skoltröjorna är äntligen klara!

ingen bra dag idag! säger bara ett ord VÄRK! ni fattar nog om ni tänker efter. det blev ju skolan först såklart. för idag så hämta jag och tanja skoltröjorna. och vi värde en fet låda ända från centrum till skolan. och ni som inte vet hur långt det är så kan jag säga att de är lååååååååååångt. men vi kom fram. och jag fick bara mer och mer ont i magen men försökte inte tänka på det. så vi delade ut alla tröjor. och vissa beställde byxor (jag med) men efter som tanja heter (karagic) i efternamn och jag (korecic) så hade dem trott vi hette samma så hennes efternamn var på mina byxor också. så vi får skicka tillbaka dem så dem gör om de. vill helst ha mitt eget på mina byxor. men sen efter så kunde jag verkligen inte vara kvar i skolan. hade så fruktansvärt ont. så mamma fick hämta mig. nu har jag varit hemma sen ett. först la jag mig och sov i någon timme och nu har jag bara suttit och nördat med sims. haha! kulkul.

mamma kommer hem sex och då ska vi laga tacos. mums. min låsas pappa är inte hemma så då kan vi äta de (han gillar asso inte de då ). ni kanske får bild på koftan och mig sen. tjooohej

Postat av: Cissi

Nu är vinnaren av gårdagens blogg utsedd! :) In och kika om det blev du! :)

2010-11-30 @ 17:31:29
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: elin nilsson -eeelinnnnnn.blogg.se♥

sv;okejj :)

snygg er skolträja är!:D

2010-11-30 @ 17:31:57
URL: http://eeelinnnnnn.blogg.se/
Postat av: Josefine Andersson

heheheh, förlåt (a) :D

2010-11-30 @ 17:39:23
URL: http://typjosefiine.blogg.se/
Postat av: elin nilsson -eeelinnnnnn.blogg.se♥

sv;aa ;D

kan typ inte kommentera på det andra inläggeet så svarar på det här istället!;D

2010-11-30 @ 17:54:52
URL: http://eeelinnnnnn.blogg.se/
Postat av: bex.

kune inte kommentera senaste inlägget men du hade snygg mössa där var är den köpt och vad kosta den :o? finnsden kvar tror du :)?

2010-11-30 @ 18:11:29
URL: http://bexollila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin