det tar tid & jag tror jag vet



Inte många bilder här nej. Någon fråga hur gammal jag var och jag är 16. Så nu vet du det. Jag har pluggat.. gjort matte, historia och naturvetenskap. Även träffat pojkvänen. Imorgon börjar jag elva så sovmorgon för min del. Ska dock börja dra mig mot sängen. Jag skulle jätte gärna vilja ha svar vad ni tyckte om mitt collage, ska jag göra fler, snälla raise your voice!? Vad tycker ni läsare om att se i min blogg? Skolan gör så jag får bloggtorka. Men ska försöka ta lite fler bilder. Bara jag som börjar bli dålig på det. Ciao

Tävlingen om att vinna en super fin klocka hittar ni HÄR!

nostalgitripp ♥

hide and seek

Började 9.40? Slutade 14.00? Japp! As härlig dag började med svenska, en timmes rast, gick till subway med lite folk, engelska och samhällek. (även fått våran skåp, slipper bära på alla böcker) Sen slutade man och tog bussen hem. Fast har ju suttit och pluggat nu typ 10 sidor historia, inte lika kul nä. Börjar tio i elva imorgon, kan ju inte mer än att älska läget. Fredag blir jag brunette direkt efter skolan, wiiihoo. De fula blonda försvinner äntligen. Inget illa mot blonda, men jag passar inte i detta ljusa! Flyttar i helgen också, hem till mamma. Två veckor eller bara över helgen. Nu ska jag bara plugga klart, ska se om jag kan slänga in någon bild. Tycker här är lite livlöst.
Glöm inte tävlingen om att vinna en klocka bara!

hade lite tråkigt



Slängde ihop en höst outfit. Vad tycks?
skor-scorette ♥ väska-accent ♥ halsduk-gina tricot ♥ svarta jeans-h&m ♥ röd skjorta-h&m ♥ klocka-merattityd ♥ öronhänge-jfr.se ♥ nagellack-h&m ♥

Nu drar vi igång tävlingen!



SÅ HÄR TÄVLAR DU:
1. Gå in på merattityd.se och välj ut din favorit klocka.
2. Skriv i en kommentar vilken klocka du skulle vilja ha och hur du skulle matche en outfit med den.

Förbättra din chans att vinna:
- Gilla merattityd.se på facebook. HÄR!
- Skriv om tävlingen i din blogg och länka till merattityd.se och detta inlägg/min blogg
- Har du ingen blogg och vill vara med och tävla? Gilla merattityd.se på facebook och länka dom på facebook SAMT länka min tävling/blogg.

Den mest kreaktiva bloggaren eller personen vinner en klocka.
Tävlingen pågår till nästa söndag. Vad gör vi? NU KÖR VI!

mitt hjärta blöder

Idag har inte varit en bra dag! Verkligen inte, det ända bra var att jag fick träffa Pontus. Som han ser ut, skrapsår lite överallt och blåmärken hit oh dit. Vi låg och myste till CSI.. båda gillar programet starkt! Jag kommer tyvärr inte bli brunett nu direkt för jag fick tydligen inte färga det hemma av frisören. Så nu får jag hoppas på hon gör det gratis till mig eftersom jag inte alls är nöjd med detta ljusa hon gjorde sist (och det skulle ju inte än bli ljust, det skulle bli mörkare?) Hmm.. bloggtorka? Japp! Men ska ta och lägga ut tävlingen ikväll som jag lovat sen blir det sängen för jag börjar kvart över åtta imorgon. Slutar fyra, döda mig? Jag är redan skoltrött buuhu.

det vackraste jag vet



Med andra ord, Pontus är påväg hit! ♥

från och med du

Jag vet jag sa att jag skulle lägga ut tävlingen igår! Men så blev det inte. Pontus kom och hämta upp mig här, vi körde i ösregnet till maxi, handla godis, åkte hem till han. Kom på vi inte hade någon film så vi åkte med hans mamma och hyrde "hur många lingon finns de i världen". Efter den skulle jag hem och jag blev körd av älskling. Sen körde han hem. Men efter 40 minuter får jag reda på att han kört och ramlat och skadat sig. Så akuten hela natten för honom, tacka gud att han hade hjälm. Utan den kanske han inte varit här idag. Själv somna man inte fråns halv fem och gick upp sex. En lång skoldag idag, att jag orka? Nu kommer jag troligen däcka en timme i sängen och sen hör jag av mig igen. Kiss & Love

massa meningslösa svar



Jag vet inte varför jag körde på en rosa redigering men snygg blev den.. kanske? inte? Idag var jag en runda på center syd med Louise och jag fick hem lite av varje. Speciellt en rosa skjorta. Skulle ha hem gina jeansen men fanns inte i min storlek så får åka in till Malmö och handla hem dom en dag. Nu sitter jag här, trött som fan! Pontus kommer hit ikväll. Eller nej gör han inte, jag ska till han. Ååhhh palla gå! Jaja, ikväll kommer en tävling ut. Vad tror ni man kan vinna? Rätt svar = länkning

much simpler than this

kärlek vid första ögonkastet



Fått hem min klockan från merattityd.se!! Fick faktiskt den i Torsdags men inte haft tid med bloggen så mycket! Får säga att jag älskar klockan och funderar på en svart också? kanske en lila bara för sticka ut lite? gul? jaja what ever, så älskar jag klockan och om ni trycker er in via bilden eller HÄR så kan ni klicka hem en likadan för bara 399 ;- .
Men nu till de roliga, ska jag kanske dra igång en tävling om att vinna en valfri klockan från sidan?

New York, svämma över?

Bara jag som tycker detta låter läskigt? klicka in på bilden

blonda tjejer uppmärksamhet nu

Som jag sagt i bloggen tänker jag ta steget att bli brunett. Även om jag kanske kommer ångra mig så jag dör sen. Ska jag bli brunett då måste jag fixa ny hårförl; och jag har  för mycket mindre än en månad sen handlat en ny. Men problemet är att den är blond och jag tycker det är väldigt onödigt att slänga den bara. Så jag undrar om någon är intresserad av att köpa den.

Från början kosta den 1050 kr men kommer absolut inte sälja den för det. Så snål är jag ju inte, vi kommer överäns om ett bra pris! Men min hårförlägning består av 4 träns. 3 stycken med tre klämmor och 1 med två klämmor. (en träns går runt halva mitt huvud) så dom är ganska stora. Man kan även tvätta, platta, locka och färga den! Just nu när jag sitter och skriver tänkte jag om jag kanske ska ta ett foto och lägga ut? eller ni som är intresserade får ett foto? eller något liknande? Förpackningen jag fick hårförlägningen i får även du som köper den. Kan bara bra att ha! Så skriv HELST i mailen [email protected] om ni är intresserande. Och bestämde mig för att ni får en bild där om du vill ha den.

re-pe-pe-peat



Brukar inte gilla såna här låtar. Men denna satt sig i huvudet och lyssnar på den helat tiden. Nu vet jag vad jag ska lyssna när man tar bussen in till skolan. Vad tycker ni då?

love you lika a love song

En bild? varför inte? Idag börjar jag kvart i tio och sitter nu och chillar för ska ta bussen in till Lund vid rjugo i nio. Kommer vara där lite innan men de är bra för då kan jag köpa frukost! Blir något på espresso house kan jag tänka mig. Sen har jag tre lektioner i skolan därefter tar jag bussen mot center syd med Pontus.  Nu ska jag se så allt är i väskan och sen typ dra? Vi hörs när jag är hemma!

me love

Var är jackan köpt? Jo BikBok! Sen hade jag helt fel om schemat och de hade alla i vår klass! Vi har riktigt härligt schema, nu är jag nöjd! Vi hade inte fått persoliga scheman och det betyder att vi inte ska ha alla lektioner på det. Så imorgon börjar jag kvart i tio och slutar vid två, fet tumme upp för de. Har även börjat lära känna folk i klassen och börjat komma mer in i skolan. Så rekomenderar skolan och linjen media verkligen! Nu ska jag städa till rummet lite för antar att Pontus kommer ikväll. Ska försöka slänga in någon bild!

min nya älskling

skolan och sånt där

Söndag: Världens bästa dag? Japp! Blev in till Entre och handlade en ny jacka med Pontus och han kolla lite på kläder, men kunde inte bestämma sig vad han ville ha. Ovanligt? Nej? hehe. Sen när vi gått där till sex tog vi bussen in till Malmöfestivalen. Vi gick runt lite, åt på donken. Sen tagga vi till att se Daniel Adams-ray och avsultade kvällen med Veronica Maggio! Vilket ös och världen bästa avslut på sommarlovet. Sen åkte vi hem till var och en men snacka telefon halva natten.
Lördag: Så gick man upp vid sex, nervös och sånt inför nya skolan. Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det än. Känner ju ingen så bra i klassen men börjat prata med några. Sen har vi nog världens äckligaste schema, vill inte äns snacka om de! Men de är bara att bita ihop fram tills nästa lov då jag fan ska sova hos Pontus varje dag. För nu blir det så lite tid för oss tycker jag, bara 3-4 timmar på kvällen. De funkar inte!! Men nu ska jag sova, upp sex imorgon igen! KUL. ha det fett

going through changes



Satt och tänkte och kom på jag börjar gymnasiet imorgon. Jag är riktigt nervös ni faktiskt, ni borde känna de själva när jag säger att jag ska börja på en helt ny skola och känner ingen som ska gå samma linje. Men alla känner väl så? eller? Jag kan ju inte vara ensam om det. Just nu vill jag bara förlänga sommarlovet och få lite mer tid till att tagga skolan. Tyvärr går inte de, dock ska de bli så skönt med nya folk och komma undan från allt de gamla. En ny start på livet är vad de é.

fan då

Jackan var slut i Lund, sadface! Bud på att åka in till Malmö vid två och köpa den där!

Those words, they never go away

What are words if you really don't mean them

Jag har haft väldigt dålig uppdatering på sista tiden, ledsen för det. Igår var jag först hemma hos mamma, packde och sånt! Sen lämna hon mig hos pappa och här är jag nu! Men jag var inte hemma så länge för vid tre åkte jag till farmor och passade Bella och Meja, Felica var även där. När farmor kom hem efter att lämnat mina föräldrar på bröllop så stack jag hem. Älskar känslan av att vara hemma själv, kan lyssna på hur hög musik som helst och gå fritt runt i huset. Men efter ett tag kom Louise, vi fixa oss och sånt. Sen kom Marcus och Niklas därefter stack vi mot bussen. Säger bara Malmöfestivalen!! Vad gjorde vi där? Jo vi dansa vid stora scenen, vilket ös. Vi åkte karuseller, käkade, snackade, träfffa folk o.s.v. Sen tog vi bussen hem och den var helt full och såklart blev de slagge på bussen så den dröjde lite längre. Men nu är jag hemma och ska snart fixa mig för att dra till Lund och köpa nya jacka med mamma. Sen blir de Malmöfestivalen ikväll, taggar Daniel Adams-Ray och Veronica Maggio! Hemma lite över elva kanske men ska försöka göra inlägg mellan Lund och Malmö.

raise your voice

Seriöst känner att ni får genomlida samma saker om och om igen. Raise you voice och kom med roliga tips så jag kan liva upp bloggen. Eftersom jag själv har tömt mina ideér hade de varit kul om de trillar in en massa gulliga kommentarer till imorgon. Så snälla, alla förslag är bra!

i'd cross the desert

favorit bild i repris


Ingen tid för bloggandet idag. Men nu skriver jag right? Idag vakna jag upp hos Pontus lika mysigt som vanligt faktiskt. Stack med mamma till badhuset och simma lite men mest basta. En mys dag med mamma skadar aldrig. Ni undrar säkert "varför är hon inte på malmöfestvalen". För jag är svin trött idag, inget kul väder för den delen heller och där händer inget speciellt, så ser inte någon andledning att dra in där. Sitter här och kollar runt lite på bloggar, kläder osv.. hittade en skit snygg jacka! I'm in love lalalaa, men orkar inte lägga pengar på de även fast jag behöver en. Men vad behöver man inte just nu jeans? skor? jacka? iphone? allt. Tvättade dock mina vita converse, men så vita blev dom inte! Mmhm.. känner att man har lite bloggtorka och inte vet vad man ska ta upp. Kanske kan ta och påmina mig själv om att på Måndag börjar jag första ring. G.y.m.n.a.s.i.e.t väntar på mig! På den platina blonda tjejen som SKA färga sitt hår brunt så snabbt som möjligt. Rundar av detta inlägget med ett hejdå.

merattityd

Har precis klickat hem den vita klockan från merattityd. En av mina favorit sidor och har redan en klocka där ifrån som är super. På sidan finns även solglasögon, billiga och snygga iphone-skal, plånbäcker och snygga handväskor. Hade jag varit du hade jag klickat mig in via bilden till sidan, klockorna är fantastiska och inte dyrast.

alla har väl fallit nångång



Äntligen ska jag få gå ut från mitt rum och äta god frukost. Städaren var här i ca 2 timmar och har inte kunnat lämna rummet. Pontus var här ikväll och gör faktiskt mackor nu och värmer oboy till oss, ovaligt? nej! Sen får han lämna för jag känner att en dusch hade inte vait fel med inpackning och sånt mys!

whatcha got

 
 
Ny tröja - bikbok

sann romans

Jag drar mig in mot Lödde nu och sen vidare mot Nova Lund med Louise. Ska få hem lite nya saker till skolan. Måste få hem lite kläder till min kära gerderob innan den går i depression.

sunshine

flunitrazepam



Bilderna får alltid så dålig skärpa här på bloggen, synd faktiskt! Men idag har jag inte gjort något mer än att fångat denna bilden och några andra. Mamma är borta ikväll och hela natten så det blir donken idag. Senare kommer Pontus och vi får ta oss ner mot "time" för att köpa hem gottis och mysa framför en film. Något bra förslag? Kanske skräck? Nu ska jag städa till rummet lite och tända några ljus för här är så kallt!

beautiful



De är inte alla som får hem ett STORT brev från sin 5 åriga syster. På brevets baksida där man öppnar står det "MEJA.KORECIC.ETTSS" Ettss, ska egentligen vara Tess hennes mellan namn. Men sen öppnar det och så ligger där 4 teckningar hon har ritat. På en av dom stog det "jag saknar dig" Så har hon ritat en tjej på den, kanske är de jag? Riktigt gulligt iallfall. Fick värsta leende och börja även skratta. Älskar henne haha ♥
För er som inte visste, har skilda föräldrar

Pot of gold

reasons



When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

hula hoop

Lördag var vi hos emelie i barsebäck, jätte lyckat tycker jag! Sen blev det hem och bara sova. Söndag inte lika kul och idag har man bara softat. Nu är det exakt en vecka kvar till skolan och jag vill inte!!! Men de blir att ha riktigt kul nu dom sista dagarna plus att malmö festivalen drar igång på fredag och framåt en vecka. Gissa vem som ska in där!? Nu tänkte jag bjuda på min favorit låt. Lägg märke till att i min meny kan ni komma in på min favorit spel lista.

danza kuduro



Föräldrarna ska bort! Feeest? NEJ. Dom är inte borta så länge för mamma blev sjuk. Men jag ska ändå inte vara hemma, ska faktiskt dra  till barsebäck på en liten fest med alla personer innan vi börjar på olika skolor. Ska blir väldigt kul faktiskt, sen blir det hem här igen och sova. Chillidill

Moulin Rouge



En av mina favorit filmer är Moulin Rouge en musikal/romantik film. Har haft den som favorit sen jag var 7-8. Så var vi på bröllop förra helgen då sjöng Nina den här låten i kyrkan och sen dess har jag lyssnat på denna som en galning. Kanske inte allas musik smak, men jag smälter ihop när jag hör denna. Så vacker!

cosmic love

army of love

Nämen lite regn? Varför inte? Bloggen klar och känner mig ganska nöjd, bara en annan header sen när jag fångat perfekta bilden. I detta regnet finns inte mycket att göra så jag åkte upp till time och köpte hem chips med dippa. Ska kolla en film och mysa i täcket. Somnar nog snabbt idag så detta kan vara sista inlägget.

manners

Make me your radio..

Nu sitter jag här med inpackning och ansiktmask i huvudet. Ska snart in i duschen och där efter fixa mig lite smått. Ikväll blir det Pontus om de inte händer något annat. Klicka in på spotify bilden här under så får ni en låt.

7 månader

 

vill ha.. iphone 4



Sitter just nu hemma hos mamma efter varit på um, willys och lite annat. Ska ta och börja städa rummet nu, har inte varit här på flera veckor så ni kan säkert tänka hur här ser ut. Packas upp ska allt också göra. Sen blir de nog bara datan hela kvällen. Fett trött och har egentligen bara lust till att lägga sig i sängen och nana.

nice guys

13 nya mail om spotify. Jag har 20 kvar så kan nog dela ut några till.
Igår blev det Pontus och chilla sten hårt. Kollade bara film och käkade massa gottis. Nu sitter man hemma hyffsat trött och sugen på frukost. Men måste börja packa ner alla mina saker för vid halv tre kommer mamma och vi drar in till um för att skaffa nya "piller". Så vi hörs sen!

spotify free, lyssna så mycket du vill?

Nu har jag tagit mig tid till att fixa en ny spotify. Har använt mammas premiun i snart ett halv år. Och när hon ska ha den så sitter man där utan musik. Plus att Pontus också har använt den ibland. Men så fick vi invates till spotify. Ni vet när dom ändrade till att man bara kunde lyssna 10 timmar per månad och bara 5 gånger på en låt, får du en invate av någon så finns inte dom. Där är såklart reklam men du kan lyssna så mycket du vill och inget kan hindra dig. Dock har ju många skaffat premium men tänkte ni som inte har och vill ha spotify utan massa störigheter så hör av er på [email protected] . Jag har 22 invates.

marikas & jonas bröllop













mackor

Just nu sitter jag hos Pontus och vi vakna för en stund sen. Jo, var tror ni han står? I köket och göra mackor till mig såklart. Snart ska jag hem och duscha, fixa lite i rummet och antar de blir Pontus ikväll igen om de kanske inte händer något med fler. Nu kommer Pontus med mackorna hihihii hejdå

the smile on your face..

wedding

Igår blev det bröllop vid tre i Lunds kyrka. Jätte fint var de och världens finsate brudpar. Vet inte riktigt hur länge vi var där men sen fick vi gå genom lund för att komma till deras lokal där festen skulle vara. Stog utanför med fördrinkarna väldigt länge eftersom paret åkte runt och fota bröllopsbilder. När dom kom tillbaka var det dags för att gå in och där blev de förrätt, varmrätt & efterrätt. Sen blev det disco. Jag och Helene röjde stället haha.. nej men vi "minglade" runt och snacka med folk. Dansa lite med livade personer och hade riktigt trevligt. Kom hem någon gång vid 1-2 så satt vi och chilla i uterummet ett tag. Därefter blev det film med chips och dippa. Somnade sen vid halv fem kanske? Nu är man uppe och Helene tog bussen hem vid två. Ska nog gå ner och duscha sen ska ni få se bilder från igår. Kiss & Love

just nu.

platina blond tjäj



Här är då en bild på mig i nuet.
Inte för jag själv gillar hårfärgen men det får vara så nu i en månad. Sen ska jag vli brunhårig för evigt, typ. Imorgon ska jag upp tidigt så jag kan fixa mig inför bröllopet samt ta bilder som jag ska försöka få in här på bloggen innan. Så får ni se min kläning med mera. Joinar kudden nu efter ett långt bad med inpacking och musik, får inte glömma dom härliga ljusen som gör stämningen.

you made my day

En underbar dag med Pontus. Började med att vi gick runt på center syd. Fick hem halsband, öronhänge, klämmor och lite sånt till bröllopet imorgon. Sen bestämde vi att dra oss vidare till Nova i Lund eftersom där är lite bättre affärer. Fick hem en fin tröja där som Pontus fick välja ut. Vi käkade donken där och gick nog ett antal varv. Sen stack vi hem till var och en. Nu sitter man här efter att kollat en film med Meja och pappa (käkat lite pizza & godis). Funderar på att lägga mig i ett bad, sedan städa till rummet lite eftersom Helene kommer åka hem med mig imorgon natt. Tänkte även lägga över lite egobilder från systemkameran, kanske kommer in någon här. Men nu måste jag bara visa en ur gullig kommentar som jag fick av en läsare efter att varit på Nova.



Hilma du är värd en länkning eftersom din kommentar gjorde min dag. Alltid lika kul att se en sån här eller en "fan"-bild. Och kollade även mailen idag, skit kul att folk skriver till den och ställer frågor. Men iallafall HÄR är Hilmas blogg.

simon "swaxu" åkesson


Kolla in min väns blogg HÄR eller klicka in via bilden.

what are words

Catch the day, make it stay, never let it go away ♥

killing the fun

vinnarna för tävlingen, check!

Halvt dålig kväll igår men idag har varit så mycket bättre. Drog och fixa bort de blåa i håret hos frisören. Men fortfarande de platina blonda kvar, som jag inte tycker ser bra ut på mig. Där absolut inte min färg och känner mig som värsta "fjortis" i de. Ska ha det i en månad nu sen blir det fan brunt hår. Efter frisören blev det in till Malmö med Pontus, sjukt mysigt! Sen stack vi hem till mig en stund och där efter ut med lite kompisar. Nu sitter man hemma och kollar lite frisyrer man kan ha till ett bröllop. Tror jag har hittat den perfekte som jag ska ha till min super fina kläning. Har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på men har två ut lottade vinnare och tog hem segerna av iphone-skalen. Lycka till bättre nästa gång ni som inte vann.

Vinnare 1

Vinnare 2

pinsamt värre.

sorry, ni får vinnarna av tävligen imorgon.
har varit kasst idag.

Hejhej vi kör på ett mobil inlägg idag och...

imag0220 (MMS)

Hejhej vi kör på ett mobil inlägg idag och en bild från igår på mitt älskade hår. Igår sov Pontus här och vi kollade film, käkade massa onyttigt. Idag blev de frissan skulle få de som bloggaren isabella strömberg men blev platinablont, dock är de inte gult alls och de är skönt. Fast blev några slingor som blev för ljusa så dom ser ut att vara ljus blåa.. men de ska vi åka in och fixa imrn. De var tydligen meningen Sen åkte jag in med mamma och köpte klänning och skor till bröllopet på lördag. Nu är de bara ny hårförl som behövs sen kan jag sluta känna mig sjukt stressad. Nu sitter jag hemma hos kusinerna och dom gillar, ska käka här sen hem t mig och träffa Pontus.. tänker dock sitta i keps som jag haft hela dagen för inte så nöjd med håret. vi hörs

favorit film

TÄVLINGEN

Lottar ut vinnare till tävlingen imorgon!
Var med HÄR!

skola och sånt där

Stranden idag i ca 3 timmar och stekte med Louise oh mamma. Kom hem och duscha sen somnade jag om två gånger. Fortfarande mega trött. Ikväll kommer Pontus hit, blir att mysa framför en film. Sitter här och kollar hur många veckor de är kvar tills skolan börjar och de är mindre än 3 kvar. Dock väldigt skönt att börja gymnasiet och slippa äckliga 12åker. Och de som är mest skönt är att börja på en linje jag inte vet någon ska gå. Kan bara inte mer än att älska att få slippa de gamla från tolvåker. Få ny vänner och börja om helt på nytt. Trodde ju jag skulle komma in på vipan, så jäääääävla skönt att jag inte kom in där! Gillar inte att skolan liger så långt ut och jag hade gått med exakt samma umgänge. Kommer ju träffa  Louise på fridtiden ändå och ska försöka dra mig ut till Tanja. Vi bor trots allt i samma lilla håla än så länge. Pontus ska även gå på vipan hehe, men han träffar jag ju varje dag och hoppas de för blir så fast dom nya skolorna.. vill inte skola. Tänk att få gå upp tidigt varje morgon och vara där varje dag i veckan, usch! Måste verkligen leva ut livet nu sista tiden på sommarlovet.

mindre än hälften av bilderna.

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

love the way

Sunshines, I'm home.
Äntligen.. varit super härligt att vara borta men som sagt "borta bra men hemma bäst". Vi hade super väder båda igår idag. När vi kom fram började vi dela upp rummen. Jag och felicia fick ett eget med en dubbelsäng höhö. Sen drog jag & Felicia med killarna och handla lite gott att grilla. Så käkade vi de sen och därefter tog jag och felcia en liten runda. Fånga några bra bilder. Efter de satt vi mest och chilla framåt kvällen. Sen börja föräldrarna spela massa spel så vi satt oss i en säng bredvid och spela kort (stress). Vaknade imorse och käka frukost. Direkt till tosselilla och har haft en super dag. Fick badat väldigt mycket och åkt många karuseller. Nu är man ritkigt trött fast jag ändå sov hela bil resan hem.. ska eller skulle träffa Pontus ikväll. Men har inte fått duschat än eller packat upp. Plus att jag är så sjukt himla trött/sleten. Så vi får se hur de blir. Bilder från dagarna kommer sart :)