det finns inga ord

Det sket sig totalt! Som ni alla säkert redan har läst på kära Facebook så blev konserten för Rihanna inställd. Hon tvittrade efter åtta ut att hon var ledsen Malmö och att hon nu ligger och får dropp i sin sjuksäng. Inom 48 timmar så får vi reda på om vi får pengarna tillbaka eller om de blir en ny konsert sådär inom ett halv år. Det suger verkligen när en världsstjärna som har över 12000 fans väntandes utanför Malmö arena. Jag och Nathalie var två utav alla dom och vi ligger här i min säng så besvikna.

då drar vi.

we found love

 

MAN DOWN!

Dags att leva mitt eget liv och inte som någon annan vill ellerhur? Nej nu jävlar ska jag tagga till för ikväll ska jag se RIHANNA! Överlycklig och skiter fullständigt i allt annat idag. Även om humöret blev till de sämsta så ska jag fan ta och dumpa det för att JAG själv vill det! Och ska leva denna veckan så som ingen annan kan! Fyfan vad jag ska göra den awzome, helt taggad! Jag är färdig fixad ska bara fixa fram ett par kläder. Vid sex kommer nathalie och hämtar mig! Vill även ge er något kulkul, jag har en tävling igång till er närsom!

C o l o m b i a n a




Skulle varit en mys kväll idag, men den sket sig när man har riktigt jävla sabbat humör. Men ska vara snäll och tipsa er om en riktigt bra film, tycker jag! Själv ska jag kolla någon annan film och försöka få upp humöret med att jag faktiskt ska se RIHANNA imorgon med finaste nathalie!!!

Julia svarar

Har sagt så många gånger att jag inte svarar på anonyma och ni gärna får lägga till er mail för de är bara jag som ser den. Men eftersom det inte riktigt går hem fick jag skapa en kategori som heter "Frågor och svar" där jag svarar på dom anonyma frågorna.

Vet du varför ingen kanske kommenterar för att du aldrig svarar på dom heller, såg en fråga om du fort var tsm med han pontus? men såg inget svar på den frågan så nu vet du kanske varför.
-
Ja nu vet jag varför, men skriv gärna ditt namn nästa gång istället för att vara sån över ett anonymt.

Fyfan vad snygg t-hirt var e den köpt ? - Du som fråga vet antagligen vilken tröja och den är köpt på vero moda, märket only! Men för cirka två år sen.

Vad har hänt med dig och pontus? - Den mest populära frågan i bloggen, japp! Och jag vill inte snacka om den här, så privat kommer ni nog inte in i mitt liv. Kan bara säga vi är inte ovänner iallafall ;)

Vilken plattåg anväder du? Har letat efter en bra som passar till min hårtyp men hittar ingen bra och ditt hår blir ju verkligen skitplatt! :)
-
Babyliss, bild under. Jag är riktigt nöjd med den. Kosta innan 700 ;- nu vet jag inte, kanske 500 ;-

           

following me.


first of the year

Jag har looooooooooooov! Det är så himla underbart och i fredags var det kalas hos mormor så fick träffat nathalie och vi har alltid LIKA kul. Åkte till mamma sen och ska nu vara här i två veckor ungefär. Igår blev det chill dag hemma och medans alla andra startade lovet med fest så drog jag och mina bästa vänner och kollade bio! Sjukt kul att få vara med er! Hemma nu och känner att dagen har gått SÅ sakta. Antar de är för man nu skulle ställa tillbaka tiden en timme. Idag blir det en helt vanlig filmkväll tror jag men med vem eller själv? hihi, säger inte! Delar med mig ett par wenn bilder sen igår, bjuder på mig själv såklart!

 

Konstigt nog har vi haft vår tid. Ändå finns det något kvar som man bara vill hålla fast vid.



dagens julia.

servitriser hit och dit.



Idag har vi kämpat oss igenom att vara servitriser på vipans restuarang. Det gick bättre än förväntat och allting rulla på som det skulle. Samtidigt som man står där har man ju sjukt härliga kompisar att snacka med, då man inte har något att göra! Så nu är det avklarat, nästa tisdag kör vi igen! Eller ja näst nästa, för om 3 dagar har vi HÖSTLOV. Jag är riktigt taggad!!! Ska se rihanna med nathalie, bjuden på halloween fest + 16 års fest och massa annat kul väntar sig denna veckan. Kan inte mer än älska livet just nu, även om det finns lite pusselbitar som inte hittat rätt. Men från det till något annat så har jag precis krängt i mig jordgubbskräm, gott ska det va! Snart blir det sängen, helt trött efter dagen.

sorry, sorry!

Då har man varit dålig på att uppdatera bloggen igen. Händer lite för ofta nu och jag vill ju inte den ska bli tråkig för er som läser. Men som idag har vi varit i servitris skitet, fick dock sluta ett men när jag kom hem so jag ca 2 timmar sen blev det snabbt center syd med mamma. Nu ligger jag här i sängen igen och är lite smått nervös inför imorgon när restuarangen kommer ha öppet och vi ska servera. Ni kommer få en bild på hur jag kommer se ut, ni vet de blir skjorta, kjol, fluga och allt!

bättre version finns på spotify

jag ska ta och göra om.

Tips nu folket, raise your voice! För jag vill ha en ny design och ny header, allt nytt! Kanske till och med skapa en helt ny blogg, med helt nytt namn. Hur kan bloggen se ut? Bilder i headern? Färger? Detaljer? Ja, ni får också gärna skriva vad ni mer vill läsa och se i min blogg. Snälla kan det inte bara strömma in kommentarer, det tar bara en minut att skriva. Så alla förslag är bra, finns inga dåliga!

så se värd



Ni måste se den på bio! Jag har aldrig blivit riktigt rädd för skräck filmer. Men denna OCH på bio med alla höga ljud. Den fick mig bli tårögd och fick mig till att skrika. Den var även rolig då & då så man fick sina skratt. Samt att kolla plus att höra alla andra när dom är rädda. 5/5 får den verkligen, bättre & läskigare än ettan. Jag lovar!

Mirror on the wall, here we are again.



Jag vill inte snacka så mycket om igår och natten. De kan stanna i mitt privatliv. Passa dock syster till föräldrarna kom hem och hade det mysigt framför idol. Tills min syster gick och la sig. Nu ska jag ta mig frukost och sen duscha, ikväll kanske de blir bio. Let's see.

Donald trump



SItter här på Espresso house och softar med tanja innan vi ska dra oss vidare mot skridskobanan där hela klassen ska åka runt. Visa som bambi på hall is, och andra som is prinssesor. Hoppas ni har en bra dag.

na na nah


Just nu sitter jag här i A-huset på vipan oc´h ska snart in på matte lektion. Vi sitter här och chillar med datorerna. Idag händer väll inte så mycket, är pigg och bra humör eftersom vi börjar halv tolv idag! Dock mensvärk, så jobbigt. Hoppas ni själva har en bra dag.

jag hade ett liv men jag tror det försvann.


















Sayin' there goes my little girl. Walkin' with that troublesome guy..

omg, de känns!

Min lingonvecka startade idag. Så nu kan jag förstå mitt humör den senaste veckan och hur mitt temperament kommer vara just nu, de vill ingen veta! Jag hoppas folk i min omgivning kan stå ut, kan få lite damp ibland! Mensvärken är inte okej när den kommer fram lite då och då. Tar ju pp så vad fan har jag mensvärk för? Jaja, ska ner och se om det finns något gott och sen starta filmen Sharpay's Fabulous Adventure.

dagens korecic

jävla blogg.se

kan inte läggá ut bilder på bloggen, vad är detta för jävla skit! Var sanna sak igår. Tyvärr bloggläsare!

Vad säger ni ?

En BLOPPIS kanske skulle satt sig bra på bloggen? Jag har lite saker jag inte vill ha och även sånt som de fortfarande sitter en prislapp på. Alltså aldrig användt. En vit everest jacka? Användes 2-3 månader förra året. Adidas tröjor i massa olika färger. Och ja, allt annat man kan tänka sig. Sånt som jag inte vill ha liggandes i min garderob. Min kompis Louise har även lite hon gärna bjuder på, tänk så mycket kläder!

oj, så kul vi har!



du tror du talar sanning, men egentligen vet jag allt. ändå forsätter du..

personer som döljer, ljuger och inte kan stå för saker dom gör! kan dra åt helvete.
nu är det så jag mår lite kasst, typ feber eller något. så ingen blogging.

visst du kan låsas som ingenting, men jag vet allting om dig för du har varit min.

iphone 4s, sjukt grym ju!

I wanna celebrate and live my life



Nu kör vi på ett inlägg! Även om jag varit hemma hela dagen och bara suttit och dött ut vid datan i mina mjukis kläder. Men har inte haft något och blogga om så det blev inte mycket här! Jag är så grymt taggad på att börja en ny skola imorgon, slippa den linjen jag gick innan! Så först till den gamla skolan och lämna böcker. Nu sitter jag mest och funderar på vad jag ska göra, kan inte lägga mig redan väll? Behöver ju inte ta bussen fråns tjugo i nio imorgon, de kallar jag soft en måndag! Funderar på att förnya min facebook med en ny profilbild, ni får hålla koll!

kör på dagens bild.

Det är inte hudfärg som avgör om man sysslar med knark och skit.

"Det finns många olika kulturer från hela världen, flera religoner som samlats här i sverige. Dom blir stämplade som blattar och kämpar i detta land " Något jag verkligen tycker är fel i sverige är hur vi delar upp folk här. Jag tycker att svenska staten diskriminerar människor med utlänsk bakgrund och dom gör det med överdrift. Sverige är just nu bland världens mest rasistiska länder. Nu kommer alla och tänka nej, nu överdriver hon och så är det inte. Men sitt och tänk lite, jag kan sätta mitt liv på att alla i sverige idag har hamnat i olika sitationer med invandrare, och haft konflikter eller samtal, affärer eller skält ut varann, vad fan som hälst. Och nu, tänk på samma läge men om det som hände mellan dig och denna utlänning istället hade hänt mellan dig och en svensk. Hur mycket skillnad hade det inte varit. Dag o natt. Alla gör det utan att tänka på det. Det finns så jävla mycket fördommar så att man vill spy. Alltså, vad tror vissa folk egentligen? Drar inte alla över en kant!! Men hur länge ska folk få hålla på? Hur länge ska man bli diskriminerad för sitt utseende, religon och kultur? Tänk om vartenda utlännig i sverige skulle strejka en ända dag, bara en dag. Så skulle folk fatta hur lidande sverige blir. Knappt någon kolektivtrafik eller taxi. Alla slaveriföretag kommer och få stänga. Ingen kebab, pizza "haha". Sverige hade liknat en kyrkogård. Det lilla värme och prat och liv som invandraren hade inte funnits där längre. Ett land med 7 miljoner Zombis kommer och vara kvar. Att man inte kan fatta vad vi fått pågrund av vi tagit in invandrare. Varför är man konstig om man firar en annan tradition, en annan högtid? att tro på en annan religon? att gå i slöja för att stå för sitt land? Poliser som säger "ni har kommit till fel kommun, blatte jävlar" eller "apjävlar" eller "ska göra han steril om jag får tag på han, han borde ha mycket stryk". Sverige demokraterna som säger " helst ska man inte ha några icke svenskar alls i sverige". Då skäms man över att bo i detta land. Vilka rasister, och dom, POLISEN som ska hålla ihop sverige och ta bort all skit. Dom är fan inte mycket bättre själva. Aina vill inte förstöra... Det finns för många snutar som är dumma i huvudet. Men det finns bra poliser också. Dock har ni aldrig funderat på varför utläningar har sånt stort hat mot polisen? Har ni någongång funderat på att polisen är kanske inte så mot dom som dom är mot svenskar? Säg mig varför man ska ha andra fördomar om utläningar? Och vi är olika "raser" säger vissa, men snälla? vi är inte några jävla husdjur! Finns ingen skilland på mörk och vit, svensk eller inte! Vi har alla lika mycket värde och alla ska få lika mycket respekt! Det är inte dom som har dåligt "uppförande" hela tiden, vissa svenska visar fan inte bättre mognad! Det blir oftast en större sak om de var en utläning som gjorde något än om de skulle varit en svensk, eller bara jag som uppfattat de så? Och vem i helvete röstar in sverige demokraterna i riksdagen! Nu får folket börja tänka! Vem har fel? Vem har rätt? Tänk om! "Vems ide var det att göra rosengård till ett ghetto" Men säger inte att utläningar ska få gå runt och göra vad dom vill, dom ska ju såklart hålla sig till sveriges regler! Men jag kan förstå om man känner sig utanför där man lever och bor, då skapas en ilska inombords. Men som sagt dom kräver respekt och precis som svenskar ger dom kärlek direkt! Hade du som svensk viljat leva i resten? Blivit provocerad på brist på jobbväxten? Detta är ett liv folket har skapat.
Jag säger inte att alla utläningar är helt okej själva, alla dom respekterar kanske inte svenskarna iheller. Och inte att alla gör rätt här i Sverige! Men det finns faktiskt vissa som respekterar Sverige, varför ska dom bli sedda som alla andra då? Men det har väll gått snett här i världen, alla hatar alla och de är inte bara svenskar som går på utläningarna! För vissa har även något i mot svenskar.
Detta var min åsikt, och ni som inte behöver ska inte ta åt er.

så mycket icare på detta.

Kom hem vid ca fyra och sov till ungefär nu! Blev lite längre än vad det borde kanske men det var så skönt! Speciellt om man har feber och mår illa. Idag gjorde jag de tänkte "nu eller aldrig" på måndag sticker jag till polhem och lämnar mina bäcker får en lapp på skriven och lämnar allt jag hade där. Börjar om på vipan samma dag, eller kanske tisdag på restaurang och livsmedel! Ganska härlig linje och känner sex stycken i den klassen. Nu ska jag ta mig ut för att käka mat (hör hur mamma ropar) Pusspuss.

det kommer annat i mellan

Förlåt för ingen uppdatering idag! Hemskt ledsen, men jag har mått illa, feber och ångest inför skolan. Det är inte riktigt mycket som går rätt just nu. Allt bara skiter sig och det känns väll sådär. Blev vipan idag och snacka med syv, just nu lutar det mot att jag ska byta! Men får se imrn, har lite tid att tänka. Annars börjar jag redan där på måndag. När jag var hemma vid två blev det sängen och sov till halv sju. Inte fått så mycket gjort idag. Men är man sjuk så är man, tvingas ju dra till skolan imorgon också! Bläää..

länge leve du min vän.

Polhem vs Vipan!

Beslutsångest på topp! Imorgon ska jag till vipan och snacka med syv. Jag vet bara att jag just nu hellre går där en i vår klass eller den linjen jag går på polhem. Klassen vet jag inte vad jag tycker om, den är SÅ uppdelad och jag menar tio stycken har lämnat den? Visst linjen är inte den bästa eftersom den inte verkar planerad. Dåligt med material o.s.v, inte alls som dom lovade att de skulle vara! Dock är schemat underbat och skolan är ju sjukt najs. Massa fester och sånt. Sen finns de stora nackdelar med vipan. Ska jag gå där tänkte jag gå "restaurang och livsmedel" med louise, tanja och dom! Men ska jag gå de får jag inte högskoleförberedande och inne bär att om jag vill läsa till något annat sen måste jag gå komvux, och de säger jag bara ALDRIG till! Då måste jag lägga till kurser och då blir schemat för mig värre... shit, kan verkligen inte bestäma mig vad jag vill! Att man ska behöva välja sin framtid när man är 15-16 år, det är fan sjukt! Jag vet ju inte vad jag vill bli nu? vem fan vet de egentligen? Snackade med en 96:a igår och hon ville inte äns prata om gymnasiet för hon vet inte vad hon vill eller vilken skola eller något! En sak vet jag att jag kommer ha mycket roligare på vipan, som det är just nu!

bara för jag accepterat det du gjort betyder inte att jag förlåtit dig.

no pictures

Tråkig dag i skolan, alltid tisdagar! Plus att jag glömde matkortet så fick ingen tallrik och utan den får man ingen mat! Så min energi dog ut på samhällen. Fyfan vad dryg lektion. Hemma vid ungefär sex för man slutar sent. Annars mår jag hyffsat bra, eller ska inte luras. Har verkligen mått bättre. Men jag klarar mig genom dagarna fint och tycker de går ganska snabbt. Går rykten om att jag ska börja på vipan, och de kanske blir så! Fast på något sätt vill jag vara kvar på polhem!? As najs skola ju, och dom ska ha värst XL-festen snart! Menmen.. skulle ju träffat pontus men fick en fet diss, så det sket sig totallt. Försöker hitta någon i hofterup som vill ses, men de är ju ofta folk är sociala här? Och smsa kan ni göra, men svarar bara vissa!

wake, wake, wake up!

 

svart eller vit?

Nu får ni kära blogg läsare ta och kommentera för en gång skull, eller iallafall ni som lägger märke till detta inlägget! Inte denna fredagen men nästa ska jag få en iphone, min egna lilla bebis! (jag vet jag är sen) Men jag är super glad och nöjd! Nog en av dom NÄST bästa sakerna detta året. Så hjälp mig vilken färg, svart eller vit? Den svarta finns inga nackdelar med, men den vita.. blir inte den lätt skitig? HJÄLP!!!

jag hjärta mitt godis




Så efter en tur på ullared fick man hem lite små skit! Ja, ni ser typ på bilden vad jag fick hem, ni måste ju bara lägga märke till barca chockladkalendern! Det var ett måste att köpa idag. Det andra är lite saker jag behövde.. förutom tröan och väskan! Köptes bara för jag gillade!

ullareeeed.

 

flyger iväg som ett pappersflygplan!



Det här är svårt att förklara, kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet, det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat. men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns, tänka tillbaka bara minnas nån sekvens
Våra stunder vi hade, tankar idéer, din lukt i din nacke, pussar och skrattar

Och jag minns när jag mådde kasst, du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka, måste funka, nånstans där så finns vår plats
Det kommer funka, måste funka, nånstans där så finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft, 24/7.. Baby Saudade, som en brasse sagt!
Och jag trodde jag borde va trygg, vi gör det tillsammans och du har min rygg
Oh shit vad jag älskar dig, trots att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag, det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion, vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vänner som har tagit det till nästa level, där vi bara hoppades men fick se vad som hände!

Lilla baby jag kan inte stanna kvar, jag fuckar upp ditt organiserade liv
Skulle bara vilja krypa ner i sängen och säga förlåt för de blev som det blir
För jag kommer som ett yrväder med ett höganäskrus runt halsen
Det sociala arvet får rätt igenoch det går utöver min bästa vän
Jag älskar dig, så vi kanske kanske kanske syns igen!

Kärlek vid sista ögonkastet - Maskinen

tycker till och tänker

Sitter här mitt i natten hjälplös och lost i min egna värld. Jag vill veta var gränsen går när man skojar, när är det kul och när är det inte okej. Hur får man snacka med andra och vad ska man skriva för att göra det hela värre. Folk har fått en helt annan syn på hur det tog slut. Det var inte för att pontus rökte, tror ni det kan ni gå och slänga er. Skulle väl aldrig gjort slut för att han rökte, jag menar snälla? Även om en viss person säger det, får man ju själv börja tänka till om de kan vara troligt! Jag kan mer säga att i ett förhållande måste man vara ärlig och inte ha hemligheter, hålla sånt man lovar och inte dölja saker. Det ska finnas någon slags jämnlikelse och rättvisa! Och det har inte riktigt gått hem här! Så sätter man då massa regler på den andra och tror man kan göra vad man själv vill, så funkar det inte! Så nu får ni sluta tro, för de gör man i kyrkan!
och alla som känner mig, vet att jag har låtit han göra vad fan han vill. så länge jag kunde lita på han.

by julia korecic

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag göra det tusen gånger om!



Så här ser jag ut just nu, typ dagens hemma outfit. Vad händer ikväll folket? Själv har man ju studiedag imorgon och drar med mamma till ullared. Shopping!!! Nu ska jag försöka hitta något att hitta på ikväll eller just nu för jag har bara städat och varit HEMMA idag. Om någon vill träffas så finns jag på mitt nummer! Lägg märke till att mina annonser och sponsorer börjar komma upp i reklam spalten, det känns bra när man kommer igång!

22 missade samtal

Vad hände igår egentligen? Jo, jag träffade Pontus som ni alla gott vet vem det är. Vi hade faktiskt skitkul, verkligen. Massa skratt och snack. Men sen stack han hem och jag drog mig bort till caisa. Där det var lite folk. Stannade inte där så länge, hade följe en bit med johannes och klint sen cyklade hem i den läskiga skogen, FULLT med dimma över allt. Trodde jag skulle dö igår! Sen hände inte mycket mer, idag blir det en chilla dag. Inte mycket som händer, kanske tar en tur till tanja eller hon hit.

fest hos mange



Bara jag som älskar lördagar? Fyfan vad dom gillas. Aldrig trött eftersom skolan inte varit och as taggad på kvällarna. Shit, spelas hög musik och ändå ska jag ingen stans. Eller kanske, vi får se! Huset för mig själv och ska snart dra igång med min egna lilla mat. Jag vet ni som har mig på fb genomlider samma bilder, men that's life!

Här kör vi på ett..

Länk byte, klicka in HÄR! Följ killens vardagssnack med bilder och mera! You like it.

hårda ord.

Gråter, Grät.. ångrar tårarna.
I två till tre hela timmar kan du förstå det, förlåt.. men var fanns du då? dessutom förföljd inne i lödde, kul! Att sluta smsa och inte bry sig. Att verkligen inte äns fråga hur det är med en. Jag kan verkligen inte fatta just nu. Vad är det för fel och vad är svårt med att tänka innan man gör saker nu förtiden. Så jävla trött på det. Alla dessa lögner och hemligheter, vad fan är det egentligen? Jag stanna hemma för en persons skull nu när de är som svårast, bad den stanna hemma också.. tydligen kunde bara en av oss fatta hur mycket det betyde om man kunde bry sig för en gång skull. Nu är det så att mina ögon håller på att dö och jag vill bara sjunka ner och inte vakna upp just nu. Detta är inte okej längre och jag vill inte ta imot mer skit.


Men jag kan heller inte bara deppa, har så underbara vänner som bryr sig så sjukt mycket! Det är helt fantastiskt. Och imorgon åker jag iväg till mamma, inte träffat på länge! Hoppas på att göra något med tanja och louise på söndag och måndag efter som vi har studiedag då, kärlek till det!