åtta hela månader liksom? Jaja, ni fick ett lite allt möjligt inlägg här och vill även lägga ut VINNARE för klockan. Klicka in HÄR och se om du vann.

tonight

Ojsan hoppsan! Glömt bort tävlingen om klockan lite. Men ikväll drar jag ut en vinnare.

when I held ya



Somnade med Pontus och vaknade upp med han. Började tio och slutade två, toppen dag! Lunchen blev inne i stan och efter skolan kollade jag och amina pexet på polhem. Något båda vi två funderar på att vara med. Men man måste skicka värsta ansökan och allt. Sen blev det bussen till center syd, fick hem ett par jeans. Var även och hämta ut ett paket! Nu sitter jag här hemma och Pontus kommer ikväll igen.

good feeling



En skol dag från kvart i tio till fyra. Veckans sämsta dag, verkligen! Sen blev det hem och springa slingan med mamma. Och jag sprang två varv? två varv.. med min kondition!! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och bli som ny. Sen kommer Pontus sover här till imorgon när vi båda börjar tjugo i tio men måste ta bussen härifrån klockan åtta, bull! Jaja, mycket mys har kvällen att bjuda på.

GLÖM INTE TÄVLINGEN OM ATT VINNA EN KLOCKA HÄÄÄÄÄÄR! kom igen nu?

vem vet, inte du..

Jag har inte mycket att säga om dagen! Skola från åtta till tre, ingen höjdare! Efter skolan blev det in till malmö och fixa dadada duuum extensions! Blev fett bra, tycker jag. Sen käka jag och mamma på en restaurang, snackade om allt möjligt och myste. Åkte hem och var hemma ganska sent. Så ingen pontus idag.. sadface! Saknar honom.. träffa ju inte äns han igår? Men idol blev det och lite annat på tv. Fredag är det inspark för vår skola och vår klass har nog valt temat "kaniner", japp killarna också! Så vi taggar till de. Kommer inte bli mycket mer bloggande för jag ska lägga mig i sängen och kolla andra avenyn, även smsa med Pontus. Imorgon är jag hemma sent, slutar fyra sen springa slingan med mamma.. därefter träffa Pontus. Kanske han och jag drar ett blogg inlägg imorgon. Vem vet !?

mys faktor



Jag har haft i stort sätt en ganska stor mys dag! Pojkvännen var ju här imorse och vi myste framför film. Jag somna tyvärr men ändå. Sen satt jag vid datan lite efter det stack jag och la mig ner i badet med ljus, musik, inpackning och ansiktmask. En stund efter kommer mamma hem med pizza, den satt bra! Blev idol framåt kvällen sen bara datan. Nu ska jag mysa i sängen fram för några andra avenyn avsnitt och smsa med my boyfriend. Vet ni någon bra serie man kan ladda ner alla avsnitt på så får ni gärna lägga en kommentar vad den heter. För jag har snart sätt alla avsnitt i aa 20 gånger.

u.n.d.e.r.b.a.r


Jaa! Men vad bra nu kan man följa idol av en andledning. Andre Zuniga Asplund är sjukt grym, alla säger ögongodis. Jag ville bara dela med mig av denna låten som jag minst spelat 5 gånger! love ♥


den ena dan e den andra lik

Jag vet inte vad jag ska skriva, men en sak vet jag och det är att denna dagen kommer vara så tråkig. Fest igår här hemma, väldigt livat! Somnade två med Pontus. Idag har vi inte gjort ett skit eller jo bara varit hemma och gjort de vi alltid brukar.. ligga i sängen och kolla film! Skulle egentligen in till Malmö som jag sa, men det sket sig? och inte vet jag varför egentligen. Jag vill fortfarande in där men vet inte när just den affären stänger och såfall bussen själv. kul? nej!

jag tog mig tid



Tar och svarar lite medans jag väntar på folket.

1. Åh vad kul att höra. Men jag är 16 år (står i sidan av bloggen) Och jag är 1.67 lång. Tack för du läser bloggen.
2. Jag går på Polhem och linjen heter estetisk-media. Och vad bra du tycker det, tack!
3. Om du blandar dom här tre ( tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif ) så får du den jag hade innan.
4. Nej tyvärr har jag ju inte de.. Kul du kollat igenom bloggen iallfall.
5. Oj, jag som är riktigt dålig framför webben! Men jag kanske kan ta mig tid till de om det är de ni vill?

get back

det kommer aldrig nånsin vara perfekt, men det är där jag kommer ifrån.


Tycker synd om er som har min facebook och får genomlida samma bilder. För jag vet att någon som har mig på facebook även läser bloggen. Nu blir det FEST @ my place. Så tänker ni " wihooo fest hos julia" men innan ni börjar smsa omkring kan jag ju säga nej de är inte riktigt jag som ska ha fest. Det är min mamma som ska hit en jädra massa folk. Så tyvärr, men ni har väl säkert något kul för er vid denna tiden en lördag? Där med lite "finare" kläder on my body ikväll.

world cry

Somnade 22.00 igår ungefär med Pontus. Antar vi båda var väldigt trötta. På morgonen gick vi ut i köket för att göra frukost och då var klockan bara nio på morgonen. Då måste vi vaknat åtta för vi hade snackat ett bra tag innan, så tidigt. Nu sitter jag här färdig fixad för gäster ikväll. Ska väl bli kulkul, får se om Pontus kommer lite senare. Nu ska jag bara få på mig ett par kläder och allt de där.

en förändring, en stor också!





åtta till ett idag, med två lektioner. Den första var 4 timmar media och helt jävla perfetk. Gjorde film och bara chillade hela lektionen satt även vid våran mac datorer och redigera filmerna lite. Sen efter skolan blev det direkt in till frissan och hon gjorde det så jävla underbat. Jag är riktigt nöjd, shit vad glad jag är! Made my day. Vad tycker ni? Vet jag inte har någon extensions i just nu men ska in och fixa de i helgen. Och jag vet de är oplattat och sådär! Jag har faktiskt ganska kort hår haha.. men jaja. JULIA ÄR SÅ NÖJD! kiss & love

coming home to you

Chips, dippa, gurka och coca cola finns på soffbordet. Favorit filmen på tv och jag bara älskar livet. Imorgon börjar jag vid åtta med att ha 4 timmars media lektion inte så farligt. Sen slutar jag ett och vid två ska jag vara vid frissan. Sista dagen som ljushårig nudå! Take farwell. Hoppas ni haft en awsome dag, de har jag!

Lookie Lookie



I'd rather be with you

Riktigt stolt över mig själv! Gjort alla läxor vi haft hitills. Inte så många men ändå, jag har fan gjort dom! Låg och gjorde klart matten igår när Pontus drog. Naturkunskapen är klar och jag behöver inte göra ett skit idag! Ska packa och städa. Sen blir det snacka med nathalie, min älskade syster! Har lite att snacka om och sånt. Inget mer händer idag. Började elva och slutade tjugo i tre. Toppen dag? Ja!