gonatt

Nu säger jag godnatt för ikväll och hoppas alla har haft en härlig kväll. för det har jag. alex kom hit och vi käka lite jordgubbar sen kollat film. han stack för ett tag sen och kanske ska träffas imorfon igen :) men nu ska jag starta en film och ta ett glass vatten och imorgon är det upp klockan sju för att då ska man till jobbet... wiiiihhhooo "ironi". så får ni denna goda bilden på jordgubbar. sen får ni en cepe bilden bara för det !

glöm nu eran bekymmer för imorgon kommer nya ;)

redigerad bild? jaaaa

locklock

nu väntar man på att älskling ska komma!
sitter oh äter på lite jordgubbar och firar att min feber typ är borta! :D

michael jacksson

omg, haha!
vet inte vad man ska tro riktigt.
vad tror ni? lever han? :o

Bloggar

detta är min gamla header
själv bloggar jag men of course läser jag andras bloggar.
och tänkte länka dem bloggarna som jag följer dagligen.


http://justindrewbieber.blogg.se/
http://jllicious.blogg.se/
http://anagina.blogg.se/
http://linnlicious.blogg.se/
http://kenzas.se/
http://linarosling.se/
http://jennyjanssons.se/
http://jenniferbergqvist.blogg.se/
http://febbs.se/
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/
http://nyheter24.se/modette/melissaovergaard
http://takazi.blogg.se/
http://mariiette.blogg.se/
http://fannystaaf.se/
http://lorenasvensson.blogg.se/
http://lbm.blogg.se/
ceciliesjostrand.blogg.se/
http://www.belleofsweden.com/
http://angelicablick.se/index.html
http://kajsakristenson.blogg.se/
http://www.fokis.se/
http://desireenilsson.blogg.se/
http://www.kissies.se/
http://paow.se/

paperweight

Schuyler Fisk – Paperweight

 

Been up all night staring at you
Wondering what's on your mind
I've been this way with so many before but this feels like the first time
You want the sunrise to go back to bed and I want to make you laugh 

Mess up my bed with me
Kick off the covers
I'm waiting
Every word you say I think I should write down
Don't want to forget come daylight 

Happy to lay here
Just happy to be here
I'm happy to know you
Play me a song
Your newest one
Please leave your taste on my tongue
Paperweight on my back
Cover me like a blanket 

Mess up my bed with me
Kick off the covers
I'm waiting
Every word you say I think I should write down
Don't want to forget come daylight 

And no need to worry
That's wasting time
And no need to wonder what's been on my mind
It's you
It's you
It's you 

Every word you say I think I should write down
Don't want to forget come daylight 

And I give up
I let you win
You win 'cause I'm not counting 

You made it back to sleep again
Wonder what you're dreaming

kläder

lite smått trån gina tricot.

vet att jag är sen med koftan.. men den ljus blåa gillade jag riktigt mycket :D
och kjolarna, dem funkar as bra till sommaren :thumbup:

waka waka

Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)

 

lockigt hår!

bilder sen igår.. när jag kom hem från nathalie.
ny badat hår "lockigt" och inget smink!
SÖT ÄNDÅ JU!

helgen i bilder & text

FÖRLÅT FÖR ENORMT DÅLIG UPPDATERING!
Fredag: Midsommar såklart. Hem till andy och malin med pappa. Och där var ca 40 pers. Så först dansa alla runt midsommar stången men inte jag för jag fota dem istället "haha". Sen stack alla och spela brännboll. samt där var jag inte med "fota istället" efter blev det mat och sånt. var bara där till åtta på kvällen för sen träffa jag alex. efter ett tag kom louise och sen träffa vi alla andra folk. sen började jag bara må minde oh mindre bra. så gick hem och kolla om jag hade feber och då hade jag såklart 39,8. men var ute med folk till ett och sen sov louise hemma hos mig. vi sov i sofforna kolla film hela natten och åt chips och dippa ;) as GOTT.

 

Lördag: vakna jag av hög feber.. tog en alvendon gjorde frukost till oss och sen kolla vi film hela dagen. framåt kvällen stack louise och då hämta mamma hem mig till henne. satt vi datan hela kvällen och kolla film och bara chilla med min CEPE FEBER !!!


Söndag: Tog en alvedon på morgonen och vid ett stack jag mamma oh otto till ringsjön med mammas lilla släkt för att fira mormor och morfars 40års bröllopsdag. Så vi åt på något wärldshus. DÄR DET SPÖKA! fyyfan, dem hade massa tidnings artiklar om de. men jaja, åt där oh tog lite fina bilder. sen följde jag med nathalie hem, gick ut en runda med sandra "hennes hund" sen bada vi i hennes pool några timmar :D och efter sola vi. sen stack jag hem och min feber började komma till baka.. slutade med att jag fick gå och lägga mig tidigt för mådde inte alls bra.

 

och idag.. har jag bara legat på mitt rum oh sovit och nu ska jag göra frukost.. och försöka tänka bort febern :( "missar också jobbet.. och de fina vädret"

 

center syd brb


coca cola

Hejsan ! :D
Idag var det jobbet igen.. fast dagen gick sjukt snabbt, "kan vara för jag fick jobba med nillepille och tro mig de hände mycket"sen stack man hem tog dem här bilderna drack lite cola , fixa mig sen kom mamma och vi åkte in till malmö för att köpa en sak.. som ni snart får veta vad. Och imorgon efter jobbet ska jag handla midsommar klänning/tunika :D wiiihhoo.. nu ska jag duscha puss!

skönt med dusch

en härlig dusch med inpackning och hög musik i huset! me like :D




en fråga

lindaduvet om Dagens bilder!:

vart kommer du ifrån?
bra blogg



Jag kommer från sverige "skåne". Men släkten är från Italien.
Det är därifrån jag fått mitt efternamn.

jobbajobbajobba

hellu bloggen :)
lite dålig uppdatering. kan förklara de min dag : jobb, hem oh äta sen ut med kompisar kommer hem tolv och går oh lägger mig! Har heller inte riktigt känsla att de är sommerlov. för jobbet förstör de. Och haft otur. I måndags gick det snabbt att jobba men tror du inte att på morgonen så blir man ner sprutad med vatten av en på maxi.. hela byxorna blev blöta .. så fick gå med mina taights. funka det med :thumbup: sen idag blev jag så trött så jag råkade tappa tre äpplemos burkar i marken , två stycken smällde och gick i sönder den andra landade på allt. och säger bara att DE SKVÄTTE äpplemos på hela mig .. Sen solade vi när vi hade rast .. med linne och nu har jag värsta fula randen där bak på ryggen. måste fixas ^^. Sen idag skulle jag städat men var ju för fint väder så jag sola istället. Och sen åt jag mc donalds med familjen och nu drog pappa oh meja till farmor. Så nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Men här kommer lite bilder från dagarna.

tråkiga bilder
vill ha löshår nununu! men iaf är detta mitt riktiga hår på bilden. efter jag duschat!







Vår prinsessa är gift

Jaha, då var vår prinssesa victoria gift med daniel. Själv hade jag bestämt mig att inte kolla på de för jag brydde inte mig, tyckte först bara de var så stort oh tråkigt. Men sen ropa pappa oh alla gäster vid halv fyra och jag gick ner sen fastna jag vid tv i lång tid. Själv tyckte jag de var riktigt fint. Och glad för hennes skull. Agnes och björns låt lyssnar jag på hela tiden.. de var en sån riktigt typiskt prinsessa låt. och ni får den här längs ner och ovanför har vi victorias tal till svenska folket.

Vad tyckte ni om bröllopet?

malmö

jobba till tre sen malmö med louise. fyfan vad kul vi hade. skulle handla hårförl. men såklart stängt sen åt vi china mat och handla present till min syster. Åkte till lödde sen.. men var inte alls kul i lödde. fyfan för den kvällen. och jag har färgat håret som ni snart får bild på.. har färgat håret på bilden men dock är den lite redigerad.. men jaja en sak har jag oh louise lärt oss att ha bälte i bussen och mossa huvudet in i rutan mot folk utanför är så jävla kul. tack för den dagen bebi. Och idag har jag bara städat och massa sånt sen haft gäster och har as tråkigt tror jag ska dö.. fyfan vad tråkig lördag! men jaja puss.

justin ♥

asso lyssna på denna låten, fyfan vad bra.. lyssnar om och om hela tiden. Jag tror jag blivit kär.. kolla så snygg han är, det är ju sjukt. lalalalal riktigt snygg. gee mig han ;) och låten så sjukt underbar så det inte finns ord för den. bättre låt får man leta efter just nu. guud ge mig han.. kolla de underbara håret.. tänk oh dra fingrarna genom de och kolla hans fina ögon...  smääääxxiiiig , hihi.. men puss på er ville bara säga detta !

Dagens bilder!

Meja Korecic

Tjoosan :)
Idag jobbade jag som vanligt :( men sen hem till pappa "hade dock inga nycklar" men la mig ner och sola och somnade i en timme sen kom pappa och jag fick äntligen gå in .. haha! Sen drog vi och hämta meja och handla. Där efter drog vi hem till petra och grilla åt massa gått och snacka. Det är ju ingen vanlig dag för det är mejas födelsedag, "hurra hurra hurra" haha. Min syster blir 4 år, kan inte fatta att skitungen växt så mycket! Men ja.. sen hem till mammi och tråkat. Finns inget att göra i hofterup typ.. jo finns ju lite roliga folk här :) men ja.. snart ska jag sova och imorgon är det jobb sen frissan :D wiiiho

puss på er och här är en bild på meja och hennes mamma!

frissan

Nu ska jag nana.. sätt film med en kompis fram till 23.30 sen duscha och nu ska jag kolla en annan film. Imorogn ska man ju upp tidigt "klockan 7" jobbajobbajobba. Sen drar jag hem till pappa är där ett tag sen kör vi till petra där då syster är som fyller 4 år! Så ska vi äta hos hennes mamma och fira mejas födelsedag sen kör pappa hem mig till mammi igen. Och på torsdag ska jag då till frissan. Ska behålla det blonda men ändå ska se se fint ut. Vi får väl se. Lite mörktblondt kanske? som detta på bilden, tycks?

airplanes

Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
hittade dock bara denna på youtube.. och så är den ju inte. "är en tjej som sjunger refrängen och en kille som rappar i verserna" det är paramore ft BoB! men jaja, låt gå. MEN GÅ IN PÅ SPOTIFYLÄNKEN!

2års gammal video

visst är vi duktiga :D
någon som vill anlita barnvakter.. here we are!

vi dansar hela videon :D

ny header

hej bloggen!
har denna headern så länge. Ska försöka fixa något nytt och kul :)
men nu ska jag se film "The american poop movie" låter awsome ;) haha puss oh godnatt!

söta tröjor

smooth

Hellojsan :)

Idag gick man upp halv åtta. Tog bussen in till louise vid nio och vid tio stack vi till maxi. "sommarjobba" så nu är man lite sleden. Fick bara plocka upp massa saker, hit och dit. Men jaja, får pengar för det! Så snart ska jag äta.. och sen ska jag tråka. behöver inte gå och lägga mig exakt så tidigt men lagom tid. nu ska ni slippa läsa tråkiga saker. pusshej!

bilderna är från i fredags hos emelie!

we no speak americano

Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit

spotify länk ovanför,

oh spola fram till 0:47 på youtube så blir den riktigt bra! SPELA PÅ HÖG VOLYM!

emily, GRATTIS

Hellu :)
Nu ska jag skriva lite. Och de var ju skolavslutning i fredas. Och sen till mc donalds med folk. Och på kvällen stack jag, louise oh niklas till emelie i bärsebäck. As kul var de där, satt i hennes lusthus eller vafan de heter. as mys, med massa ljus och regna utanför och så va vi ganska många. "varmt blev de hah" sen sov louise och niklas hos mig. vi såg en as rälig film. "the human centipede" tycker ni kan se den. Sen stack dem på lördag morogon. Jag var bara hemma och sen på kvällen stack jag till emily. och hon hade "kalas". roligt roligt. och där var vi massa folk och sen sov nästan alla där. sjukt härlig kväll och idag fyller sötnosen år! 
men här kommer lite bilder från igår iallafall.

mys vecka

bilder från förra helgen! 
mys kväll på stranden

kalas för kusin

vb

gissa vad som finns under bilden :)
ps: ni kanske får höja lite :thumbup:
och för en dålig kamera



TAGGA LISEBERG

nu drar jag till göteborg :D och in på liseberg med dem bästa ;)
haaajdå



stan & stek

Hellu :)
Idag var vi i lund med klassen. Så drog dit utan smink så man skulle bli brunare men kom på att jag haft brillsen på mig hela dagen ;). As chill dag, vädret har ju varit värsta härlig också. En tumme upp för de! Men vi gick runt lite och var ganska mycket själva. Sen ett tag var vi på någon skola som vi fick prova på massa saker. Jag gjorde då ultraljud.. haha inte gravid :thumbup: Så nu har man blivit lite brunare :D Åt på donken och gick i affärer. Och här är lite bilder.

vernissage

hade vernissage idag :) wiiieee... not

DÅLIG UPPDATERING

bilder från i veckan :)
bakade med louise.. så var jästen slut var tvungen att ta moppen upp till time för att köpa en fucking jäst. och så ös regna det! haha men goda bullar blev det , hihi!
sen nästa dag följde niklas oh louise med mig hem och vi sola och spela spel och stack runt en runda :thumbup: och här kommer lite bilder.