FILMER SOM ÄR BRA!

Filmen handlar om ett gäng ungdomar som kommer över massa tv-spel, bland annat spelet Stay Alive, ett spel som ingen har hört talas om. När dom börjar spela spelet så händer underliga saker runt omkring dem. När helt plötsligt deras vän blir mördad på precis samma sätt som hans rollfigur dog i spelet inser de att det inte är ett vanligt spel. De måste nu försöka hålla sina rollfigurer levande tills de har hittat den skrämmande bakgrunden till spelet, och fått stopp på det.

Filmen är baserad på den hemska men sanna historien om Elizabeth Bathory.

 

 

Den handlar om den unga tjejen Megan som åker till familjens sommarhus med några vänner för att fira sommarsolståndet. Det har bara gått några månader sedan Megans tvillingsyster begick självmord och när skräckvisioner nu börjar störa friden börjar Megan ana att systerns död ikanske inte var självförvållad..

 

En hejarklacksledare blir besatt av en demon och börjar livnära sig på pojkarna i staden. Hennes bästa vän Jane måste döda henne för att sedan leta rätt på rockbandet tillika satansdyrkarna som ligger bakom förvandlingen.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin