olika frågor från anonyma

har fått tre olika frågor från anonyma. så svarar lite snabbt på det här. någon sa jag tar nevelpiercing sent och att dem var 13 när dem gjorde det. jaha men jag bryr mig faktiskt inte om det är sent eller inte? är jätte rädd för nålar och sånt så detta är fan bara hemskt att jag utsätter mig själv för. men ja, sent kanske de är men bättre sent än aldrig ellerhur?

fick en fråga om jag har löshår och hur jag såfall sätter i de eller hur jag har det isatt. och ja jag har löshår. låter kankse sjukt, att man har det. men sjukt många som har det och jag är en av dem. har dock inte de på alltid. och jag har de med klämmor, sjukt lätt och härligt.

sen den sista frågan var om jag inte kunde visa hur pontus såg ut, och jo visst kan jag de haha, när jag får någon bild på han. Ska se till och fixa det så håll dig inne på min blogg så kommer nog en bild tillslut. så hoppas ni fick svar på de ni ville. ville också bara säga att jag varit med min älskling som jag tycker väldigt mycket om (pontus) och vi hade det mys. var dock väldigt trött så somnade nästan flera gånger. men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och sen får ni bättre uppdatering imorgon.

Postat av: Tobias Martinsson - PhotoFrame

Nu har jag en TÄVLING på min blogg där du kan vinna ett presentkort på 300:- hos RUnns Webshop!

Kom in på bloggen och titta! :D



http://photoframe.blogg.se/



/Tobias - PhotoFrame

2011-01-20 @ 08:59:46
URL: http://photoframe.blogg.se/
Postat av: Alexandra

bra svar på kommentarerna :)

2011-01-20 @ 16:14:40
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
Postat av: ellen

vart köpte du din hårförlänging :)?

2011-01-21 @ 21:58:55
URL: http://ellenglivingkant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin